September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@kali23 presne tak dnes povedal jednej z rodiny ze budeme mat mimno a ostala zaskocena,ze ci sa nebojim ze bude chore ked uz mam tolko rokov a tak.ze ona sa boji mat tak neskoro a ze to chce stihnut do tridsiatky inak uz v ziadnom pripade,ale ze mi drzi prsty nech to vsetko dobre dopadne.oni to ani nemylsia v zlom len hned povedia co si myslia a niekedy to nepadne dobre.
@zahadka vitaj v klube, ak prídeš na niečo čo zaberá daj nám prosím vedieť 🙂
baby tehotenske veci su hrozne drahe nie?ja radsej kupim z bazariku nieco na tych par mesiacov.po utv uz aj kupim ohavice aspon jedny lebo fakt som vsetko "vyrastla za posledne dva roky".
@ktore výhoda je, že najväčšie bruško bude v lete, takže nepotrebujeme ani bundu a dvojo nohavíc bude určite stačiť. Inak to budú tričká, tuniky a šatôčky 🙂
tiez som dlho nechcela... teda obaja... ale babo si nás asi vybralo 🙂
ehm ja som vcera neodolala treske v majoneze... a vobec sa nedivim, ze mi z nej bolo zle... ale zle mi je zo vsetkeho... a nerob mi chut na hranolky so syrom, dobre? lebo sa obávam, ze este dnes pojde manzel do obchodu... 😀 😀 😀
@kali23 😀 😀 😀
@marcelatje tomu sa tesim aj ja.kupim rifle a nejake nohavice a tuniky a tricka.a mozno leginy na leto.
@ktore dávnejšie som písala, ako mi svokra uz asi 5 rokov nahovára, ze som stará... a ked mi dosla blahozelat k 30 tak sa divila, ze mám 30??? prirovnávala ma k studenkovej, lebo sa vyjadrila, ze lutuje ze s kostkom nemala dieta... no chápeš?
moja švagrina otehotnela v 35 a pohodička, bezproblémové tehotenstvo a zdravý syn ;) podla mna najpodstatnejšia je psychika, ked je zena v pohode vsetko je OK... kolko báb otehotnie az vtedy, ked to pustí z hlavy...
no baby ja od vás prchám, musím íst upratovat a varit... som sa tu dlhšie zdržala 😉
juuuj, ste toho za doobedie napisali....ale dobre, aspon je co citat 🙂
ahojte, pridávam sa do klubu 🙂 som 5tt-7tt... dnes som behala po sociálke do konca mesiaca je výhodné si dať dobrovoľné nemocenské poistenie ( že pokiaľ je baba max v 6 týždni tehu, lebo musi platit 26 týždňov aby mala narok, tak snáď to vyjde mne, kedže som tak na rozmedzi) budem si platit 50 eur mesacne a potom matersku budem mat okolo 700 eur... Tak to využite...http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi...
joooj ja si prave robim jahodove gulky s kakaom 🙂 🙂 🙂 mnam tesim sa 🙂 🙂 🙂
@veverka84 fuu tak to si mala fakt neskoru ovulaciu. No nejako musim vydrzat. dva tyzdne hadam prejdu ako voda. uz len aby mi tolko nevolno nebolo aby to slo rychlejsie.
@sunny15 dik za podporu. vsak nejako to musim vydrzat 😉
@monika2712 250,-€ ale je v tom všetko, nemala by som viac platit nič. A aspon nebudem musiet zo sebou pokazde nosit peniaze. Nikdy neviem kolko budem platit, tak vzdy nosievam radsej viac. Toto bude dufam, lepsie
@vladka1828 Preco myslis ze by mohli byt dvojicky, ked nebolo vidno ani pocut 2 srdiecka?
@marcelatje kde je ten obchod, ja som pozerala veci na ich webovej stranke a pacilo s ami tam dost veci
@lucica v BA Rači 🙂
@daniela02 tý mas teplotu?si chora?
Ahojte kočky, rada by som sa k Vám pridala ako budúca septembrovka 🙂 Termín máme okolo 16.septembra 🙂 Ako sa cítite? Ja na jedlo nemôžem ani pomyslieť, všetko hneď vyvrátim.. jediné, čo zvládam je ovocie :D
@cestovatelkaandrea ja som do 22 mesiacov kojila malu a v novembri mala dva roky a my sme zacali ,,pracovat,, na babetku este som tie cykly mala z toho kojenia take vselijake a ani som vlastne neverila ze by to mohlo tak rychlo vyjst, a hned na druhy mesiac to tam bolo... 🙂 k prvemu sme sa dopracovali relativne rychlo viacmenej nahoda 😀 😀 😀 😀 a na malu sme cakali 13 mesiacov kym sa podarila aj to s duphastonom a clostylbegitom...cize tomuto tretieme som an inedavala nadej ze vobec bude...milo ma prekvapilo moje male 🙂
@s.i.m.k.a1 jeeej, aj ja mam doma Lili 🙂 to mi je luto ze vracias, ja ani neviem ze som tehu...
@katka143 krasna fotecka...a uz ake velke babulko...ja som mala len taký malý cierný fliacik 😒

@marcelatje mam taky dojem, ze to nie ste len vy dve, aj mne je riadne zle a ja uz som aj wc navstivila... 🤐 a vobec, vsetko, co si opisala mam aj ja a este k tomu som z liekov ako zdrogovana, co je skvele, ked sa treba aj o dieta starat.