September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@tatulienka to je len dobre ze ti nic neni,dakuj panu bohu...ja som tak bola z dcerkou.vobec nic mi nebolo alebo som to nevnimala.vtedy som sa az tak nesledovala.ale negrcala som to viem.
@ktore no tak ako ja sa nestazujem, je to fajn 😅 pri dcerke som negrcala, ale bolo mi prve 4 mesiace dost zle, ze som ani jedlo vidiet nechcela..vsetko mi smrdelo a najradsej bý som nic nejedla..akurat ovocie mi chutilo..tak preto teraz mi je to cudne ze mi nic nieje..akurat mam prsia citlive..
ahojte, tak ja som sa práve vrátila od doktora 🙂 urobil mi test-pozitívny 😀 , odmeral tlak 120 na 80 😀 , k váhe sa radšej nebudem vyjadrovat 😅 a teraz už len čakat na pozvanie z nemocnice. Baby ja jem všetko čo vidím-zle mi nie je,na začiatku asi týžden mi nechutilo ale teraz všetko zjem-pomoc,ved na konci budem ako veleryba 😲
@svintekova a ja naopak, na zaciatku som jedla vsetko, co som zbadala a teraz nemozem do seba dostat nic, teraz som sa 1x dnes najedla a to tiez len pudingu....ja neviem, co to, bojim sa, ze skoncim v nemocke....snad sa to coskoro upravi 😒 😒 😒
@zahadka no držím palce
@svintekova o vahe ani mne nehovor...normalne sa budem hambit dr povedat svoju vahu... 🤐
@tatulienka ja som tiež nechcela, ale mal tam digitálnu tak som sa tomu nevyhla ☹
@svintekova no moj dr tam nastastie nema vahu, ja sa musim odvazit doma a zahlasit na poradni.. 😵
@veverka84 nam sa nastastie prvy aj druhy drobcek co je brusku podarili na prvy krat. pri mojej povahe by to bolo asi tazke, keby sme sa pokusali 1.5 roka alebo viac. taketo pary obdivujem, ja by som mala uz nervy v trape.
@svintekova tak tu chut do jedla ti zavidim. ja som uz schudla 3 kg a moc mi nechuti. minuel tu dievcence pisali o lososovi a mne ostalo zle za pocitacom.
babenky a co takto sa presunut do sukromnej temy, takto su 2 temy septembroviek? 😕
@tatulienka buď rada,že nemáš odpor k ničomu-môžeš si vyberať 😉 a určite si v poriadku 🙂
@rejocka ze výberat 😀 😀 😀 ja jem vsetko do radu 😀 😀 😀
@tatulienka 😀 😀 😀
@ktore no tak ako ja sa nestazujem, je to fajn 😅 pri dcerke som negrcala, ale bolo mi prve 4 mesiace dost zle, ze som ani jedlo vidiet nechcela..vsetko mi smrdelo a najradsej bý som nic nejedla..akurat ovocie mi chutilo..tak preto teraz mi je to cudne ze mi nic nieje..akurat mam prsia citlive..
@hranolka22
Ahoj🙂 som rada že píše že bolo vidieť srdiečko... preto odkladám návštevu DR, chcem aby mi povedali že je všetko ok..nie ako minule som sa tešila a nedopadlo to dobre... Ta mám termín podľa men. 19.9., takže verím, že o týždeň tam lekárka uvidí to srdiečko🙂)) len keby mi nebolo tak zle od žalúdka🙂
@tatulienka 🙂 Dakujem 🙂 Ste zlate baby.. fakt to pomoze ked ma takto ukludnite..lebo clovek je tvor paranoidny.. a ked ma lekarka neukludnila tak som mala obavy... Tvarila sa strasne vazne pritom.. ziadne info navyse som nedostala... hmm.. tak som tu 🙂
No ked vravis ze divcatka byvaju mensie.. tak to by nebolo zleeee keby to bola dievcicka 🙂 Ale nie. to je jedno, hlavne nech sa dopracujeme v zdravi ku koncu teho a pak hlavne nech je to zdrave 🙂
@romynka presne tak...tak na zaciatku tehu ako sme mý neviem ci sa da uz hovorit o pohlaviu, ale ako pises, na pohlavi nezalezi..dolezite je abý boli zdravucke nase babulka 🙂
@tatulienka ktovie mozno to este pride.ale zatial dobre ze je tak.mna tiez nenapina ani na grcanie mi neni len sa necitim dobre a neviem to vysvetlit ze co to je a ako mi je.je to aj zle od zaludka ale celkovo mi tiez nejak divne.rano som sa zobudila v pohode ale postupom casu sa objavilo.a ten hlad to je nenormalne.potom sa neviem dojest.a potom som nazrata.mimochodom teraz ma dost velmi zacalo pichat na lavej strane.dufam ze sa nenaplni doktorkyne slovo ze este to moze byt mimo.ale ved tak pekne to tam bolo na dobrom mieste vidiet.ja neviem preco ma tak strasi.
@romynka daj si vela odpcinku ked ta boli bruli brusko a krize.mna tak bolelo brucho aj krize ako pri ms a lahla som si vecer pred telku a preslo ma to.hlavne oddychuj
@ktore ved ked uz raz bolo vidiet v maternici, tak uz to nemoze být mimo predsa, nie?neboj sa...mna tiez picha raz tam, raz tam, raz napravo, raz nalavo,raz v strede...to je normalne..
@tatulienka ja viem moja len nechapem preco mi to doktorka povedala.ked ho tam bolo vidno pekne krasne.aj som citala ze keby bolo mimo tak je to na ultrazvuku inak vidno.mam v albume fotku ak si nevidela.pekne biela obloha je okolo a to vraj okolo mimomaternicoveho neni..aj z dcerou ked som bola aj vtedy ma tak plasila.som sa potom bala za kazdym pichnutim.zbytocne len vystresuje.ja viem ze mamicky treba pripravit aj na to ze sa moze do 12 tyzdna vselico stat ale ona dost vyplasi a dokonca som sa jej musela trikrak opytat ci som teda tehotna ci nie.povedala ze ano ale ...tak a tak.vobec mi nedavala nadej skvor naopak ze sa moze hocico stat tak mi nic nepovie az ked neuvidi srdiecko.
@ktore no tak niektorý su taký....ale nestresuj...vsetko bude OK

@roxam23
😀 😀 v tomto mám opak ako väčšina tehuliek,ale je pravda,že vždy mám z čoho ísť dole tak asi preto 🙂
@tatulienka tak je,ja som tak ako ty a bolo vidieť aj srdiečko aj vak,ale zase pri prvom si pamätám neboelo vidieť,až v 8 tt,ale to som bola u inej DR a tá mala starý UZV tak môže byť,že aj to má na to vplyv