icon

September 2012

mojkamoj
26. dec 2011

Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂

tatulienka
29. jan 2012

@daniela02 ahoj..tý si minule pisala ze si bola nachladnuta, co si si davala na to hrdlo?

vladka1828
29. jan 2012

ahojte baby.....ako sa dnes máte? 🙂 mne už poľavili nevolľnosti - takže supeer 😀 😀 ....už sme sa aj pochválili rodine, že čakáme bábo - to bola radosť 😀 😀

monika2712
29. jan 2012

@vladka1828 ahojky, ja dnes celkom OK, vcera na mna troska prisla nevolnost ked som ucitila parmezan, ale dnes som opat v pohode ako tak.. my sme zatial rodine nepovedali, stale cakam na tu kontrolu v stredu a potom uvidim.. asi este pockame do nejakeho 10-12tt, ak sa to bude darit skryvat 😉

vladka1828
29. jan 2012

@monika2712 ja už som to dlhšie nemohla tajiť, skvokrovci to tušili - už len čakali kedy im oznámime a podobne to bolo aj s moji rodičmi 🙂 🙂...hlavne im bolo podozrivé, že zrazu chcem byť za každú cenu šofér, kedže predtým som nerada šoférovala

montinka
29. jan 2012

@rejocka ani ja by som nesla na odber plodovej vody. kamoska bola a den na to jej odtiekla plodova voda. a tak pekne sup sup do nemocky,hrozilo ze pride o deticky ale nastastie sa jej vytvorila nova

montinka
29. jan 2012

@vladka1828 a preco chces byt teraz za kazdu cenu sofer? 😀

stipec26
29. jan 2012

@montinka asi aby nemusela pit ;) ako by si to inak ukecala 🙂 jeden musi byt vzdy sofer xixi

montinka
29. jan 2012

@stipec26 jaj to ma nenapadlo.😀

monika2712
29. jan 2012

@vladka1828 no ja som sa vcera na navstevach vyhovarala najskor ze kavu uz nepijem, a potom na druhej, ze alkohol nepijem lebo beriem lieky... tak snad to vsetci zozrali 😀

vladka1828
29. jan 2012

@montinka no aby som nemusela vypiť, ked sme na nejakej oslave 😀 😀 😀

vladka1828
29. jan 2012

@monika2712 😀 😀 aj ja som sa vyhovárala na lieky a kamaráti mi na to aj "skočili" 🙂 🙂 ....horšie to bolo s rodinou, kedže vedeli, že chorá nie som 😉 😉 ....no proste som sa snažila za každú cenu to "ututlať" 😀 😀

monika2712
29. jan 2012

@vladka1828 mna sa brat spytal ze ake lieky tak som len tak trepla ze vselijake 🙂 sak ked bude spravna doba dozvedia sa vsetci co maju.
Baby inak velmi som tuzila po babu ale obcas ma teraz prepadnu take myslienky, ake to bude, ci to zvladnem, ze zivot uz nikdy nebude ako predtym, viem ze je to normalne ale privadzam sama seba do pochybnosti o tom ci budeme dobrymi rodicmi, co peniaze atd...

zahadka
29. jan 2012

@monika2712 to asi vsetci buduci rodicia maju iste pochybnosti, ale ak si babatko chcela, tak urcite budes dobrou mamou, ono je to tak nejak od prirody dane. Hlavne neprehanaj vsetko do detailov a vedz, ze kazda mama ma svoje chyby a ziadna nie je dokonala, aj ked vela zien a matiek to vie pekne hrat...

monika2712
29. jan 2012

@zahadka no jasne, chapem, ved ked to zvladli miiliony zien predomnou.. ja len tak ze mam o sebe pochybnosti.. myslela som ze sa budem z toho tesit, ale skor mam obavy ako to cele dopadne, ako budem zvladat vstavat ku krpcovi v noci, ked bude stale plakat... bohuzial mi nebude mat doma kto pomahat kym bude manzel cely den v praci, mamicku uz nemam, otec nic moc vztah, svokra este pracuje a ani by som ju tu asi velmi nezvladala..

zahadka
29. jan 2012

@monika2712 neboj zvladnes, ja som sa tiez bala, lebo som spachtos a po case som si uvedomila, ze ani neviem, ze v noci vstavam, predstavy boli o dost horsie, ono ked to pride, tak sa vezies az sa spamatas a zasmejes nad tymito pochybnostami. Ja mam rodicov 250 km od seba a svokrovci boli prve 3 mesiace 35 km od nas a nechodili vobec k nam....a tiez pracuju. Zvladli sme to, myslim, ze vynikajuco a to som si pripadala nedospelo.....aj ked roky uz boli a teraz budem mat 27 a opat si pripadam ako pubertiacka a hovorim si: Ty budes matka 2 deti??????? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 Verim, ze to bude opat dobre 😉

