icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

montinka
18. jan 2012

@ktore vsak akoze ja si rano robim slabu kavu ale este na poobedie som potrebovala nahradu ked sa vraj moze iba jedna za den

montinka
18. jan 2012

@kali23 nie ste sami my sme tiez tretie neplanovali a akoze drahy vedel ze mam plodne no aj ta si nedal pozor. a jeho reakcia tiez nebola bohvie co ale uz som sa s tym zmierila a oznamila mu ze si ho chcem nechat a pomaly to vstrebava aj on. 😀

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@tatulienka chodi do skolky. v Holandsku je materska iba 16 tyzdnov, takze som doma dlho nebola. prvy rok som potom robila len na polovicny uvazok a ked bol drobec troska vacsi, tak som zacala robit 5 dni v tyzdni.

veverka84
18. jan 2012

@kali23 my sme boli v turecku v juli a v novembri som mala termin.bolo super

tatulienka
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea cooo?len 16 týzdnov?to bý ma svihlo..to je sakra malo :(

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@tatulienka teraz robia nejaky navrh aby bola 20 tyzdnov. neviem preco taka kratka. fakt som bola este dost hotova. sice som robila len 3 dni v tyzdni, ale bola to zaberacka. stale v jednom kolotoci a aj odstrekovat mliecko pre drobca do skolky. najlepsie by bolo keby bola materska aspon rok, ale to tu nikdy neschvalia. 😖

sissmiss
18. jan 2012

@kali23 presne cele ako ja ☹ a najlepsie by sa mi asi spalo po ranajkach alebo po obede...v praci 🙂 Ja chcem chodit na gravidjogu a pilates pre tehu, ale zatial som nasla len za 6 e na 50 min a zda sa mi to dost...ak sa orporuca 3x tyzdenne...resp taky kurz som si nasla za 60e. A ja radsej volnost- pridem, zaplatim, lebo nevyuzitych permanentiek mam dost 🙂

tatulienka
18. jan 2012

@cestovatelkaandrea treba sa vratit na SK...tu su stale poctivo 3 roký 😀

kali23
18. jan 2012

ja som teraz chodila na cvičenie celého tela do zdravotného strediska, lebo ma boleli kríže pred otehotnením, to som už písala, tak mi poradili aj cviky ktoré môzem cvicit aj pocat tehotenstva, mám doma fit loptu, dnes som si kúpila taký gumený pás na cvičenie a ešte takú malú loptu, takže sa chystám cvičiť doma... ešte si zaobstarám knihu Pilates pre tehotné... uz len, nech mi ten optimizmus a nadšenie na cvicenie ostanú čo najdlhšie 🙂

cestovatelkaandrea
18. jan 2012

@tatulienka 😀 😀 😀 uz asi nie, drobec tu ma zazemie.

sissmiss
18. jan 2012

Vidim ze vsetky rozmyslame podobne, aj ja som uz riesila dovolenku ze ci stihneme alebo az na rok s drobcom 🙂 ja by som sla, ak mi prestane byt zle, ale ja zase len autom, do lietadla e-e. Tiez si myslim ze byt pri mori v nejakom 5.mesiaci moze byt fajn.

zahadka
18. jan 2012

@sissmiss my sme chceli ist za ocinom do nemecka, ale ak budem mat take trapenie ako pri minulom tehu, tak mozem rovno zabudnut 😒

ktore
18. jan 2012

@monika2712 ani mna neboli a zahadne mi vobec nic nie je ani sa nechcem sledovat lebo si zacnem namyslat..

monika2712
18. jan 2012

@ktore no ja na to musim furt mysliet neviem si pomoct.. stale sa sledujem, hrozne sa bojim ze mi tehu priznaky vymiznu zo dna na den ☹ robila si este testy tieto dni? ja posledny vcera, a este mam jeden doma, tak ten asi az v pondelok alebo kedy.. jaaj zavidim ti tu piatkovu kontrolu, aj ja uz chcem ist ☹

ktore
18. jan 2012

@montinka no ja neviem keby som chcela tretie tak asi rychlo lebo uz nemam vela casu.ale bodlo by este..ale nech je toto na svete a potom sa uvidi..

