icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

sunny15
26. jan 2012

Ahojky,noo mnee obcas byva zle....hlavne vtedy ked som hladna,alebo vcera som si vecer dala pizzu ale vobec mi nechutila,tak som si z nej dala 2kusky...hlavne huby mi tam smrdeli...noo a po veceri ma asi 15krat naplo....
ouuu na mna zas lezu priedusky...asi si opät musim nasadit sirup na vykasliavanie a prieduskovy caj. 😖

lussinkaaa
26. jan 2012

@tinara23 podbrusko aj ja citim, ale uz je to slabsie, a tiez si kazdy den teraz meriam BT, skace mi to 36,9 - 37,0 - 37,1 ved hod kuk http://www.fertilityfriend.com/home/357d17

veverka84
26. jan 2012

@lussinkaaa no mne zacalo byt az teraz zaciatkom 7 tt ale neviem ci to neni sposobene nedelnou migrenou uvidim ako to bude pokracovat...inak tehu a nevracat to sa mi zda az take nemozne 😀 😀 😀

sunny15
26. jan 2012

@tatulienka presne tak torobim ako pisala recept lucica 😉 skus to...je to fakt mňamka 😉

veverka84
26. jan 2012

@sunny15 my sme boli vecer v pizzerke objednala som si cestoviny a ked ich doniesla zacalo ma napinat isla som grcat a viac som jedlo tam nemohla ani videt ledva som cakala kedy deti mm a svagrovci dojedia lebo som myslela ze im nalozim do tanierov 😀 😀 😀 😀

lussinkaaa
26. jan 2012

@veverka84 jaaaaj tak ti drzim palce, nech ta tentokrat nevolnosti trapia len minimalne a nech coskoro prejdu a budes si tehu naplno uzivat 🙂

sunny15
26. jan 2012

@veverka84 😀 😀 noo mne sa čosi podobne stalo cez vikend....boli sme v pizzerke s mm a svokrovcami....obed mi chutil..lenže akonahle prišli k nam domov a zacala som im robit kávu...taaak som utekala na zachod,kde ma zoparkrat naplo...esteze si nic nevsimli...ale ked si chceli pripit,tak sa ma pytali prečo si s nimi nedam,tak som sa vyhovorila ze este uzivam antibiotika 😉

cestovatelkaandrea
26. jan 2012

@tatulienka vcera mi volala porodna asistentka a ja mam termin az 7.2. na prve sono. to mi bude bezat 9 tyzden. kto to dovtedy vydrzi ☹

cestovatelkaandrea
26. jan 2012

@kali23 ja dufam, ze sa to aj na SR postupne zmeni. Asi to chce cas ale co pocuvam niekore maminy, tak si pochvalovali, ze sa to zacina menit.

veverka84
26. jan 2012

@lussinkaaa dufam aj ja ze to bude lepsie hlavne ked mam dve deti a nemozem si polezat to je blbe...

veverka84
26. jan 2012

@cestovatelkaandrea o to vacsieho drobceka uvidis musis to tak brat aj ked ja sa neviem uz stredy dockat...

veverka84
26. jan 2012

@sunny15 kava mi este do nejakeho 4 tt chutila teraz aj mne vadi ani cicit ani pit ani vonavka nic nemozem 🤐
no dobre si sa vyhovorila u nas to najblizsia rodina vie maly to vytaral...

cestovatelkaandrea
26. jan 2012

@veverka84 ja viem, len ked na SR sa chodi skor a maminka tak aspon vidi, ci je vajicko dobre zahniezdene. moznoze uz vtedy budeme pocut aj srdiecko. v ktorom tyzdni si ty?

sunny15
26. jan 2012

@cestovatelkaandrea jasne to uz bábo bude krasne velke 😉
ja zas opäť idem az 21.2. do poradne to presne budem 10/0tt,a to je este taaaak daleko

sunny15
26. jan 2012

@veverka84 noo u nas to vie len moj mm a moja mamina...ostatny este niee...tak uvidime kedy im to oznamime 😉

veverka84
26. jan 2012

@cestovatelkaandrea jaj ty si vobec nebola ja ze kvoli srdiecku ides no tak to hej ja som bola na sone ale skoro asi a nebolo nic videt vies aka panika ze mimomaternicove...lebo ja som mala PM 19.11. cize ovulacia sakra posunuta ale necakala som ze az tolko...no mimi je tam kde mabyt uz len v stredu srdiecko...tak nejako to vydrz ine ti asi neostava...

