September 2012
Ahojte čerstvé tehulky a čakateľky na dve čiarky 😉 dúfam,že nás tu postupne pribudne,že tu nezostanem sama a budeme si spolu vymienať krásne zážitky 😉 ja som dnes 26DC a našla som si minidúšika na teste ,zle mi je už 3dni ,tak som zvedavá čo z toho nakoniec bude,len dúfam,že v septembri krásne zdravé bábo 🙂 Podla tehotenskej kalkulačky mi termín vychádza 5.septembra 🙂
@ktore nech uz je stredaaaaaaaaaaa 😀 😀 ja uz chcem vidiet fazulku!! aj so srdieckom dufam, aj ked este bude mozno skoro..
@monika2712 snad uz bude vidno to uz budes 6 plus 3.to by uz mal utv zaznamenat.potom som zvedava kedy pojdes na krv a tak.ja ak bude srdiecko v piatok tak v pondelok by som mala ist na poradnu.na prvej poradni neviem co sa robi ci uz aj krv.inak ako sa citis?ja na nic.
cca 3-4 roky som mávala bolestivú ovuláciu, 28 dňový ms cyklus, takze viem, ze posledna ms bola 26.11. a sex bol 7.12 takze k oplodneniu doslo 7-8-9.12, 9.12 bol deň D... inak to nemohlo byt, lebo do konca mesiaca sex nebol...
sissmiss áno, koliesko, najprv som nechápala o akom koliesku to píšeš, už mi došlo, z kolieska jej vyšiel týždeň t.
ale ako počítam, tak počítam 8tt +5 to nemoze byt... ked spermie preziju 3-4 dni... či?
ale to je jedno, hlavne že srdiečko bilo a boli aj náznaky ručičiek ;)
nie som vystresovaná, len ked tam pozerala a pozerala a bola ticho tak mi nebolo všetko jedno, a jej tiež nie, do toho tie otázky, či som nekrvácala... mám 30, a stat sa moze hocico...
@ktore no inak podla ovulky som uz aj viac, kedze som ju mala skorej.. netusim co ta nova dokina, aky bude postup. krv ma asi cas este nejaky tyzden, no ale uvidim ci vobec budem pokracovat u nej alebo sa radsej preradim k tomu doktorovi.
@kali23 neboj nic.ak boli naznaky ruciciek tak sa vyvija.kedy ides na dalsi utv?inak aj mna dokt nepotesila na zaciatku.zevraj to este moze byzt mimo a hocico sa moze stat tak mi povie az v deviatom tyzdni.tak som zvedava.aj som bola vyplasena aj trochu som ale nejak tusim ze bude vsetko ok.ver tomu aj ty.
@monika2712 kedy si mala mat ovu?aj pocitam ovu na 15 den cyklu ale mohla byt aj o 2 dni skvor ale graf mi nevedel ukazat.preskocil na 13 dna na 15 den.a to je 2 januara.
Ahojte,
aj mna caka kontrola...v piatok...sa tesim ze do dlhe cakanie rychlo ubeha,vydrzala som 2 tyzdne tak este tie 4 dni vydrzim a dufam,ze sa dozviem dobre spravy v piatok.
@ktore ja som mala najneskor 13dc, cize 30.12.
@monika2712 aj mne to vychadza tak ze som mala 13 dc a to bolo 31.12.vzdy je medzi nami ten jeden den.jeeej.a ako sa citis????nie je zle?
@ktore neni mi zle vobec .. rano vacsinou troska tak akoby zaludok na vode.. ale inak nic.
@monika2712 to ti je dobre.mne je rano dobre ale potom poobede je uz zle.neviem preco ci je to fakt akasi depka.blleee,ale mozno aj toho dufiku mi je na nic.
ahojte dievcata...co nove?
@ktore aj mne ostava rano posledne tyzdne dobre a potom sa to zhorsuje. najhorsie je to na obed a potom vecer okolo siestej. zatial som sice nevracala ale strasne ma natahuje.
@cestovatelkaandrea ano a ja som teraz citala letak ze ak mal dokonca niekto problemy z krvou alebo depresiu tak sa tieto choroby vratia pocas liecby dufastonom alebo zhorsia.takze ja som mala depresiu a teraz sa vratila.dobre som citila ze to je nieco ine ako tehotensky priznak.
dievcata tie co ste zamestnane uz ste oznamovali v praci, ze ste tehotne ? A ak ano akym sposobom
tak som uz videla srdiecko - dnes som bola 1x u doktorky a teda som tehotna 😀 😀 😀 zacali sme 7tt 🙂 ale potesila ma, ze to nebudu dvojicky 🙂
@stipec26 gratulujem, a kolko si presne? svita mi nadej, ze uz ja ja uvidim srdiecko v stredu 😉
@monika2712 som presne ako ty monika 🙂 mozeme si spolu odratavat 🙂
18teho som mala 1. DPM a zrejme na silvestra sa zadarilo 🙂)))
http://www.pregnology.com/due-date.php?o1=1&cyc...
@stipec26 aha, no ja tiez 18.12 posledna menstr. a plodili sme 28. ale ovulka bola asi az 30.. jooj tak sa tesim ze uz uvidim srdiecko dufam aj ja 😉
@monika2712 budes mat dievcatko............................................................. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@ktore no v to dufam 😀 aj som uz hovorila muzovi, ze cakaj ze bude dievcatko, a on ze aleee coby.. ze to nemozes vediet.. no ale ja to tusim 😉

@kali23 to su tie ich kolieska.... Oni sa spytaju na termin poslednej menstruacie a dlzku cyklu a nedbaju na to co im vravi zena...Ja viem kedy som mala ovulku ale podla ich kolieska....to bolo inokedy... Keby o nic neslo, nech si vravia, ale teba napriklad vyplasili a kludne si mohla ovulovat tesne pred ocakavanou ms...a tym by sa to cele posunulo o cca 2 tyzdne....plus ak nema dobry ultrazvuk alebo nie je zdatna v jeho citani....mesiac hore dole. Na buducom utz budes vediet presnejsie na com si.