icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

zahadka
26. jan 2012

@marcelatje mam taky dojem, ze to nie ste len vy dve, aj mne je riadne zle a ja uz som aj wc navstivila... 🤐 a vobec, vsetko, co si opisala mam aj ja a este k tomu som z liekov ako zdrogovana, co je skvele, ked sa treba aj o dieta starat.

ktore
26. jan 2012

@kali23 presne tak dnes povedal jednej z rodiny ze budeme mat mimno a ostala zaskocena,ze ci sa nebojim ze bude chore ked uz mam tolko rokov a tak.ze ona sa boji mat tak neskoro a ze to chce stihnut do tridsiatky inak uz v ziadnom pripade,ale ze mi drzi prsty nech to vsetko dobre dopadne.oni to ani nemylsia v zlom len hned povedia co si myslia a niekedy to nepadne dobre.

ktore
26. jan 2012

@zahadka ake lieky beries?

marcelatje
26. jan 2012

@zahadka vitaj v klube, ak prídeš na niečo čo zaberá daj nám prosím vedieť 🙂

ktore
26. jan 2012

baby tehotenske veci su hrozne drahe nie?ja radsej kupim z bazariku nieco na tych par mesiacov.po utv uz aj kupim ohavice aspon jedny lebo fakt som vsetko "vyrastla za posledne dva roky".

marcelatje
26. jan 2012

@ktore výhoda je, že najväčšie bruško bude v lete, takže nepotrebujeme ani bundu a dvojo nohavíc bude určite stačiť. Inak to budú tričká, tuniky a šatôčky 🙂

kali23
26. jan 2012

tiez som dlho nechcela... teda obaja... ale babo si nás asi vybralo 🙂
ehm ja som vcera neodolala treske v majoneze... a vobec sa nedivim, ze mi z nej bolo zle... ale zle mi je zo vsetkeho... a nerob mi chut na hranolky so syrom, dobre? lebo sa obávam, ze este dnes pojde manzel do obchodu... 😀 😀 😀

marcelatje
26. jan 2012

@kali23 😀 😀 😀

ktore
26. jan 2012

@marcelatje tomu sa tesim aj ja.kupim rifle a nejake nohavice a tuniky a tricka.a mozno leginy na leto.

kali23
26. jan 2012

@ktore dávnejšie som písala, ako mi svokra uz asi 5 rokov nahovára, ze som stará... a ked mi dosla blahozelat k 30 tak sa divila, ze mám 30??? prirovnávala ma k studenkovej, lebo sa vyjadrila, ze lutuje ze s kostkom nemala dieta... no chápeš?
moja švagrina otehotnela v 35 a pohodička, bezproblémové tehotenstvo a zdravý syn ;) podla mna najpodstatnejšia je psychika, ked je zena v pohode vsetko je OK... kolko báb otehotnie az vtedy, ked to pustí z hlavy...

kali23
26. jan 2012

no baby ja od vás prchám, musím íst upratovat a varit... som sa tu dlhšie zdržala 😉

zahadka
26. jan 2012

@ktore utrogestan - to su hormony...bleeee 🤐 🤐

zahadka
26. jan 2012

juuuj, ste toho za doobedie napisali....ale dobre, aspon je co citat 🙂

troja5
26. jan 2012

ahojte, pridávam sa do klubu 🙂 som 5tt-7tt... dnes som behala po sociálke do konca mesiaca je výhodné si dať dobrovoľné nemocenské poistenie ( že pokiaľ je baba max v 6 týždni tehu, lebo musi platit 26 týždňov aby mala narok, tak snáď to vyjde mne, kedže som tak na rozmedzi) budem si platit 50 eur mesacne a potom matersku budem mat okolo 700 eur... Tak to využite...http://tehotenstvo.rodinka.sk/prirucka-pre-rodi...

lusinda1989
26. jan 2012

joooj ja si prave robim jahodove gulky s kakaom 🙂 🙂 🙂 mnam tesim sa 🙂 🙂 🙂

cestovatelkaandrea
26. jan 2012

@veverka84 fuu tak to si mala fakt neskoru ovulaciu. No nejako musim vydrzat. dva tyzdne hadam prejdu ako voda. uz len aby mi tolko nevolno nebolo aby to slo rychlejsie.

cestovatelkaandrea
26. jan 2012

@sunny15 dik za podporu. vsak nejako to musim vydrzat 😉

delideli
26. jan 2012

@ktore : ja som nasla za celkom dobre ceny tehu kutik v C&A ..nebolo tam toho vela,ale hlavne,zwe mali tehu rifle..tricka a svetre,saty a tuniky sa daju kupit aj v netehu, najma na leto su super strihy..a vraj tehu oblecenie maju aj v niektorych predajniach H&M..

lucica
26. jan 2012

@monika2712 250,-€ ale je v tom všetko, nemala by som viac platit nič. A aspon nebudem musiet zo sebou pokazde nosit peniaze. Nikdy neviem kolko budem platit, tak vzdy nosievam radsej viac. Toto bude dufam, lepsie

lucica
26. jan 2012

@vladka1828 Preco myslis ze by mohli byt dvojicky, ked nebolo vidno ani pocut 2 srdiecka?

lucica
26. jan 2012

@marcelatje kde je ten obchod, ja som pozerala veci na ich webovej stranke a pacilo s ami tam dost veci

marcelatje
26. jan 2012

@lucica v BA Rači 🙂

jarka62
26. jan 2012

@troja5 Samostatné dobrovolné nemocenské pripoistenie bolo zrušené, teraz si musíš platiť celý balík teda aj dôchodkové a ešte nejaké.. a už to vychádza poriadne draho.. ☹

tatulienka
26. jan 2012

@daniela02 tý mas teplotu?si chora?

veverka84
26. jan 2012

@tinara23 aj ja idem v stredu 🙂

katka143
26. jan 2012

@suncana ahoj tak včera som bola u doktora,urobil utz,krásne bolo vidieť srdiečko 😀 .teraz pôjdem 16.2.na odbery a 21.2.na prvú poradňu vtedy vypíše aj tehu knižku.to by som mala byť v 13tt. 😉

katka143
26. jan 2012
s.i.m.k.a1
26. jan 2012

Ahojte kočky, rada by som sa k Vám pridala ako budúca septembrovka 🙂 Termín máme okolo 16.septembra 🙂 Ako sa cítite? Ja na jedlo nemôžem ani pomyslieť, všetko hneď vyvrátim.. jediné, čo zvládam je ovocie :D

veverka84
26. jan 2012

@cestovatelkaandrea ja som do 22 mesiacov kojila malu a v novembri mala dva roky a my sme zacali ,,pracovat,, na babetku este som tie cykly mala z toho kojenia take vselijake a ani som vlastne neverila ze by to mohlo tak rychlo vyjst, a hned na druhy mesiac to tam bolo... 🙂 k prvemu sme sa dopracovali relativne rychlo viacmenej nahoda 😀 😀 😀 😀 a na malu sme cakali 13 mesiacov kym sa podarila aj to s duphastonom a clostylbegitom...cize tomuto tretieme som an inedavala nadej ze vobec bude...milo ma prekvapilo moje male 🙂

tatulienka
26. jan 2012

@s.i.m.k.a1 jeeej, aj ja mam doma Lili 🙂 to mi je luto ze vracias, ja ani neviem ze som tehu...
@katka143 krasna fotecka...a uz ake velke babulko...ja som mala len taký malý cierný fliacik 😒