icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

vladka1828
19. jan 2012

@monika2712 ahoj ešte stále ťa trápi to grganie?...ja som včera začala mať problémy so žalúdokom - ako keby som ho mala nejaký nafuktnutý, či čo 🙂 ...a tiež som začala grgať 😀 😀 dúfam, že to čoskoro prestane, lebo nie je to teda príjemné 😀 😖

kali23
19. jan 2012

@monika2712 🙂))))) mna ten hlad nedonúti ist dole schodami a nieco zjest... zatial 🙂 ale tuto noc som mala naozaj pokojnu... som si vcera navarila sosovicovu polievku, o ktorej som uz 2 dni snivala... a este o 21ej som jedla... zbohom moje zdrave stravovanie... hlad a chut boi lsilnejsi...

kali23
19. jan 2012

niekde som citala, ze by sme mali pit skor nebublinkove mineralky ale teraz si obcas musim dat prave bublinkove...

vladka1828
19. jan 2012

no baby - ja som včera prišla o šistej z roboty a hned som si šla aj ľahnúť.....2 hodinky som pospala, ale aj tak som bola už o 10 zas unavená 😀 😀

veverka84
19. jan 2012

no ja vyslovene iba bublinkove dobre mi robia na zaludok napr.z jemne sytenej mi je blbo z nesytenej ani nehovorim tak nejak mi to potom stoji v zaludku 🙂

monika2712
19. jan 2012

@vladka1828 no to grganie mam stale, trosicku menej ale mam.. inak ja vobec nepijem bublinkove a aj tak grgam..

veverka84
19. jan 2012

@vladka1828 zavidim aj ja by som poobede spala...ja chodim aspon o 20 naraz s detmi ako ich uspavam hned som hotova muz ma v spalni a vecer pri telke nevidel nejake dobre 3 tyzdne...chudak uz sa stazuje ze mu je aj smutno 😀

iviatko
19. jan 2012

Diky baby 🙂 verim, ze ani jedna z nas neubudne. Mam synatora 7 rocneho a uz som zacala vecer stresovat, ako nastupi do 2.rocnika, ked budem v porodnici :D sodoma gomora, len nech sa drobcek pekne uhniezdi a vydrzi az do konca. Kazdu chvilu chodim na wcko, ci som nedostala mrchu . asi si este kupit zo dva testy, aby som mala istotu, ze ciarka neslabne.

iviatko
19. jan 2012

veverka, presne ako pises :D snator teraz spava so mnou, lebo som si myselala, ze som nevyspata a unavena z muza, ked v noci chrape. Tak spim s drobcom, no dokazem zaspat vecer o 19tej skor ako synator, o to tazsie sa mi vstava o 5tej do prace :D

vladka1828
19. jan 2012

@monika2712 😀 😀 to si neviem predstaviť, čo by to so mnou urobilo, kebyže vypijem nejaké bublinky 😀 😀

monika2712
19. jan 2012

@vladka1828 no nechci vediet 😀 😀

veverka84
19. jan 2012

@iviatko no nic sa neboj mne maly ide v septembri do 1.rocnika mala 1x do skolky a este idem do toho porodit 😀 😀 😀 😀 😀 tak akoze tesim sa na ten zhon co tu bude 😀

vladka1828
19. jan 2012

@veverka84 ale to len včera som malý taký luxus, dnes som v robote od 9 do 20:00, robím v nákupnom centre ☹ ....ale už teraz by som si rada niekam zložila hlávku a podriemkala 😀

veverka84
19. jan 2012

@vladka1828 to ti verim ja sa snazim aspon si posedet poobede a doobeda napr. teraz sa mala hra a ja lezim v jej posteli zivam na vsetky strany...no a o 12 musimist pre maleho do skolky vonku je otrasne nasnezene,zima a tu je tak dobre...
inak nemastia sa vam viac vlasy???ja nestiham umyvat a to som nemavala...

