September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojte kočky septembrovky, tiež by som mala patriť medzi emoticon len ešte teda neviem presný termín, kedy by to malo byť.
Kočky chcela by som sa Vás spýtať, že či nie ste niektorá podobný prípad, alebo mi poradiť. Naposledy som mala mrchu 5.12.2011 a teda aj ked viem, kedy som mala plodné dni, tak s manželom sme sa pokúšali aj inokedy. Prvý krát som si robila tehu test 1.12, ked som mala dostať mrchu, ale test bol negatívny o 3 dni neskor mi už ukázal pozitívny. Neviete mi povedať v ktorom týždni som mohla v tedy byť, Potrebovala by som to vedieť kôli dobrovoľnému pripoistenie a na sono pôjdem až 31.1.2012, čo už je neskoro. za odpovede dakujem.
@anjelik007 ak si mala mrchu 5.12. naposledy, tak si v 7tt, co je fajn kvoli DNP, zahrna ta to do ochrannej lehoty. 😉 Vypocitat si to mozes tu: http://tehotenstvo.academy.sk/
Ahojte kočky rada sa k Vám pridám v štvrtok mi doktor potvrdil tehu ale ešte nebolo vidieť srdiečko bola som asi 5+4 myslíte že je to v poriadku? Povedal že to vyzerá na 5. týždeň...
@alena191 je to v poriakdu, srdiecko zvykne byt vidno az neskor, ja idem teraz v piatok, budem 5tt+5 a zrejme tiez este nebude srdiecko, zalezi aj ako sa vyvija plod, ci nie je troska pozadu s vyvojom.
Práve som čítala že tehu nevoľnosť začína v 5-6 tt, ja som zajtra 7tt a nič. Myslíte že to tak aj ostane?????? 😅
Kedy vám začalo byť zle???? Mne od 6tt pri prvom tehu 🤐
@monika2712 ty budeš v kolkatom týždni na sone? Tak držím palce. Myslíš teda že všetko by malo byť ok na kontrolu mam až o 3 týždne.
Ahojte, rada by som sa pridala k vam septembrovkam, v piatok sme objavili vymodlene // 😵, termin nam vychadza na 30.09. Velmi sa tesime, no predsa trochu aj obavame, ci bude vsetko pokracovat tak ako ma. Zle mi zatial nie je, akurat je mi stale zima, mam bolesti v podbrusku a krizoch, bolestive naliate prsia a cely den ma berie spat 🙂 Chcem sa vas kocky opytat, kedy sa chystate prvy krat k dokymu? Alebo ste uz boli? V ktorom tyzdni? 🙂
@lussinkaaa ahojky, gratulujem, mne vychádza termín deň pred tebou a k dokimu asi pôjdem 2.2. - to mám meniny, tak možno dostanem ten najkrajší darček...bijúce srdiečko 😵 😵 😵
@lussinkaaa vitaj a gratulujeeeeem 😀 No väčšina už bola u lekarky. Ja som bola len preto lebo osm sa chcela objednať na sono, len u nas je divny postup.Musim prisť osobne a lekarka mi musi určiť sono. Pritom sa len opytala koľko mi meška a či mam priznaky 🙄 takže zbytočne 2 hodiny v čakarni 🤐 Ale na sono idem až 31.1 a dufam že bude všetko OK, zatiaľ to začina fajn, žiadne nevoľno a docela ani nieaka extra únava 😅 takže už len čakam za sonom. Neoficialne mam termin 18.9. no ale tak aj prvy som si počitala len podľa kalkulačky a zhodoval sa aj s doki terminom, a nakoniec som rodila deň pred terminom 😉
ahojte tak ja som od dnes PN, nevolnosti neustupili skor sa vzstupnovali, a yacina u mna mierna nechut ku vsetkemu, takye mam kludovz reyim, minimalne do 8. Februara
@alex999 ono to nemusi prist vobec alebo to moze prist neskor. mne byvalo pri drobcovi zle az okolo 8-9 tyzdna. dovtedy takmer nic. a teraz mi je zle hadam uz od 4 tyzdna este pred urobenim tehotenskeho testu.
Ahojte kočky....noo ja som dnes teda pochodila....
bola som objednana k dr. ked som tam prisla,myslela som si ze ma porazi...na dverach bolo napisane 23.1. -neplanovana dovolenka 😠 😠 😠
@lussinkaaa aj mne to tak zacinalo...zima, krize, naliate prsia.... Teraz mi je "len" zle 🙂 Ja idem k dokymu dnes poobede, som silno zvedava tiez mam obavy... Ja som sa este aj stahovala a menila dr a teraz k nemu pojdem prvy krat...a hned tehu. Inak aj pri malom som to mala tak, sranda... Tak som zvedava aky je ten dr a ci si ho necham, lebo sestricka bola cez telefon dost hrrrr na mna. Uvidim ako to pojde. Tak mam hned dve nervozity, ci je vsetko ok a aj z dokyho.
@alena191 pisala som to, idem v 5tt+5, cize na konci siesteho.
Baby už vam to vedia v robote,ze ste tehulky?
@sunny15 tak ja som SZČO ale ak by som normlane pracovala, kym si to nevyžaduje moje povolanie, tak by som to takto skoro určite nehovorila. Nie si povinna. Kym si to nevyžaduje charakter tvojho povolania.Samozrejme ak robiš napr na záchranke tak tam musiš hneď povedať a ideš na PN, ako moja sestra pracuje na JIS a tam neprichadza do uvahy robiť tehu, ani si neviem predstviť ako s bruškom oživuje nieaku babu 😅

@tamix no ak sa moje tušenie potvrdi a mi čakáme chlapčeka, tak robím už len chlapcov 😀 Fakt čo som prežila pri malej 🤐 do 14tt. ešte v tom čase som utekala na pohotovosť, lebo som prudko zvracala. NO bolo to polsedne vracanie, potom prišlo už len pálenie zahy 😅