September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
Caute baby, tak sklamanie velke dneska, prave mi volali, ze moja gynda je PN a uz ani nenastupi, tak mi prelozili termin az na 1.2. a mam novu doktorku, ktoru vobec nepoznam.. tak jednak som sklamana ze musim cakat o 5 dni viac na kontrolu, ktorej sa uz tak neviem dockat, a ani neviem aka bude ta nova ☹
@monika2712 odkial si?
@lucica BA preco?
@tatulienka Ja som robila nasledovne. Masko som trochu posolila a posypala korenim na ryby. Rozpustila som si trochu masla a trosku olivoveho oleja do toho, potom som tam dala rybu, ked uzz bola sa dobre drobila, tak som ju len varechou trochu rozkuskovala, nech sa aj chut uvolni a nech su take kusky na cestovinach, ked je maso ok, das smotanu slahackovu. Prevaríš a hodíš do toho cestoviny, zmiesas a posypes parmazanom
@monika2712 ze aku mas doktorku, a kam ta prelozili
ja som tiez z ba
@lucica ja chodim do Medifery, tam je viacej gynekologov, tak som si vybrala zensku, lebo ostatni dvaja su chlapi, ale to je jedno, lebo aj tak nemali skorsi termin ☹
@monika2712 Ja chodim do petrzalky k dr. sladičekovej
@lucica hej poznam ju, ona robila pred tym v Medifere a chodila som k nej.. mne sa ale neoplati chodi mimo medifery a platit si to niekde inde, kedze mam mediferu platenu firmou.
@monika2712 tak to mas pravdu. Inak ja som si teraz zaplatila ročný poplatok pre tehotné, tak sa to hádam oplatí 🙂
@lucica a kolko to stoji u nej? jaaaj strasne som nastvana.. hlavne preto ze mi to prelozili, uz som sa nevedela dockat piatku a teraz musim cakat dalsich 5 dni... sak sa zblaznim dovtedy 😒
dievcata mozme na bolest hrdla kalciovy sirup alebo skorocelovy ?
ja som v tehotenstve kloktala salviovy caj ale pit sa nemoze...vzdy mi to pomohlo...
inak ste tu toho popisali pomaly citam, ja som od nedele K.O. mala som hroznu migrenu vracala somasi 20 x este aj torecan ked som si dala tak 3 x do toho nenormalne bolesti hlavy a odvtedy mam taky zaludok ze fuj nic mi nechuti ledva do seba nieco napcham..
buducu stredu mam ist k dr mala by som byt 8 tt tak hadam aj srdiecko uz bude...
ja som si tak naivne myslela ze pri tretom ma to obide...ale neviem neviem ...ci je to tou migrenou z nedele alebo uz to zacina v pravom zmysle slova.bleee
baby, od ktoreho tyzdna vam zacalo byt zle? u mna nic, teda zatial 😒
@lussinkaaa mne nebýva vôbec zle, pri prvom tehu (čo bolo dávno) absolútne nič, minule len trošku kde tu žalúdok a záha a teraz včera trošku v aute, ale inak, žiadny príznak, dokonca ani len prsia ma nebolia a sú mäkké 😒
@lussinkaaa ani mne nie je zle..
parada ale ma provokujete co vam neni zle, ja som prave z wc prisla 😒
@tinara23 ak je palenie zahy to co som si precitala teraz na nete, tak som to vcera vecer mala, a len prsia stale bolia, ale inak keby ze nevidim ten test s // tak ani neverim, ze som tehu 😒
@lussinkaaa a kolky si tyzden?
@veverka84 len 5, preto som sa aj pytala, v ktorom tyzdni u vas zacali nevolnosti 🙂
@lussinkaaa mňa jedine ešte to podbruško bolí ako na ms, takže som v neustálej panike 🤐 a keďže ako blbá meriam stále aj BT a včera a dnes mi trošku klesla, tak už som sa z tehu lúčila, ale ja som strašný panikár, až sa hanbím a sama na seba som naštvaná 😠

@iviatko no ja som fajčila, ale keď som si našla dve čiaročky, tak som si od vtedy ani raz nepotiahla🙂)) normálne sa sama tomu čudujem ako sa dokážem ovládať keď všetky moje známe fajčia, aj keď prídu ku mne na kávu,a vôbec ma neťahá🙂 čakala som že budem mať krízu a nič🙂 našťastie🙂 pri prvej stačilo.Aj ja idem zajtra ku doktorke. Tak ti držím palce🙂