September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@lucica mne mlieko pomaha staci par glgov.. u kazdeho to inak funguje a myslim ze kludne aj kakou si sprav, to je jedno asi.
@monika2712 heej? tak to je super ze to funguje a ako dlho ta vydrzi potom zaha nepalit?
@sissmiss ja neviem, mna vcera vecer zacala palit po horcici, dala som si len asi deci mlieka a potom uz ma nepalila vobec.. asi aj zalezi ako velmi silne to je, kto ma aky organizmus.. to sa neda aplikovat na kazdeho.
@martinkaa na cvilku mam aj ja hroznu chut.. asi si dnes kupim. 😉
ahojte, no mne je dnes mizerne :( ble nemohla som zjest ranajky, potom som si dala marhulovu aktiviu a asi od nej je mi teraz "bľuvno" tocila sa mi hlava, taky neprijemny pocit, chce sa mi spat, som akási malátna... a mám neskutočnú chuť na hot-dog...
úplne vážne dnes asi pokrstím wcko v práci mojou prvou ozajstnou teh. nevoľnosťou... 🙄
To sú chute, čo? 🙂 mne stačí keď niekto niečo dobré spomenie a už mám na to chuť a musím si to kúpiť. teraz som prisla prave z obedu, tak aspon do 14,30 dufam vydrzim bez čohokolvek 🙂
Všetkým Vám pekne ďakujem, no nemám síl to ani čítať, tento krát som tu posledný krát.
Majte sa pekne, Alex 😔
ahojte..co nove?
@martinkaa no to je ale kus lepsie ako klobaska a parok 😀 Utesujem sa tym ze mi nastastie nic nechuti dva krat po sebe...okrem teda zmrzky 😀 ....tak tym ze som si kusok dala som tu chut zahnala na dobre dlho. A prestala som pit kavu uplne uplne...tak som ako chodiaca reklama na potrebujete si oddychnut....ked som videla to malicke srdiecko ako maka, tak som sa zacala kavy bat, aby som mu neublizila
@sissmiss mne prestala chutiť sama od seba... uz som to tu spomínala... napína ma aj z vône, nemôžem ani stáť pri kávovare... a manžel ma dnes dráždil, že je čas otvorit Cubitu (kubánska káva, zrná pražené s cukrom/karamelom fakt dobrá káva, milujem ju) okamžite som ho zrušila 😀 😀
@kali23 ja som chcela hotdog cez vikend, a muz uz aj hladal na nete kde este robia hotdogy...nasiel ikeu a ze oblec sa, skocime na hotdog a ja ze nieee, mne je zle a mne sa nechce nikam ist, som bola v posteli a on ze tak ti ho skocim zobrat ale to bude isto studeny kym sa vratim...a ja ze eeee a ze nahodou nebude chrumkave pecivo, to bude este horsie ako nemat hotdog. Ja to beriem nesmierne vazne a on sa mi strasne smeje poza chrbat ale ja viem 😀
@martinkaa no nechcem ta strasit, ale pangasa nejem uz asi 3-4 roky... lebo je plný ATB a hormónov atď, no to isté platí aj o lososoch, preto ja uvazujem, že ked rybu, tak radsej nejakú "nasu" z predajne rýb, z chovných rybníkov... no asi si zajtra urobím tu šťuku čo manžel vlastnoručne chytil... ;)
no baby dnes je divne aj mne. stale mám pocit ze kazdu chvilu pobezim na zachod a stale nic.teraz som jedla koložvarsku no bléééé ledva mi to slo dolu krkom. inokedy ju milujem.
ahojte baby.neni mi dobre na zaludok som velmi hladna a nemozem vela zjest len po troske.v ustach mam divnu chut bleee.stale citim hlad a nemozem.inak som schudla z tych 80 co som mala po vianociach na 77 kil.
@martinkaa a nemyslíš ty náhodou tuniaka z konzervy? toho som tiez milovala, ale prestal mi teraz chutit 😒
so všetkými morskými rybami je to narovnako, k nám sa dostávajú tie z fariem, a kvoli rýchlemu zisku ryby napchajú anabolikami, aby rýchlo narástli, nechcem povedat blbost, ale losos do takej velkosti ako sa kupuje u nás narasti za 3-4 roky, ale v tých veľkochovoch za 3-4 mesiace, následne im dávajú antibiotiká, lebo ich kŕmia zvyškami a skapacinami ostatných lososov z chovu, držia ich v moriach v klietkach nahusto a na malej ploche, a tým rýchlovýkrmom sa do mora dostáva strašné množstvo ich výkalov, čím definitívne ničia život v tom mori, t.j. pár klietok s lososmi a inak nič živé v okruhu niekolkých kilometrov... len nebezpečné riasy...
to by sme museli bývať niekde pri mori, kde by sme mali dosah na čerstvé vylovené ryby, ale povedzme si, moria a oceány sú kontaminované toxickými a nerozložiteľnými plastami a všetky morské živočíchy ich majú v bunkách... :( kosatky porodia zdravé mláďa a vlastným kontaminovaným mliekom to mláďa nekŕmia, ale pomalinky trávia, mláďatá sa nedožijú dospelosti... :((( taký je tento náš skvelý svet...
preto asi radšej tie ryby u nás chované...

@lucica presne tak, aj mne uz nevonia 😀 Ten moj hrasok bobasok riadne vymysla 🙂