September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
ahojteee kocky tak som spat od doktorky... emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon a je to taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaammmmm..... je to tam kde to ma byt tak som stastna ako blcha emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon emoticon o dva tyzdne idem na kontrolu lebo este nebolo vidiet babacko iba vacok ktory ma 7,7mm jooooj tesiiiim sa
@lu17 nepočula, ani neviem či sa to dá. Skôr si myslím, že máš pravdu, je to malinké aby to bolo nejak počuť. Niekde som čítala, že 21 dní po oplodnení začne byť srdiečko. Takže sme to tak akurát vystihli. Plakala som na tej koze ako taka ťapa. Ešte dobre, že ten doktor mi ho ukázal. Ja som sa akurát spýtala , či je tam kde má byť, čiže v maternici.
@lusinda1989 pocuj tebe nejak nedava smajlikov, len pise "emoticon" nejake to mas pokazene..
inak na to ze si v 7tt podla pasu, tak fazulku by uz malo byt vidno nie? zodpovedas 7tt aj podla uzv? alebo ho mala nejaky horsi utz ze ju nezobrazilo ? som myslela ze v 7tt uz aspon machulka je vidiet.
@lusinda1989 Superrr, gratulujem, hned je clovek spokojnejsi ze . 🙂 . A ktory si presne tyzden podla usg?
@monika2712 no neviem co s tym je 🙂 podla utzv mi nevedela este povedat.... ale myslim si ze ho nema zly... neviem kedze som si nemerala tak neviem presne kedy bola ovulka tym ze ja mam dlhsie cykly tak asi preto nebolo este nic vidno... teda iba vacok ... podla ms som 6+5tt tak neviem
@lu17 hej hej hned mi je lepsie podla utv mi nepovedala zatial ale mam prtist o dva tyzdne na druhe sono
@lusinda1989 aha, tak moze byt ze ked is mala neskor ovulku, tak to este nie je vidno.. ja som prave mala skorej, tak dufam, ze uz buduci tyzden ked budem cca 6tt+5 tak uz budem mat aj fazulku a mozno aj srdiecko..ale tak to si ja robim nadeje.. realita moze byt ina 😒
@lusinda1989 ahoooj gratulujem.......aj ja som teraz dorazila od doktorky.....je to táááám...huráááá....už má 5 mm....a doktor videl aj akciu srdiečka 🙂 .......a je dosť možné, že to budú dvojičky, nevedel mi to teraz potvrdiť, takže pri najbližšej kontrole už budem vedieť 🙂
@lusinda1989 No podla toho opisu usg, mozes byt asi v 6 tyzdni- mne presne v 5+0 videla gestacny vak. Dnes som 6+6 a už bolo krasne vidiet plod a srdiecko 🙂
@monika2712 no uvidis kazda to ma inak ...ale hlavne sa tesim ze je tam kde to ma byt 🙂
@vladka1828 Jejj gratulujem, a videl tam dve dutinky na usg? Kolko ti povedal presne podla usg - týžden?
@lusinda1989 jasne, ja som mala mat zajtra kontrolu, strasne som sa tesila, aj keby som nic extra nevidela mozno, chcela som to mat za sebou a konecne sa troska viac tesit, ale prelozili mi to az na stredu tak musim cakat ☹
@vladka1828 aj ja tebe gratulujeeem a dvojicky hmm no fuuuha to da zabrat 🙂
@lu17 U nás je to trochu neplánovane plánované alebo naopak. Mam už viac rokov a jednu dcéru. tento rok som si stanovila ako takú hranicu. Bud bude alebo nie. Siliť sme to nechceli, ale nakoniec to vyšlo na prvý krát. Vôbec som to nečakala, lebo som v podstate čakala na meškajúci menzes (u mňa pravidlo) a ten nie a nie dostať. Bolesti strašné, slabé špinenie a inak nič. V podstate som išla na vyvolávačku, akurát som si v pondelok urobila test a ten pozitívny. Skoro som odpadla. ale som rada, len mám obavy, ale to asi všetky z nás....
@vladka1828 jeej moja zlata, super, gratulujem, a ako to ze dvojicky?mala si dva vacky? to je parada.. tesim sa s tebou velmi!
@lu17 aj ja sa uz tesim ked uvidim srdiecko 🙂 tak super 🙂 uvidime ako to bude 🙂
@vladka1828 Gratulujem. Nech to dobre dopadne.
@monika2712 joooj moja neboj ubhne to ako voda... ja som myslela v tej cakarni ze uz neobsedim ai minutku 🙂
@monika2712 zázvorový čaj si varím, ale pijem ho s odporom, lebo keď vypijem niečo bez bubliniek akoby som zjedla kameň ☹ mám aj tie zázvorové lízatká proti tehotenskej nevoľnosti z lekárne, ale veľmi to nezaberá. Ten čaj budem musieť vyskúšať. Ďakujem za tip 🙂
@lu17 doktor povedal, že som 6+1 🙂 to jedno bábo bolo pekne vidieť, a k tomu druhému sa nevedel zatiaľ vyjadriť....
@lusinda1989 no ubehne, len uz cakam na to dva tyzdne a teraz mi to prelozili. ja nepatrim k trpezlivym ludom, ale asi sa budem musiet naucit.. lebo ma porazi inak 😀
@veverka84 ani mi nehovor, a keď si mám ľahnúť tak ani tak ani tak, lebo furt si niečo pricviknem a niekde ma pichá, alebo bolí 😀 😀 😀 😀 😀
@marcelatje aha, no ja zazvor neznasam, takze ak na mna nahodou pridu nevolnosti, tak ten asi pit nebudem.. ale ten na spanok je dobry, aj chutny... a hlavne zabral.. 😉
@vladka1828 Takže si na tom podobne ako ja. Mam o 5 dni viac 6+6. 🙂 A mate v rodine dvojicky?
@monika2712 nie vačok bol jeden, ale boli tam machuľky, jedeno mi potvrdil, že je bábo a k tomu druhému sa zatiaľ nechcel vyjadrovať, nevedel, či to mi tam niečo oddelilo a zaniká to, ale sa to naopak zväčšuje.....ale kedže máme v rodine dvojičky, tak je dosť možné, že to bude druhé mimi 😀 😀
@marcelatje Ahoj. A nerobia ti problem prave tie bublinky? Nemali by sa pit.

Dievčatá, čo vlastne papate, ja ak sa pozeram na rozne potraviny,vsade same ecka, ved to by som nic nemohla. A ani na nic nemam chut.... Zdravo sa dnes starvovat , tak to sa neda. Ale dnes mam chut na hranolky so syrom-mnammm. Dufam,že mi nebude tazko ....