icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tatulienka
20. jan 2012

@zuzana_v1 hej, je to 6+2.. a nevies nahodou kedý si otehotnela?

zuzana_v1
20. jan 2012

@tatulienka netusim 🙂 my sme sa snazili od augusta a na konci novembra som si povedala, ze idem prestat na to mysliet, lebo sa nam nedarilo. Mali sme take stresove obdobie, lebo prerabame na komplet dom po babke, v decembri sme sa mali stahovat a nic z toho, tak sme sa dohodli, ze sa nejdeme intenzivne venovat miminku, kym sa dom nedorobi.Na zaciatku decembra mi uz moje dni 7 dni meskali, ale tiez som myslela, ze to len zo stresu a trvali len 3 dni a boli strasne slabe a na silvestra sa uz nedostavili. No test som si pre istotu robila az 13.1. 🙂

tatulienka
20. jan 2012

@zuzana_v1 no parada..takze nevies.. ale termin mas o 3 dni skor ako ja 🙂 ja som otehotnela 26.12...presne viem 🙂

sissmiss
20. jan 2012

@vladka1828 juuuj, ani nepis, ake chute si mi narobila.....a donedavna este vegetarian teraz hlava nehlava vsetko.....poslem muza kupit klobasku.... 😀

jeny
20. jan 2012

@ktorejeej tak mame velmi podobne fotocky 🙂 ja som tiez 3tyzdne od oplodnenia, kedze viem presne kedy to bolo tak to sedi

nmonika
20. jan 2012

@monika2712 dakujem

zuzana_v1
20. jan 2012

@tatulienka ja som si ten termin zatial dala len predbezny, uvidim co doktor povie na dalsej poradni 🙂

jamama
20. jan 2012

dievčata,pridávam sa k vám a davajte recepty na nevoľnosť,lebo je to hroozne.Som v 7+3

sissmiss
20. jan 2012

@zuzana_v1 inak tie zrejuce a plesnive syry sa nemozu nie kvoli alergii ale kvoli moznej nakaze listeriozou. Listeria sa nici az pri vysokej teplote a tieto potraviny nie su pasterizovane. Teda nemusi sa nic stat, ale je tam riziko. A pomerne dost vysoke. Listeria sa z casu na cas objavi v syroch a vo velkom.

zuzana_v1
20. jan 2012

@jamama vzdy ked to na teba pride sa napi alebo si nieco zajedz. 🙂 mne to pomaha,dnes vdaka tomu cely den super, len by som spala 🙂

zuzana_v1
20. jan 2012

@sissmiss ja viem, len keby som sa riadila co mozem a nemozem, tak pri mojej vyberanosti by som asi umrela od hladu 🙂

sissmiss
20. jan 2012

@zuzana_v1 ja mam tiez teraz divne chute a nic mi neni dost dobre...ale tohoto sa bojim. Napriklad som nehorazne zavisla od sushi....aspon dva tri krat tyzdenne a najlepsie kazdy den. Ale proste som s tym sekla. Minule som muzovi zjedla akurat jedno zeleninove maki aby som nezabazala, ale inak viem ze cele tehu plus dojcenie to do ust nedam...riziko privysoke.
@jamama mne pomaha jemne citronova voda a vzdy ked mi je zle tak nieco vypit alebo zjest. Ak sa nenajem tak mi je potom uz nehorazne zle a nepomoze nic, musim to dostat do normalu a potom udrziavat. Dobre je mat pri posteli piskoty alebo nieco suche a rano pred tym nez sa posadis na posteli, si kusok dat. Pravidelne jest, najlepsie kazde dve hodky nieco, medzi hlavnymi jedlami jogurt, ovocie, a nejest naraz vela. Ale mozno ti nepomoze nic z toho, len vydrzat 😖

jamama
20. jan 2012

@zuzana_v1 ja som zobrala dovolenku od utorka a preležalo som cele dní,bolo to hrozne,dnes som už nevladala,išla som k lekarovi,pohrozil mi infuziami,ale ja nezvraciam našťastie,len velka slaboť a nevoľnosť,ako pri chrípke,tak som dnes nazaľahla.Zda sa mi trocha lepšie.Každe pozbudenie pomože.Dakujem

jamama
20. jan 2012

@sissmiss ved jasne,najradšej by som preskočila to obdobie...ale ked som videla biť srdiečko,hned ma to povzbudilo

