September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tinara23 podbrusko aj ja citim, ale uz je to slabsie, a tiez si kazdy den teraz meriam BT, skace mi to 36,9 - 37,0 - 37,1 ved hod kuk http://www.fertilityfriend.com/home/357d17
@lussinkaaa no mne zacalo byt az teraz zaciatkom 7 tt ale neviem ci to neni sposobene nedelnou migrenou uvidim ako to bude pokracovat...inak tehu a nevracat to sa mi zda az take nemozne 😀 😀 😀
@tatulienka presne tak torobim ako pisala recept lucica 😉 skus to...je to fakt mňamka 😉
@veverka84 jaaaaj tak ti drzim palce, nech ta tentokrat nevolnosti trapia len minimalne a nech coskoro prejdu a budes si tehu naplno uzivat 🙂
@veverka84 😀 😀 noo mne sa čosi podobne stalo cez vikend....boli sme v pizzerke s mm a svokrovcami....obed mi chutil..lenže akonahle prišli k nam domov a zacala som im robit kávu...taaak som utekala na zachod,kde ma zoparkrat naplo...esteze si nic nevsimli...ale ked si chceli pripit,tak sa ma pytali prečo si s nimi nedam,tak som sa vyhovorila ze este uzivam antibiotika 😉
@tatulienka vcera mi volala porodna asistentka a ja mam termin az 7.2. na prve sono. to mi bude bezat 9 tyzden. kto to dovtedy vydrzi ☹
@kali23 ja dufam, ze sa to aj na SR postupne zmeni. Asi to chce cas ale co pocuvam niekore maminy, tak si pochvalovali, ze sa to zacina menit.
@lussinkaaa dufam aj ja ze to bude lepsie hlavne ked mam dve deti a nemozem si polezat to je blbe...
@cestovatelkaandrea o to vacsieho drobceka uvidis musis to tak brat aj ked ja sa neviem uz stredy dockat...
@veverka84 ja viem, len ked na SR sa chodi skor a maminka tak aspon vidi, ci je vajicko dobre zahniezdene. moznoze uz vtedy budeme pocut aj srdiecko. v ktorom tyzdni si ty?
@cestovatelkaandrea jasne to uz bábo bude krasne velke 😉
ja zas opäť idem az 21.2. do poradne to presne budem 10/0tt,a to je este taaaak daleko
@cestovatelkaandrea jaj ty si vobec nebola ja ze kvoli srdiecku ides no tak to hej ja som bola na sone ale skoro asi a nebolo nic videt vies aka panika ze mimomaternicove...lebo ja som mala PM 19.11. cize ovulacia sakra posunuta ale necakala som ze az tolko...no mimi je tam kde mabyt uz len v stredu srdiecko...tak nejako to vydrz ine ti asi neostava...
@cestovatelkaandrea ja asi 7 tt podla hcg co mi brali vtedy hodnoty vychadzali na 3 tyzden od oplodnenia ze presny termin mi urci v 10 tt.
@lussinkaaa ahoj. Kedy sa chystáš k doktorovi? Lebo ja musím ísť kvoli poisťovni v pondelok a neviem, či už niečo uvidí. Som asi 5tt. Dik
paneboze musim ist varit aspon pre malu nech mi neumre od hladu ale ako to vydrzim fuj no neviem... 😀
@zuzulienocka77 to uz by mohol aspon gestacny vacok videt...
@zuzulienocka77 Ahojik, ja idem tiez v pondelok, tiez neviem, ci uz bude nieco vidiet, ale mne kazala DR. prist po pozitivnom teste a tyzdni meskania MS, tak uvidime 🙂
Baby ako to tu tak čítam vynára sa mi otázka prečo ja musím mať vždy všetkého najviac? 🙄 Mám pocit, že poriadne zle je len mne a veverke84. Závidím všetkým ktoré tieto stavy nemajú. 😅 Ani raz som síce nevracala, ale odkedy som sem prvý krát písala že mi je zle, odvtedy to neskončilo, žalúdok ako na vode, napínanie, nechuť k jedlu, mdloby z hladu, v noci nespím, cez deň som unavená a nič nepomáha ☹ už viac ako týždeň vkuse. Prosím už tu žiadne iné príznaky nepopisujte, lebo ich určite dostanem aj ja 😀 😀 😀
@marcelatje normalne som dala paci sa mi to...aspon v tom nie som sama... 😎
aj teba nenormalne prsia bolia a bradavky jak keby som 10 rokov v kuse kojila az ma stipu...
ahoj všetci. Som tu nová. 3 dni PN s bábätkom v 8. tt. Zatiaľ sa len oťukávam a kukám čo píšete, čo pasuje aj na mňa a čo nie. Všetkým držím palce.
Ahojte, bola som dnes u dr. pre pnku a urobil mi aj usg, takze je vsetko ok, videl už aj srdiecko 🙂 No a na dalsiu idem az o mesiac 🙂 Dnes som presne podla usg 6+6 🙂
@marcelatje ahoj, a davas si nieco na tie nevolnosti? napr zazvorovy caj je vraj dobry na to.. a na nespavost ti mozem poradit caj , Leros - spanok a nervy. ja som ho zacala pit a pomaha mi, tiez som vyse tyzdna nespala, a teraz pekne dve noci za sebou bez problemov 😉
@zubka5 e to superk,aspon si mozes precitat ak mas nejake tazkosti a hlavne budes v klude ze je to o.k. Takze si priblizne tak ako ja. Zajtra bude presne 7+0 -osmy tyžden. 🙂 Este vydrzat do toho 12-teho. No ja som sa zabudla opýtať akú má dlzku,ale videla som ho na usg 🙂 A srdiecko si aj pocula,lebo myslim ze v tomto obdobi este len vidno ako bije,že?

Ahojky,noo mnee obcas byva zle....hlavne vtedy ked som hladna,alebo vcera som si vecer dala pizzu ale vobec mi nechutila,tak som si z nej dala 2kusky...hlavne huby mi tam smrdeli...noo a po veceri ma asi 15krat naplo....
ouuu na mna zas lezu priedusky...asi si opät musim nasadit sirup na vykasliavanie a prieduskovy caj. 😖