monika2712
29. jan 2012

@zahadka hm ja si vravim, ze kedy mat dieta ked nie teraz, uz mam 30, za sebou len jedno neuspesne tehu.. viac cakat nemozem aj keby som chcela.. nechcem vychovavat male dieta uz ako starenka pomaly.. ale proste mam strach ako to zvladnem, vzdy som dufala, ze mi pomoze mamka, nastahuje sa k nam, aby som tu nebola cele dni sama.. bohuzial osud to chcel inak a maminku mi minuly rok vzal.. ostal mi sebecky nespolahlivy otec, od ktoreho ziadnu extra pomoc radsej neocakavam.. 😒

zahadka
29. jan 2012

@monika2712 to mi je luto, ale neboj, zvladnes a babatko si vychutnas, mozno aj kvoli tomu veku 😉

monika2712
29. jan 2012

@zahadka no ja sa prave bojim, ze preto ze som starsia budem uz menej vladat, kondicka isla do haja, svalstvo tiez, potrebovala som vzdy vela spanku, aspon 9 hodin denne aby som sa necitila unavena.. neviem si predstavit ake to bude .. ale mozno sa moje obavy stratia pomalicky, ked uz uvidim toho stuplika konecne na sono... asi si aj poplacem 😉

stipec26
29. jan 2012

@monika2712 tie pocity su uplne normalne a este dolezitejsie je si nimi prejst... a vies co - ono ta tieto pochybnosti neprejdu ani koncom tehotenstva ;) takze sa mozes tesit 😀 jedno co ale mozes, ze okrem tohto si navodis aj ten krasny pocit, ked budes drzat to vonave babatko a bude len a len tvoje... uplne od teba zavisle a vsetko co urobis - to bude pre neho to spravne a prave... aj ked nebudes pre inych dokonalou mamou, pre ten svoj uzlicek bude tou nauzasnejsou maminkou na svete, lebo si ta vybralo... ver sebe a svojim instinktom... tiez mi nikto nepomahal, raz pokocikovat mi nikto nepomahal... ked sa mi narodilo druhe a to prve este nechodilo, tiez som sa strasne toho obavala - ale dalo sa to zvladnut - ked si myslime, ze uz viac sa neda a viac uz nedame - tak v sebe najdeme niekde vzadu uplne novu energiu a schopnosti, ktore nas posuvaju dalej - len treba vydrzat - ono sa to vsetko bude len a len zlepsovat... ja co lubim spanok, nevedela som, ze dokazem vstat tolkokrat pre deti a dokazala som - uplne lavou zadnou.. ;) telicko sa nastavilo, materinske instinkty prisli ;) a je jedno ci mas 20 alebo 30 rokov - hormony budu zametat kazdou maminkou 😉

tatulienka
29. jan 2012

@stipec26 pozeram na tvoj pas a to sa ako da mat medzi detmi 5 mesacný rozdiel? 😀

stipec26
29. jan 2012

@tatulienka 😀 😀 😀 taka dzefica nie som 🙂 asi to len tak zle pocita... mam medzi nimi 15 mesiacov (17.februara bude mat maly 4 roky) - tak asi to ukaze az potom 4-rku (neukazuje 3 a 11 mesiacov)

tatulienka
29. jan 2012

@stipec26 jaaaj, mi to akosi nesedelo 😀

stipec26
29. jan 2012

@monika2712 inak monika - sme narovnako 🙂 tiez mam tak termin 🙂

monika2712
29. jan 2012

@stipec26 takze uz tretie ?? no pekne. ja budem vdacna aj za to jedno.. dve by bol ideal ale asi nebude.

brufinka
Odpoveď bola odstránená
lusinda1989
29. jan 2012

@brufinka tak vitaj medzi nami 🙂 takze je to este cerstve kedze to nechces zakriknut?

brufinka
Odpoveď bola odstránená
lusinda1989
29. jan 2012

@brufinka no tak to si asi na tom ako ja myslim tt 🙂

stipec26
29. jan 2012

@monika2712 no tak nejako sa to sameeeeeee 🙂 ja som hovorila / srandovala muzovi pred svadbou, ze bud 1 dietatko alebo 4 deti 😀 hehe - vedela som, ze styri neprichadzaju do uvahy (ani pre mna ani pre neho)... nuz a ked sa chytilo druhe - tak sme ostali obaja v soku, ze teda dame styri??!?!!!! ...no neviem, ci som taka az extermistka - ja som bola uplne spokojna s cislom dva.... uvidime, co nam zivot prinesie s tymto dalsim balickom ...a hlavne neviem ako to poviem rodine, okoliu??? uplne sa toho desim.... budu pozerat, ze mi sibe - v dnesnej dobe tri deti - ked mam uz parik, ked mame akurt financie, ked ani izbu navyse nemame.... sa citim ako zbuchnuta 15-tka, co to musi oznamit, ze sa spustila na diske glg 😉

... a preco myslis, ze jedno iba budete mat? ....ved pkene postupne, do 40tky daleko ;) 😀

monika2712
29. jan 2012

@stipec26 myslim ze kvoli financiam si nebudem moct dovolit odist na matersku dvakrat, mame vysoku hypo, chceli sme dom a to je nasa dan za to ze ho mame.