kali23
19. jan 2012

@iviatko nebudes sa zbytocne stresovat tymi dalsimi testami? ja som pouzila jeden jediny test v celom mojom zivote a to teraz a dalej to nechavam na osud/prirodu/ci pana boha... vsetko je pre mna tak nove, vcera ma pichalo na oboch stranach, ale dnes je vsetko OK, denne sa dozviem nieco nove, co mi neprida na dobrej nalade, ale aj tak sa snazim byt optimistom a nic zle si nepripustam... aj manzel ma dost drzi pri zemi, zaco som mu vdacna, vcera ma prekvapil, sa pochvalil kamosovi s nasim tajomstvom... tak som si predstavovala, co mu asi tak povedal, ked so mnou o tom skoro vobec nehovori 🙂) tiez sa vyjadril, ze sa bude tesit, az ked to bude na svete, ... takze tuto jeho stranku som este nemala cest spoznat...

vladka1828
19. jan 2012

@veverka84 je to hrozné s tou únavou 😖 .....ja ked niekde vidím gauč alebo postel, tak mám chuť na tam skočiť 😀 😀 , ale ešte musím hrať formu pred svokrovcami, kedže o tom ešte nevedia....a svokre by bolo určite podozrivé prečo stále spím 🙂

monika2712
19. jan 2012

@veverka84 vlasy sa mi mastia aj bezne, ale za to jaky mam ksicht.. vyhadzany jak 14rocna ! 😠

monika2712
19. jan 2012

@vladka1828 a ty si v ktorom tyzdni vlastne? nemas to v pase este.. kedy das? kedy mas doktora?

jenny6
19. jan 2012

@lu17
@sissmiss No snažím piť viac tekutín a voveľkom pijem acidká, jogurty teraz veľmi nemusím 😒 Ešte som začala prežehľovať nohavičky.. no dúfam že sa toho výtoku zbavím. Len horšie je, že výtok je dožlta a zapácha ☹ S týmto som problémy nemala a jak naschvál práve teraz...

erin365
19. jan 2012

Ahojte, včera mi vyšli // a dnes už čiarka zosilnela...som 27DC/13DPO... čiže úplne na začiatku tehotenstva... tým že už mám za sebou jeden MA v 8tt a druhý mikropotrat v 4tt tak verím že do tretice nám tehotenstvo skončí happy-endom.

jenny6
19. jan 2012

@erin365 Držím pršteky a blahoželááááám🙂

erin365
19. jan 2012

@jenny6 ďakujem....teším sa a to veeeľmi ale strach je väčší...

zahadka
19. jan 2012

@veverka84 no mne sa priserne mastia, kebyze aj kazdy den umyvam, tak to asi nestaci... 😠

a tie bublinkove mineralky by sme nemali, lebo budeme puchnut, pri malom sa mi bnic take nerobilo, ale nie je vylucene, ze to bude teraz bez ujmy, hlavne, ked budem bruchata v lete. 😕

vladka1828
19. jan 2012

@monika2712 no mala by som byť 5tt+4, čiže v šiestom týždni, ešte som to tam nechela zadávať, kým to nebudem mať od doktora potvrdené....mám trocha strach, aby som niečo "nezakrikla".....k doktorovi idem až budúci štvrtok a pevne verím, že bude všetko ok, že našej fazuľke nič nechýba 🙂

iviatko
19. jan 2012

Skuska uploadu 🙂

iviatko
19. jan 2012

ako tak pozeram, na fotke je to sice slabsie, ale su tam, ze 🙂

saseenka
19. jan 2012

Ahojte tehuľky, musím sa k Vám pridať, lebo som v tom úplne nová a práve som sa dozvedela, že čakáme bábätko 🙂 som po jednom potrate a po polročnom snažení a užívaní hormónov, no dúfam,že teraz už bude všetko ok..všetkým Vám gratulujem a dúfam, že sa k Vám môžem pridať((:

monika2712
19. jan 2012

@vladka1828 tak to si presne o tyzden skor ako ja, ja som 4+4 dneska 😉 zajtra je to tyzden co mi meska.

kali23
19. jan 2012

@monika2712 to 4+4 znamená 4tt + 4dni? 😅

vladka1828
19. jan 2012

@monika2712 mne už to meška zhruba 13 dní.....a kedy ideš ty k doktorovi? 🙂