ktore
18. jan 2012

@monika2712 aj ja myslim stale na to.no vies co si mylsim ze tie prsia a ta hlava a pichaie bola bola vlna.teraz bude klud a potom pride vracanie ak pride.ja som nevracala cele tehotenstvo len z raz z prezrania.inak som necitila tiez vobec nic ani pred 10 rokmi.ja viem ze by si chcela ist aj ty cim skvor.mala si sa objednat.mna doktorka urcite pozrie utv ci je to tam lebo aj z dcerou ma pozrela ci je to na 100 percent lebo uz som raz mala prasknutu cystu a mala hcg hormony tak mi z krvi zistili teho.a bola to len prasknuta cysta ktoru mi vysali.teda nasli tekutinu v bruchu tak ju vysali.

montinka
18. jan 2012

@ktore ved ani my sme nechceli,lebo filipko bol otrasne babo a akoze uz je lepsi ale stale je strasne zivy az hyperaktivny a ja si teda neviem predstavit ako to tu bude ked budu traja. ale tak uz sme sa zmierili a co uz no. nejako zvladneme.🙂

monika2712
18. jan 2012

@ktore no ja viem, len mne gynda povedala v oktobri, ze nech sa zbytocne nenahlim ku nej ze staci v 6tt. tak pockam aj ked ma to ubija. 😒

ktore
18. jan 2012

@montinka to ano velmi zalezi ake dieta je doma lebo potom zvladat viac hyperaktivnych deti to by bola hruza.

lu17
18. jan 2012

@fifitko25 Ahojky, je mi to luto ☹ iem ako Ti je, ja som bola z toho starsneee smutná. .....Ale NEVZDAVAJ sa, ja som mesiac pred týmto tehu tiež mala pozit testy a dostala som ms a hned na dalsi som otehotnela 🙂 Poradim Ti, pi alchemilkový čajík / jedobrá na metrnicu posilenenie ,aspon do ovulácie/ , a určite sa Ti možno hned na buduci mesiac podarí 🙂

fifitko25
18. jan 2012

@lu17 ďakujem, alchemilku som začala piť minulý cyklus od mrchy do ovu a asi mi aj urobila dobre, lebo som mala konečne pozitívny tehu test.... no žial, chyba v mojom systéme spôsobila zrejme neudržanie vajka 😒 skúšame ďalej, veď ešte nie je všetkým dňom koniec 😉

ktore
18. jan 2012

@monika2712 no ved mozno by ta aj sprdla zesi isla skvor.ale mysli na to ze ty uz budes mat aj srdiecko aj knizku .a ja este budem cakat urcite tri tyzdne plus na srdiecko.

lu17
18. jan 2012

@monika2712 Ahoj,aj mna pobolieva sem tam brusko- hlavne taky pocit akoby som mala dostat,take stahy.Ale nic. Zrejme sa zvacsuje maternica..

montinka
18. jan 2012

@ktore a este ked si s nimi vacsinou sama. ale to nejako zvladnem.🙂

zahadka
18. jan 2012

toto je moje ranne brusko, to z vecera neviem, ako dat, mam ho v mobile a nemam usb kabel a akosi sa mi neda na MK prihlasit v mobile...

daniela02
18. jan 2012

@zahadka a v ktorom si teraz tyzdni ?

zahadka
18. jan 2012

@daniela02 v 7tt 🙂

daniela02
18. jan 2012

@zahadka tak tebe tiez pekne naskocilo brusko , podobne ako mne, rano je male a le k veceru sa zvacsuje, niekedy mam pocit, akoby som uz bola v piatom mesiaci

zahadka
18. jan 2012

@daniela02 presne, toto je ranne brusko, to si pripadam taka plocha 😀 😀 😀 , ale vecer, no musim odfotit, tentokrat fotakom

daniela02
18. jan 2012

@zahadka zo mna sa v praci smeju, ze som i to oznamila len v piatok , ale ze uz ma pozoruju a tiez by povedali ze mesiac co som povedala nejak nesedi s bruskom, uz pekne sem tam pretrca