icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

kali23
18. jan 2012

@ktore tak to je ako z telenovely... ale verim, ze cloveku to na nalade neprida, take nechutne reci... a vidis ty si vycitas, ze si sa bila za pravdu, a im ani nedojde, ze sú uboziaci, a urcite ta ohovárajú doteraz... a ešte aj budu... kto chce psa bit, palicu si vzdy nájde... moj manzel má nevlastnú sestru, o 9 rokov mladsiu a oni sa naozaj nemajú radi, ale je to len a len chyba ich mami, ze to dopustila, jej druhy manzel psychicky týral mojho manzela, uprednostnoval len svoju dceru, a ta ich mama to len ticho znasala... prednedávnom sa sestra vyjadrila, no vidís, otcovi sa to predsalen podarilo, rozostvat nás... ja som si len vduchu klepala na čelo, ty koza, sak si dospelá a stále si to neuvedomujes, ona v tom proste vyrástla a tak to aj berie, furt sa cíti ukryvdená, pritom nemá byť začo...a ich mama si stále myslí, aká sú všetci svorná a šťastná rodinka... stretávame sa naozaj minimálne... teraz sa svokra vydala a objavil sa syn jej nového manzela... a sestra mojho manzela tohto cloveka povazuje viac za svojho brata, nez toho, s ktorým vyrastala... no zamotané a divné...
takze to či sa súrodenci budú mať radi myslím závisí na rodičoch a výchove... ;)

kali23
18. jan 2012

@monika2712 a túto stránku poznáš?
http://www.makemebabies.com/

monika2712
18. jan 2012

@kali23 hej hej poznam. aj som si to tam davnejsie davala... no u nas typujem babo na rysave, pehave a zelenooke.. est nech je to dievcatko a bude to pipi dlha pancucha 😀 😀

ktore
18. jan 2012

@monika2712 vyslo 50 percent zelene aj modre.

kali23
18. jan 2012

😀 😀 😀
tá stránka je na pobavenie, teraz mi to vytvorilo fakt škaredé decko. a tiez ryšavé... 😀 😀

monika2712
18. jan 2012

@kali23 ja som to skusala nedavno s novymi fotkami a vychadzali mi tam nejaki mulati 😀
ale nasla som foto co mi spravilo uz davnejsie.. prikladam 🙂

ktore
18. jan 2012

@monika2712 no moja aj typujem na rysavucke.manzel je silno blond.svagrina tiez aj mihalnice blond a svagor je total hrdzavy.

monika2712
18. jan 2012

@ktore no chudatko mi este vyslo aj take usate po manzelovi 😀 to by zdedit nemuselo.. hehe.. ale do rysava mame nabeh obaja, aj sme pehavi, ja viacej.. tak bude mala pipina 😀 alebo anglcky rysavy chlapec 😀

kali23
18. jan 2012

no ja nemozem pridat fotku, lebo by som sa hanbila, co za "zrúdy" mi tam vychádzajú... 😀
sranda je, ze bratovi sa narodil syn a ten vyzerá úplne ako náš nebohý ocino... gény sa zaprieť nedajú... zvláštne je, že ešte aj pusu špúli ako on... ;)

ktore
18. jan 2012

@kali23 mne vyslo take z okruhlou tvarickou,cervenymi vlasmi.celkom podareny chlapec.neskvor dam dievcatko ale teraz sa m nechce lebo to tomu notbuku trva vecnost

kali23
18. jan 2012

máte niektorá RH inkompatibilitu? ehm my máme :( ale vobec sa tým nechcem a nebudem zatazovat...

monika2712
18. jan 2012

@kali23 a netreba nahodou v takom pripade pichat nejake injekcie alebo nieco take? suseda to mala a viem ze s tym musela nieco robit.

kali23
18. jan 2012

akurat sa snazim docitat o tom viac... ano viem, ze po porode by som mala dostat nejaku injekciu, kvoli druhemu dietatu... ak som to dobre pochopila... lekarka mi o tom povie viac...