alex999
20. jan 2012

@lenka369 opravujem názov tabliet , je to magnex + B6 😝

sunny15
20. jan 2012

@zuzana_v1 nie ja som este na sone nebola,idem v pondelok...to budem 5+6d...
uvidime nooo...uz by aj drdiecko mohlo byt...totiž ono ma nabehnut medzi 6-7tt 😉

zuzana_v1
20. jan 2012

@sunny15 tak drzim palceky, ja som tomu nechcela verit kym som srdiecko nevidela 🙂 nadherny pocit 🙂

zuzana_v1
20. jan 2012

@sissmiss surovych veci by som sa aj ja bala. Ale trosku skusit na jazyk... 😉 no co narobim s chutami. Pise sa, ze sa nemoze ani pecienka a ja som v jednom clanku citala, ze je dobrym zdrojom kyseliny listovej. No tiez ju treba s mierou 🙂

sunny15
20. jan 2012

@zuzana_v1 😉 dakujem 😀 verim ze uz ho aj ja uvidim,nuz a ked nahodou nie v pondelok tak na najblissej kontrole 😉

sunny15
20. jan 2012

nuž ano listeria je velmi nebezpecna pre tehulky,ale ja mam chut si dat niekedy vyprazany encian mmnaaam 😀
dnes som si dala bryndzove halusky.... 😉 ale som z tych halusiek preplnena este aj teraz uff 😅

ktore
20. jan 2012

@monika2712 aj u mna je to zle ze neviem spavat.a tuto noc som teda uz vobec nespala a nedokazala som ani cez den oko zazmurit.potom sa mi vobec nic nechce robit.

tatulienka
20. jan 2012

babule robila som si este jeden tehu test a boli tam silneee // (to som robila len tak pre istotu 😅 )

alex999
21. jan 2012

Dobré ránko tehuľky, kde ste všetky??, 😉 Dnes je ale krásny deň. Je mi trocha zle, ale v rámci normy. Mám pocit že mi to prišlo včera od maďarskeho gulašu 😠 No dufam že to prejde.

monika2712
21. jan 2012

@alex999 ahojky, mne je dnes celkom fajn, dokonca som konecne spala normalne, ani zle mi nejak extra nie je, robila som si rano posledny test co som mala doma, a krasna ciarka mi vysla, testovacia dokonca silnejsia ako kontrolna. 😉

alex999
21. jan 2012

@monika2712 ja som tiež minule 5 dni po meškani ešte skusila testik, pretože som si minule objednala 15 cez net, 😉 a čiarka krásne silná, silnejšia ako testovacia. No už len počkať na to sono a konečne uvidim moje mimi 😀 Túto noc som veľmi nespala, mala sa v kuse budila, a rano o šiestej zase vstaval manžel lebo mal skúšku, takže sme viac menej od siedmej hore 😒
Mám stále pocit hladu, ale keď sa idem najesť, zrazu akosi nemám na nič chuť. A potom je je troška divne na žaludku od hladu. Ale oproti prvemu tehu je to nebo a dudy 😝 žiadne sliny, žiadne vracanie 😅

monika2712
21. jan 2012

@alex999 no ja zatial tiez nezvraciam, a dnes mi ani nie je nejak zle od zaludku, akurat som o 6tej musela tlacit piskoty od hladu.. ja som sa pustila do upratovania, aj ked som tvrdila ze dnesok prespim, ten bordel doma mi neda a musim to tu vypucovat 😀

alex999
21. jan 2012

@monika2712 jaaaaaaaaj ja by som sa tiež už rada pustila do upratovania.Doma spadla bomba, do toho mi švagrina poslala 27 kg z Anglicka, kde su veci po jej malej. Toto musim roztriediť, a poukladať,Zatiaľ je v strede obyvačky. 😒 A ako naschval, dnes volali že nam prišla obyvačkova stena, treba isť po ňu , tak to bude doma vyzerať. A v utorok mam poslednu skušku,takže si pratanie odkladám až na budúci víkend 😅 No dúfam že tento týždeň nepríde nikto na návšetvu 😅 😅 😅

suncana
21. jan 2012

@tatulienka ahoj tani 🙂 tak uz cakate druhe? sranda ako sme sa tu zisli 😀 napisem ti IP chcem este zostat inkognito, kvoli praci 😎

iviatko
21. jan 2012

Stale nemozem uverit teraz som si robila posledny test,necakala som take silne //. Juj baby!

alex999
21. jan 2012

@iviatko gratulujeeeeeeeeem 😀