icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

lu17
24. jan 2012

@monika2712 A neberies vitaminy pre tehotne? Ja beriem už dlhsie,a aj to sa mi dnes rano objavil kutik,tak som rozmyslala ci toho becka je dost 🙂 Urcite su zvysene naroky na vitaminy v tehotenstve.

monika2712
24. jan 2012

@lu17 beriem cecko 600vku a kyselinu listovu.

lu17
24. jan 2012

@monika2712 Ok. Ja som zacala brat multivitaminy pre tehotne-Elasti Q, kde mas vsetko co je potrebne pre vyvoj babatka. A vecer beriem kys listovu znova- spolu 800 mg.

monika2712
24. jan 2012

@lu17 no ja si necham poradit doktorkou, ale kyselinu mam este vela, tak to doberiem, zas nechcem toho brat zbytocne vela..

lu17
24. jan 2012

@monika2712 Jasne, nie je to potrebne. Mne moja nic nepovedala, ale ja som si kupila, kedze mesiac pred tehu som mala pozit test a potom nic.......

hanka1111
24. jan 2012

Dievčatá, ako to máte s príznakmi, mne sa zdá, že mi nejako všetko ustupuje, prsia ma už takmer nebolia, poradňu mám až budúci utorok a dovtedy ma asi porazí...Včera som začala 9tt...
Inak termín máme stanovený na 3.9. Riešili ste tu veľkosť bábätka, ja som bola na uzv v 6+6 a bábo malo 8 mm a to mi lekár povedal, že je tabuľková veľkosť 😉

monika2712
24. jan 2012

@hanka1111 ahoj, ja som len 6tt, ale priznaky biedne, okrem prs mi v postate nic nie je, len ma sem tam boli brusko.. zaludok uz celkom poslucha, ani negrgam, akurat mam problem so spanim.. tak sa tiez obavam ci je vsetko OK, v piatok mam prvu kontrolu, tak len dufam, ze tam bude fazulka.

alex999
24. jan 2012

Zo slzami v očiach som sa vrátila s nemocnice kde som dnes ráno potratila 😔 Držim vám prsty nech sa vám nič nestane. S pozdravom ALEX

hanka1111
24. jan 2012

@alex999 je mi to ľúto ☹ ☹ ☹ 😢

monika2712
24. jan 2012

@alex999 mrzi ma to ☹ drz sa..

hanka1111
24. jan 2012

@monika2712 no mňa to držalo do konca 8tt a už od včera mám pocit akoby mi bolo lepšie, už som prešla všetko možné na nete, snažím sa zahnať zlé myšlienky. Inak s tým spánkom, aj aj sa budím niekoľkokrát za noc a potom zasa nemôžem zaspať a potom som cez deň oťapená statočne xixi

katka143
24. jan 2012

@alex999 moje zlaté to mi je strašne ľúto.je mi smutno s tebou. ☹ drž sa mi moja

monika2712
24. jan 2012

@hanka1111 vies co, niekde som citala, ci pocula, zevraj telo si postupom casu na tu hladinu hcg zvykne, a uz na nu tak nereaguje ako na zaciatku.. preto sa postupom casu vytracaju nevolnosti..
s tym spankom je to hroza, neviem co budem robit.. uz som fakt unavena.

hanka1111
24. jan 2012

@monika2712 To hej, aj ja som to čítala, dúfajme, že to bude tak, ja som po 2.IVF, konečne sa to podarilo a verím, že to aj dobre dopadne. Ja som aspoň PN, ale keby som mala chodiť do práce taká unavená, no neviem si to predstaviť 😀

monika2712
24. jan 2012

@hanka1111 no tak drzim palce, nech vam babatko pekne rastie.. no ja musim chodit do prace, dnes som zistila ze som spravila chybu minuly tyzden v praci, zrejme unava a to rozrusenie z toho ze som tehotna spravilo svoje, nastastie sef bude teraz 2 tyzdne prec, tak dufam, ze nic nepokazim a oddychnem si trocha aj ja. 😉

lill7
24. jan 2012

@alex999 moja to je mi strašne ľúto ☹ Drž sa a dúfam, že čoskoro budeš opäť medzi tehulkami a už s úspešným koncom.

lill7
24. jan 2012

@lucica s tou dovolenkou je to tak ako si napísala, máš na ňu nárok 😉

marcelatje
24. jan 2012

@alex999 je mi to veľmi ľúto 😢 😢 😢

katka143
24. jan 2012

@suncana ahoj nejako sa neozývaš 😉 ,ste o.k.aj s malinkou fazulkou?ja som sobotu prežila asi najhoršiu noc,najprv som si myslela že prišla tehu nevoľnosť v noci o 1.00.vracala som, potom do rána ešte 3 krát.nedeľu som celú prespala a ked to chytilo včera v škole syna už som pochopila,že to je nejaký hnusný vírus. 😠 dnes to isté dcéra,takže zajtra nejdem do práce budem s ňou doma.pravdepodobne zabehnem aj doktorovi,už som 9tt,tak dúfam že bude všetko o.k.a budem mať prvú fotečku 😀 .

daniela02
24. jan 2012

@alex999 to ma mrzi zlaticko, drz sa , je mi to velmi velmi luto

svintekova
24. jan 2012

@alex999 je mi to lúto 😔 , drž sa

saseenka
24. jan 2012

@alex999 Je mi to strašne lúto..
😢

ktore
24. jan 2012

baby ja mam zase bolesti od zaludka.jedla som malo ale jedla som aj suchu salamu a mama mi hovori ze som mala mat prisnu dietu.ta doktorka mi nic nevravela ibaze upravit zivotospravu.ziadnu dietu nespomenula.a ja krava ved uz som takto bola tak viem ze treba byt na sucharoch a jedla som.

tatulienka
24. jan 2012

ahojte
@alex999 to mi je strasne luto..drzkaj sa moja a vela sil...

tak ja som bola dnes u dr., tak babulo je pekne v maternicke, bolo este malinke, bola tam len mala cierna machulka a mam prist za 2tt...ale hlavne ze je tam kde ma být 🙂

lusinda1989
24. jan 2012

@tatulienka ahoj mozem vediet presnejsie ktory tt si? ja idem pozajtra k dr tak som sa tesila ze nieco uvidim...

tatulienka
24. jan 2012

@lusinda1989 no som o den skor ako tý, cize dnes 6+3 podla poslednej menstruacie... 🙂

monika2712
24. jan 2012

@ktore moja udeninam sa skus vyvarovat.. ziadne parky, salamy, slaninky a podobne.. je to aj tazke na zaludok..
ja mam teraz troska zahu..

lu17
24. jan 2012

@alex999 Ahoj,je mi luto co sa stalo ☹ Drzim palceky a nezufaj, mozno už na buduci mesiac sa podari. Uvidis, mne sa to podarilo na dalsie mesiac byt tehu. A tiež som bola velmi smutna,viem ako ti je ☹

lusinda1989
24. jan 2012

@tatulienka jaaaj tak uvidim co bude dakujem 🙂

tatulienka
24. jan 2012

@lusinda1989 v pohode, kazde tehu je ine, jedna baba od tialto videli v 6tt aj srdiecko...je to individualne...