icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

ktore
23. jan 2012

baby ste niektora nezamestnana?neviem ci mi hovorila ze ked nastupim na matersku ci to mam zahlasit alebo nie.ale asi ano len som si neni ista.

saseenka
23. jan 2012

@monika2712 hej, bolo vidiet 6 mm fazuľku 🙂

solinkarka
23. jan 2012

@ktore ahoj...sice nepatrim do vasej temy ale citala som tvoju otazku...tiez som bola nezamestnana ked som nastupovala na MD...mne na UP povedali ze do 6 tyzdenov po narodeni sa mam prist odhlasit 🙂

daniela02
23. jan 2012

@alex999 utekaj do monobloku ty si z presova ak sa nemylim, ale necakaj chod pre istotu a drz sa, vsetko bude ok

ktore
23. jan 2012

@solinkarka dik za odpoved.no to mi tiez hovorili a ze aj im mam zobrat rodny list.aj ty si brala?oni to naco potrebuju?

monika2712
23. jan 2012

@saseenka ale srdiecko asi nie ze? kedy ides znova? ja sa uz neviem dockat tej fazulky kedy ju uvidim konecne.

ktore
23. jan 2012

baby ako mi je luto alex.ktovie co sa deje.dievcence slubte mi ze to dotiahneme do konca.ja som lezala vnemocnici po laparke a kolko tehotnych tam bolo z kadejakymi problemami.dufam ze nas to obíde.

lenka369
23. jan 2012

@alex999 si z presova tak v starej porodnici je gynekologicka pohotovostna ambulancia a zbal sa pravdepodobne si ta tam nechaju

monika2712
23. jan 2012

@ktore moja keby sa to dalo slubit ☹ vzdy sa najdu v novej teme holky co to nedotiahnut do konca.. bohuzial.. dneska uz je to pomaly kazda tretia.. ☹

solinkarka
23. jan 2012

@ktore hej aj rodny list treba, staci kopiu...neviem na co im to je,,asi aby mali dokaz ze si uz porodila. lebo potom spises taky suhlas ze sa odhlasujes z UP dnom narodenia dietata.

ktore
23. jan 2012

@monika2712 cauko monci ja som bola v 6 tyzdni z dcerou a tu je fotka.vstrede ta mala fazulka.srdiecko nebolo este potom som isla v 9 tydni na kontrolu a bolo tam uz vtedy

ivetoth
23. jan 2012

ahojte kocky, este by som sa chcela spytat, ci sa mozme prve tri mesiace s partnerom milovat...citala som ze vraj to potrat nesposobuje ale mohlo by to sposobit chromozomalne anomalie...

ktore
23. jan 2012

@solinkarka uz rozumiem.aj ja som potom tak myslela ze ako dokaz o porode.a ked si isla na matersku tak si nemusela nahlasit?t.j asi 8 tyzdnou pred porodom

zahadka
23. jan 2012

ahojte, ale ste tu toho napisali 🙂 @alex999 drz sa, snad to dopadne dobre
Taaaak, videla som nasu fazulku, ma 3,6 mm a aj srdiecko bolo, podal UZV sme 6+4, podla MS 6+6, bola na pravej strane, ale z laveho vajecniku. Tiez som uz na PN, mam nieco s vajecnikom, musim brat hormony ☹ , aby sa nieco nestalo. Verim, ze to bude ok, lebo ta fazulka taaak bojovala a bola krasne uhniezdena. Prekrasny pocit vidiet ten mini zazrak 🙂 😎 😵

ktore
23. jan 2012

@monika2712 nepaci sa mi to vobec.neni to spravodlive.ale to tento svet je uz taky.toto podnebie je take cele chore.

solinkarka
23. jan 2012

@ktore neviem co myslis nahlasit? ved chodis na podpisy nie? ona by ti mala dat posledny podpis nejak tesne pred nastupom na MD a tym to haslo..potom az na to odhlasenie treba prist

zahadka
23. jan 2012

@tamix da sa to vypocitat, kedy ides cca na matersku, odkedy si platis a ak ti budu chybat nejake dni, tak sa da aj s lekarkou dohodnut, nech ti papierovo posunie termin.... 😉

ktore
23. jan 2012

@solinkarka ja som na pn od piatku.ale potom tam pojdem nahlasit alebo jej tam zavolam.

monika2712
23. jan 2012

@ktore no nikomu sa to nepaci, ver mi.. tiez to mam za sebou a citim nespravodlivost a stale neviem ako to dopadne teraz, aj ked sa snazim na to nemysliet, je to tazke.. velmi tuzim mat babatko konecne, len neviem ci je nam to sudene.. musime verit, nic ine nam neostava. 😒

tatulienka
23. jan 2012

@zahadka gratulujem, super ze ste videli aj srdiecko...ja idem zajtra k dr. budem 6+3, tak dufam tiez uvidime srdiecko...uz sa neviem dockat

henca74
23. jan 2012

@ktore ja som bola nezamestnana sice pred 4-mi rokmi, ale som si musela vybavit potvrdenie na socialke, ze budem dostavat matersku, bola som v ochrannej lehote z prace.a s tym potvrdenim, pretoze rozhodnutie kym poslu, tak to dost dlho trva,som sla na up, kde ma vyradili.a s potvrdenim z up a socialky som isla do zdravotnej poistovne sa prihlasit.rodny list som na up uz neniesla, ten som musela odniest na socialku, teraz je to myslim do 40dni.a hned som sa prihlasila aj na dochodkove, aby za mna platil stat.

sunny15
23. jan 2012

@zahadka blahozelam ku srdiecku 😉 dufam ze aj my ho budeme mat zajtra...bolo by to super...a co budes brat duphaston?

tatulienka
23. jan 2012

@sunny15 aj tý ides zajtra k dr?aj ja...super..tiez dufam ze bude srdiecko 🙂

sunny15
23. jan 2012

@tatulienka heej noo super,tak zajtra budeme obe trpnut u dr. ze co a ako 😉 len nech vsetko dobre dopadne...

sissmiss
23. jan 2012

boli sme dnes na sono a srdiecko bilo ostosest. Takze sa tesime.

Ale zaroven mi je aj smutno, @alex999 drz sa

sunny15
23. jan 2012

@alex999 drzim ti palce moja,nech to dobre dopadne...

tatulienka
23. jan 2012

@sunny15 no to budeme..zacinam být mierne nervozna 😅
@sissmiss to je parada....gratulujem...

sunny15
23. jan 2012

ja si zas neviem rady s tymto: zmluvu mam u zamestnavatela do ku 30.6. na dobu urcitu...na matersku by som nastupila asi v 32tt...co znamena ze nezamestnana by som ostala pred nastupom na Md asi 3tyzdne...mam odrobene 3roky...dostanem minimalnu matersku?

ktore
23. jan 2012

@sunny15 joj tak to neviem.urcite sa pojdes nahlasit hned po ukonceni urcitej doby na urad prace.mali by ti vyratat ten priem nie?myslim za jeden rok dozadu a podla toho.fakt neviem.

ktore
23. jan 2012

@sunny15 alebo ti doktorka napise skorsi nastup na matersku to sa da.....