September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte, my mame na vikend navstevu, tak sme museli vysvetlovat, preco nepijem 😅
Uz nech je pondelok, uz aj ja chcem vidiet svoju fazulku 😵
ja sa tu prave debatim s muzom o dr...som zvedava ako bude prebiehat prva prehliadka. Mam silne presvedcenie ze nechcem palpacne vysetrenie, po tom MA spred pol roka som na seba citlivejsia. A hlavne uvedomelejsia ako pri prvom babu. No, som zvedava kam sa posunulo slovenske zdravotnictvo...
Baby my ideme svokrovcom zajtra, a buduci vikend k bratovi so svagrinou, tak dufam, ze sa nikto nebude vypytovat preco nechcem jest ci pit niektore veci... tiez chceme pockat s oznamenim, len nejak si nie som ista ze dokedy.. samozrejme prvorada je kontrola v piatok a to ako dopadne, ale myslim ze muz by rad pockal aj dlhsie, mozno aspon cely prvy trimester.. otazne je ci to dokazem tak dlho skryvat.
@monika2712 ja mam tiez tak, ze najradsej by som keby som uz "mohla" hovorit o tom vsade, ale vsak ano,prvy trimester je dolezite mat za sebou... Aj ked uz mam brusko...neviem dokedy si budu mysliet vsetci okolo ze som len po sviatkoch pribrata 🙂
@sissmiss no ja zatial brucho nemam, mam len svoje klasicke sunky, na tie si uz ludia zvykli.. skor mam obavy ze v praci sa to prevali ak nahodou zacnem mat nejake nevolnosti.. tak mozno tam to budem musiet oznamit, nie ze by s tym bol problem, len sme si vsetci dost blizki a nechcem aby sa ku mne spravili ako ku chorej, setrili ma atd..
tiez by som to uz ale najradsej vykricala do sveta, hoci nemam za sebou este ani prvu kontrolu..
Baby ktorým je zle, mám ešte jeden recept proti nevoľnosti, a dnes sa mi osvedčil pretože som sa necitila OK, Uvariť si mrkvu a zemiak, neochucovať.Treba dať viac mrkvy aby to bolo trocha sladšie a nie take divoke, rozmixvať a spapať. Dnes som si to uvedomila že to pomaha, keď som krmila malu a toto mala na obedik, a nieako podvedome som ochutnala a dojedla za malou, do 15 minut mi bolo úplne fajn 😀
@alex999 skusim 😉 Dnes mi bolo ok, ale je mi zase total blbo, som hladna ale nic mi nechuti, zo vsetkeho ma napina...jedine co si viem predstavit je hoddog...ale nechce sa mi ist pren a kym ho muz prinesie bude studeny a doma robene e-e...
Nevie niekto ci mozeme jest slimaky? Grilovane...dopredu sa chystam na oslavu co si vyberiem lebo som dost prieberciva posledne dni 🙂 a toto mi zatial aspon teoreticky chuti...k hlavnemu jedlu som sa este neodhodlala ... 🙂
@sissmiss slimaky s bylinkovo cesnakovym maslom a sushi.. to je velka mnamka aj pre mna.. sushi uz max iba so zeleninkou, ale slimaky by som si mozno dala 😉
@monika2712 vyhovor sa, ze si mala so zaludkom problem a mas ATB, tak preto mas dietu a nemozes alkohol.... 😉
@sissmiss ako tak citam, tak jedavas zaujmave chutne veci 🙂
Baby, mne to brucho uz riadne vytrca, uz ma otlacaju vsetky nohavice a teplaky, asi zajtra vyhrabem tehotenske oblecko...Ja ta asi velmi neutajim s takymto brusiskom 🤐 😅
Ahojte.Tak sa pridávam aj ja ku septembrovkám.Roky som nemohla otehotnieť a teraz sa stal zázrak,Ježiško nám priniesol darček,len si musíme počkať do septembra🙂))))ale som z toho neuveritelne šťastná,aj ked mi je dosť zle 🙂
@bubinka1977 jeeeej tak to gratulujem.🙂
Dakujem.Toto je fakt vymodlené bábo a ked už som stratila nádeje,tak mi z ničoho nič bolo zle a trvá to dodnes 🙂
@bubinka1977 tak drzim palceky aby to vsetko dobre dopadlo
a ty budeš mať tretie???a vdaka za tie palčeky 🙂
@bubinka1977 no vyzera to tak.🙂
@montinka tak aj ja tebe gratulujem 🙂 a v ktorom si týždni?
@bubinka1977 dakujem. asi v siestom.
aj ja začnem teraz šiesty 🙂 mne už to potvrdila aj doktorka,bola tam fazulka ,ja mám už tiež chlapca-pubertiaka,ale pri nom som ani nevedela že tehotná som,nebolo mi nič a teraz ma chytá všetko....žeby dievčatko 🙂
@bubinka1977 hmmm zeby?🙂 mne nebolo ani pri jednom nic takze neviem a ani teraz kebyze nie su testy a nebolia ma prsia tak ani neviem ze som tehu.😀 hmmm aspon ti bude pomahat.

🙂 uz sa neviem dockat. Neviete co je s jenny6?