icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

zuzuvani
25. jan 2012

@iviatko no ja som fajčila, ale keď som si našla dve čiaročky, tak som si od vtedy ani raz nepotiahla🙂)) normálne sa sama tomu čudujem ako sa dokážem ovládať keď všetky moje známe fajčia, aj keď prídu ku mne na kávu,a vôbec ma neťahá🙂 čakala som že budem mať krízu a nič🙂 našťastie🙂 pri prvej stačilo.Aj ja idem zajtra ku doktorke. Tak ti držím palce🙂

lucica
25. jan 2012

@sunny15 dala som aj korenie rybie aj sol

monika2712
25. jan 2012

Caute baby, tak sklamanie velke dneska, prave mi volali, ze moja gynda je PN a uz ani nenastupi, tak mi prelozili termin az na 1.2. a mam novu doktorku, ktoru vobec nepoznam.. tak jednak som sklamana ze musim cakat o 5 dni viac na kontrolu, ktorej sa uz tak neviem dockat, a ani neviem aka bude ta nova ☹

lucica
25. jan 2012

@monika2712 odkial si?

monika2712
25. jan 2012

@lucica BA preco?

lucica
25. jan 2012

@tatulienka Ja som robila nasledovne. Masko som trochu posolila a posypala korenim na ryby. Rozpustila som si trochu masla a trosku olivoveho oleja do toho, potom som tam dala rybu, ked uzz bola sa dobre drobila, tak som ju len varechou trochu rozkuskovala, nech sa aj chut uvolni a nech su take kusky na cestovinach, ked je maso ok, das smotanu slahackovu. Prevaríš a hodíš do toho cestoviny, zmiesas a posypes parmazanom

lucica
25. jan 2012

@monika2712 ze aku mas doktorku, a kam ta prelozili
ja som tiez z ba

monika2712
25. jan 2012

@lucica ja chodim do Medifery, tam je viacej gynekologov, tak som si vybrala zensku, lebo ostatni dvaja su chlapi, ale to je jedno, lebo aj tak nemali skorsi termin ☹

lucica
25. jan 2012

@monika2712 Ja chodim do petrzalky k dr. sladičekovej

monika2712
25. jan 2012

@lucica hej poznam ju, ona robila pred tym v Medifere a chodila som k nej.. mne sa ale neoplati chodi mimo medifery a platit si to niekde inde, kedze mam mediferu platenu firmou.

lucica
25. jan 2012

@monika2712 tak to mas pravdu. Inak ja som si teraz zaplatila ročný poplatok pre tehotné, tak sa to hádam oplatí 🙂

monika2712
25. jan 2012

@lucica a kolko to stoji u nej? jaaaj strasne som nastvana.. hlavne preto ze mi to prelozili, uz som sa nevedela dockat piatku a teraz musim cakat dalsich 5 dni... sak sa zblaznim dovtedy 😒

sissmiss
25. jan 2012

@lucica este ze som prave jedla inak by mi musel ist niekto kupit lososa 😀

daniela02
26. jan 2012

dievcata mozme na bolest hrdla kalciovy sirup alebo skorocelovy ?

veverka84
26. jan 2012

ja som v tehotenstve kloktala salviovy caj ale pit sa nemoze...vzdy mi to pomohlo...
inak ste tu toho popisali pomaly citam, ja som od nedele K.O. mala som hroznu migrenu vracala somasi 20 x este aj torecan ked som si dala tak 3 x do toho nenormalne bolesti hlavy a odvtedy mam taky zaludok ze fuj nic mi nechuti ledva do seba nieco napcham..
buducu stredu mam ist k dr mala by som byt 8 tt tak hadam aj srdiecko uz bude...

sissmiss
26. jan 2012

@veverka84 uuufff, tak to ja mozem byt aka rada ze mi je len nevolno....

veverka84
26. jan 2012

ja som si tak naivne myslela ze pri tretom ma to obide...ale neviem neviem ...ci je to tou migrenou z nedele alebo uz to zacina v pravom zmysle slova.bleee

zahadka
26. jan 2012

@veverka84 sucitim s tebou, odpocitavam kazdu minutu do konca 12 tt

veverka84
26. jan 2012

@zahadka mne bolo pri malej zle celych 9 mesiacov este ked som rodila som grcala a pri malom to tak v 5 preslo...
fuj no uz idem uz je to viac nez zle ☹

zahadka
26. jan 2012

@veverka84 chuda, tak aspon dufaj, ze to bude chlapec 😉

lussinkaaa
26. jan 2012

baby, od ktoreho tyzdna vam zacalo byt zle? u mna nic, teda zatial 😒

tinara23
26. jan 2012

@lussinkaaa mne nebýva vôbec zle, pri prvom tehu (čo bolo dávno) absolútne nič, minule len trošku kde tu žalúdok a záha a teraz včera trošku v aute, ale inak, žiadny príznak, dokonca ani len prsia ma nebolia a sú mäkké 😒

monika2712
26. jan 2012

@lussinkaaa ani mne nie je zle..

veverka84
26. jan 2012

@zahadka no je to ta lepsia varianta 😀 😀 😀 aj maly by sa tesil ten chce chlapca...mne je to fuk mame aj to aj to...

veverka84
26. jan 2012

parada ale ma provokujete co vam neni zle, ja som prave z wc prisla 😒

lussinkaaa
26. jan 2012

@tinara23 ak je palenie zahy to co som si precitala teraz na nete, tak som to vcera vecer mala, a len prsia stale bolia, ale inak keby ze nevidim ten test s // tak ani neverim, ze som tehu 😒

veverka84
26. jan 2012

@lussinkaaa a kolky si tyzden?

lussinkaaa
26. jan 2012

@veverka84 len 5, preto som sa aj pytala, v ktorom tyzdni u vas zacali nevolnosti 🙂

tinara23
26. jan 2012

@lussinkaaa mňa jedine ešte to podbruško bolí ako na ms, takže som v neustálej panike 🤐 a keďže ako blbá meriam stále aj BT a včera a dnes mi trošku klesla, tak už som sa z tehu lúčila, ale ja som strašný panikár, až sa hanbím a sama na seba som naštvaná 😠

montinka
26. jan 2012

@tinara23 a mna dnes bolelo brusko ako pri kramoch,hlavne ked som musela zdvihnut kocik s malym aby sme sa dostali na chodnik. tiez som sa zacala lucit s tehu ale uz je dobre.🙂