September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@monika2712 a co ty a tvoje krce uz su ok ustupili ?
@daniela02 jeden som mala este v sobotu v noci, potom som daco citala na nete, ze najlepsie je si dat to magnezko vecer pred spanim, tak som si tak vcera dala, a ziadne krce 😉 sice som ledva spala, neviem preco, trpim nespavostou uz tyzden, ale aspon ze krce neboli 😉
@monika2712 monika tak to je super, ze to ustupilo, jasom dostala od doktorky nospu na krce a torecan proti zvracaniu a od dnes som na PN, lebo sa necitim vobec dobre
@daniela02 nospa je na zaludok nie? no ja nezvraciam ani mi nie je nejak extra zle od zaludku zatial, vacsinou mi ostane len tazko po kazdom vacsom jedle, hoci len po ranajkach - cerealie s mliekom. a mam casto hlad.. stale cakam ze kedy pridu tie nevolnosti.. uz nech je piatok! 😎
@monika2712 a co je v piatok?
@montinka prva kontrola 😉
@monika2712 ahaaa tak drzim palce.
@montinka dakujem, dufam, ze uz daco malinkate bude vidiet. 😉
@monika2712 aspon mi das vediet a uvidime ci ja nepojdem neskoro. 😀
babule, zajtra idem k dr. tak uz sa neviem dockat a mam trochu aj strach...stale ma niekde picha, tlaci, furt nieco...som mýslela ze 2. tehotenstvo uz budem menej stresovat, ale tusim je to este horsie 😕
@tatulienka tak nech ti to dobre dopadne. ja sa tiez chcem tento tyzden objednat, nech ma buduci tyzden zoberie.
@tatulienka držím palce nech je všetko ok. Už by mohlo byť vidieť aj srdiečko, mne už bolo pekne vidieť v 7t. 😉
@cestovatelkaandrea dakujem, dufam ze bude cosi vidiet...
@tinara23 no to bý bolo najsuper, kebý bolo aj srdiecko uz vidiet..no uvidime...a tý si bola presne ktorý?ja budem zajtra 6+3
@tatulienka mne videli srdiečko 6tt+6, a naposledy pred tým som bola 4tt+6 a to bol len vačok, ale to nie pri tomto tehu. Teraz som len 5.týždeň a budúcu stredu idem k dokymu.
ahojky. tak dnes som sa bola objednat na potvrdenie idem 26. vo stvrtok chcela som ist az na druhy tzžden aby sme videli aj srdiecko, ale aspon si budem ista ci je vsetko vporiadku. vo štvrtok budem 5+5 a to srdiečko asi nebude však?
@tinara23 ahaaa...no kazde tehu je ine..mne pri dcerke bolo srdiecko vidiet az v 10tt..v 6 tt bolo vidiet len zvacsenu maternicu a nieco milimetrove, v 8tt plodový vak a az v 10tt bit srdiecko...ale to viem, ze to tehu som otehotnela, mozno o týzden, alebo aj viac ako vacsinou pri 28 dnovom cýklý býva...a teraz som otehotnela na 16DC, takze bý to mlo být OK
@monika2712 nospu som dostala ja proti krcom, mala som aj ja vacsie , bala som sa a toto mi predpisala gyn.
@tatulienka drzim palce, ja som si tiez myslela ze pri druho to zmaknem lepsie, ale nie je to tak, som nervoznejsia, viac sa bojim
@daniela02 ja som sa bala aj pri prvom a bojim sa aj teraz..najviac toho, abý bolo zdrave...
Rýchle POMOC ☹ čo mám robiť, práve som silno skrvacala ???som 7tt ☹ mam isť na pohotovsť,kde na gynekologiu???
@alex999 pohotovosť oni ti už povedia kam
@alex999 jasne, chod na pohotovost...hned..opýtaj sa niekde na informaciach kam mas ist...drzim palce
@tatulienka dik ☹

@saseenka ahoj a robili ti aj sono? bolo uz nieco vidiet?