monika2712
18. jan 2012

@kali23 hej take daco som aj ja citala.. no radsej to spomen v poradi ked budes..

kali23
18. jan 2012

vedela som o tom, ale doteraz som to neriesila, urcite sa popýtam... dokelu mala som jasnú hlavu, ale pomalicky sa na mna zacinaju nabalovat same "zle" veci a ja sa podvedome zacinam obávat...

zuzana_v1
18. jan 2012

Konecne je zajtra stvrtok 🙂 Uz len dufat, ze mi doktor dve ciarky potvrdi 🙂

lucica
18. jan 2012

Baby, ked som v skusobnej dobe a povedala by som zamestnavatelovi, ze som tehotna, moze ma vyhodit? Po skusobnej viem ze nemoze, ale neviem ake je to teraz v skusobnej.

sissmiss
18. jan 2012

@kali23 to zalezi od toho ci si uz bola niekedy tehu. Ak aj potrat alebo zamlknuty, ale uz mas vytvorene protilatky (mozno, ak by ten plodik bol od partnera opacnej RH a mal tebe opacne rh aj plod). Tak ci onak, povedz to v poradni, oni vedia co s tym 🙂

marcelatje
18. jan 2012

@lucica ano môže

lucica
18. jan 2012

@marcelatje dakujem, tak pockam do konca februara, to by ewte nemuselo byt vidno, to budem v 13.tyzdni

marcelatje
18. jan 2012

@lucica snáď nie 🙂 a ak hej, tak dúfaj, že bude taktne mlčať a myslieť si len, že si pribrala.....

lucica
18. jan 2012

@marcelatje vsak uz len 5 tyzdnov, to ubehne jak voda.

zahadka
18. jan 2012

@kali23 ahoj, my sme inkopatibilni, v tehotenstve sa mi na konci vytvorili protilatky, maly mal po mne RH faktor, takze nie vzdy je zle len ked je dieta po otcovi...Ak je to tvoje prve, tak by nemali byt zavazne problemy, najhorsie je vraj pri druhom a ak je to chlapec. Ja budem asi ostro sledovana, lebo sa mi nestihla zregenerovat krv...preto sme mali cakat min. 2 roky. Ale verim, ze sa to nejako urovna a ak to bude dievka, mozno ani nebude problem, vsetko ukaze cas. Hlavne sa nestresuj, je velmi vela mamiciek, ktore su na tom ako ty a protilatky sa im nevytvorili 😉 A aj ked sa vytvoria, tak mozu byt len v nizkej hladine a to sa potom tiez nic zavazne nedeje, neboj

alex999
18. jan 2012

@monika2712 a kde najdem taku srandu ???,aj ja by som chcela vidieť moje deti 😀

alex999
18. jan 2012

@zahadka inak ja chcem 4-5 deti 😀 😀 😀

alex999
18. jan 2012

@monika2712 no neviem nieako sa mi to nedari 😠

monika2712
18. jan 2012

@alex999 ja som to robila uz xy rokov do zadu a ked som to robila asi pred rokom, tak mi tam vychadzali vselijake divne ksichtiky, skoro az cernoskovia, tak neviem co s tym porobili..

ktore
18. jan 2012

@zuzana_v1 ahojko.a kedy ides zajtra?kolky tyzden si?

zuzana_v1
18. jan 2012

ahoj. No musim hned rano, lebo je problem sa k nemu dostat a poobede uz musim ist do roboty 🙂 podla vsetkeho by som mala byt siesty 🙂 no dufam, ze sa nemylim a som naozaj tehotna. Snazime sa uz od augusta a ked sme si v decembri povedali, ze na to nebudeme mysliet a nechame sa prekvapit, kedy sa zadari 🙂 a sup, na silvestra mi uz moje dni neprisli a zacalo mi byt blbo 🙂