veverka84
26. jan 2012

@cestovatelkaandrea ja asi 7 tt podla hcg co mi brali vtedy hodnoty vychadzali na 3 tyzden od oplodnenia ze presny termin mi urci v 10 tt.

zuzulienocka77
26. jan 2012

@lussinkaaa ahoj. Kedy sa chystáš k doktorovi? Lebo ja musím ísť kvoli poisťovni v pondelok a neviem, či už niečo uvidí. Som asi 5tt. Dik

veverka84
26. jan 2012

paneboze musim ist varit aspon pre malu nech mi neumre od hladu ale ako to vydrzim fuj no neviem... 😀

veverka84
26. jan 2012

@zuzulienocka77 to uz by mohol aspon gestacny vacok videt...

sunny15
26. jan 2012

@veverka84 tak utekaj rychlo nieco navarit 😉

lussinkaaa
26. jan 2012

@zuzulienocka77 Ahojik, ja idem tiez v pondelok, tiez neviem, ci uz bude nieco vidiet, ale mne kazala DR. prist po pozitivnom teste a tyzdni meskania MS, tak uvidime 🙂

marcelatje
26. jan 2012

Baby ako to tu tak čítam vynára sa mi otázka prečo ja musím mať vždy všetkého najviac? 🙄 Mám pocit, že poriadne zle je len mne a veverke84. Závidím všetkým ktoré tieto stavy nemajú. 😅 Ani raz som síce nevracala, ale odkedy som sem prvý krát písala že mi je zle, odvtedy to neskončilo, žalúdok ako na vode, napínanie, nechuť k jedlu, mdloby z hladu, v noci nespím, cez deň som unavená a nič nepomáha ☹ už viac ako týždeň vkuse. Prosím už tu žiadne iné príznaky nepopisujte, lebo ich určite dostanem aj ja 😀 😀 😀

veverka84
26. jan 2012

@marcelatje normalne som dala paci sa mi to...aspon v tom nie som sama... 😎
aj teba nenormalne prsia bolia a bradavky jak keby som 10 rokov v kuse kojila az ma stipu...

zubka5
26. jan 2012

ahoj všetci. Som tu nová. 3 dni PN s bábätkom v 8. tt. Zatiaľ sa len oťukávam a kukám čo píšete, čo pasuje aj na mňa a čo nie. Všetkým držím palce.

lu17
26. jan 2012

Ahojte, bola som dnes u dr. pre pnku a urobil mi aj usg, takze je vsetko ok, videl už aj srdiecko 🙂 No a na dalsiu idem az o mesiac 🙂 Dnes som presne podla usg 6+6 🙂

lu17
26. jan 2012

@zubka5 Ahoj,vitaj, nas je tu ale celkom dost. Rozrastáme sa🙂)) .

zubka5
26. jan 2012

@lu17 Je dobre, že je nás veľa. Viac hláv, viac rozumu🙂. Ja som bola 1x u lekára teraz v utorok. Bolo vidieť srdiečko a babo má 9,7 mm. Podľa lekára 7 TT. KO mám o dva týždne ak sa nič vážne nevyskytne. Dúfam , že nie ☹.

monika2712
26. jan 2012

@marcelatje ahoj, a davas si nieco na tie nevolnosti? napr zazvorovy caj je vraj dobry na to.. a na nespavost ti mozem poradit caj , Leros - spanok a nervy. ja som ho zacala pit a pomaha mi, tiez som vyse tyzdna nespala, a teraz pekne dve noci za sebou bez problemov 😉

lu17
26. jan 2012

@zubka5 e to superk,aspon si mozes precitat ak mas nejake tazkosti a hlavne budes v klude ze je to o.k. Takze si priblizne tak ako ja. Zajtra bude presne 7+0 -osmy tyžden. 🙂 Este vydrzat do toho 12-teho. No ja som sa zabudla opýtať akú má dlzku,ale videla som ho na usg 🙂 A srdiecko si aj pocula,lebo myslim ze v tomto obdobi este len vidno ako bije,že?