♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
vi3ka, ja by som tiez broko dala kebych mala, minuly tyzden som ju varila dvakrat za tyzden a vsetko sa pojedlo co take dobre bolo, ja by som ju asi stale mohla, so zemiakmi zapekanu, na cestovinu ako omacku, polievku aaale hustu no nist ked neni bude aj maso stacit
jazmi by ti asi z nej moc neostalo keby ti ju niekto niesol.
Jééj Vierka, to vážne? 😀 tu by som jedla cely tyzden, kebyze nestoji cerstva brokolica 2 eura 😖
Povedal mi, že bicyklovanie v nijakom pripade, nech si idem zaplavat, alebo na prechadzky, alebo doma nech poskakujem na fit lopte. Ale podla mna to zakazal kvoli tym padom 🙂
tak potom smola asi ked to mas takto zakazane, a si aj rizikova tehotna?
mne ani ziadny sport nezakazala ani v osmom mesiaci ked som bola ze pokial mi to nevadi tak mozem. tu mi dokonca chceli akoze neodporucat doma hadzanie papeku psom ked ich vencime tak jedneho mame takeho psycho do aportovania tak mu hadzem az mi ide ruka odpadnut ale ked som mohla prve tehu tak hadzem aj teraz. 😉
Babulky teraz mi volala lekárka, že výsledky z genet. skr. sú v úplnom poriadku, jupííí....
čavte babule v prvom rade macuuu gratulujem k chlapčekovi 😀 😀 ja že budeš mať babu...aj potvorke gratulujem a silvi aj tebe k vysledkom a vlastne všetkym na koho som zabudla a maju pozitivne spravy 😉
deni idem dnes o piatej tam včera sa som išla dokimu po recept a pokazilo sa nam mužove auto tak teraz mame len moje a na tom je MM v robote takže ked dojde ideme tam už som s nou aj volala ma aj hnedy ta som zvedavá 😝
Praveže vobec nie som rizikova, pre mna je tehu prechadzka ružovou záhradkou, a prave preto mi to bicyklovanie bude toto leto velmi chybat, mi sme chodili s drahym kazdy vikend v trojici s naším havinom 40 km kam sa len dalo, a autom sa nechcem stale hore dolu presuvat, to tam budem len kysnut. Ukazem ti, ako jazdime s nasim havinom..a ludom v autach idu oci vypadnut z jamky a sa len rehocu na nas 😀
..a ked bude bábo, tak sa budeme takto bicyklovat styria 😀
Mimi super, gratulujem, len tak dalej 😎
jeeej, jazmin to si ty na tej foto? jaka si tam zlata 🙂
mimka, aj ja gratulujem k dobrym vysledkom 😉
ahoj agentka, no co uz je po skole?
silvi aj ty už máš výsledky (až potom som si to prečítala), tak paráda.
no supeeer, sak to je uz normalne ked sa havo vozi, my mame takych co by museli pri bicykli utekat. a maleho sme dali asi az od roku a pol do bicykla, ked uz bol istejsi rovnovahou lebo dovtedy to s nim len smajdas po dvore za ruky alebo na rukach zadna velka sranda. ale tak co si nemozes aj troska krv prebehnut po cievach ked mas akurat hopsat alebo plavat?
hej hej mimka, gartulujem aj tebe, asi im dosli vysledky, tak hned za cerstva dali vediet.
mimka ale z morfo ma predbehnes 😉
Baby ja radšej teraz žiadne športy nerobím, lebo bojím, bojím. Inak pýtala som sa so telefónu lekárky, či by som sa nemala prísť aj skôr ukázať, keď bol drobček na ltrazvuku tak nízko hlavičkou a ona povedala to čo vy, že bábo sa teraz stále točí a že to bola náhoda, že tak bol, že sa nemám strachovať, že keby len čo najmenšie podozrenie, že všetko nie je v poriadku, tak by to riešila. Tak ma ukludnila a môžem si užívať víkend 🙂 Bože ja som hrozná hysterka 😀
silvi to je jedno, aj tie budeme mať určite všetky v poriadku. Teraz som nejaká plná optimizmu 🙂 😉
neboj mimka ona to chape, su tam horsie ustrachanky ako si ty 😉 . inac pri tom merani NT co je skoro mesiac dozadu aj nase bolo hlavickou dolu a sa lekarka cudovala, ze sa mu tam paci, ale nic nehovorila, ze by to tak nemohlo alebo nemalo byt a teraz ked mi ho pozerala, tak si lehnilo napriec pekne chrbatikom dopredu a veru uz aj citim kde kedy je len neviem ci to tlaci na tom mieste hlavou ci zadockom bo normalne mavam pocas dna hrudu na inom mieste. cize csetuje. zatial. 😎
ahoj zuzi hej som zdrhla som skorej dnes som išla ešte do malaciek lebo ma bral spolužiak...mam prvu skusšku za sebou tak som rada ešte tri a potom štátnice... 😒 inak s tou tt mi to asi nevyjde lebo aj zatra mam školu a odtial ideme do NR s MM a vratime sa v nedelu k obedu k mame a pre malu takže to vidim nabuduce 😒
silvi aj ja cítim kde je, tada je väčšinou na ľavej strane brucha a je to vidieť, že to bruche mám také krivé. To je sranda to sledovať 🙂
to je oukej kati 😉 vidim ze to mate nabite. a gratulujem k tej skuske 🙂
tak mangel chce ist silou mocou kuknuť svoje byvale zverenkyne hraju s greckom a ked odtial je to na skok do NR tak čo už no...a je to neskoro večer tak tam ostaneme aj hajat....
ale neboj ja dufam že nam nabuduce vyjde 😉 dakujem skusku ma za A tak som rada 😎
Vidíš Mimka, všetko je OK a možeš si užívať upršaný víkend 😀 hlavne, že si sa upokojila 😵
fihaaa jazminka, odkial beries tie fotky, z nejakeho casopisu co? 😉 😝
agentka gratulujem k skúške, poznám ten pocit 🙂
jazmin dík, ja to všetko tak hrozne prežívam, že som sa od šťastia spotila a môžem ísť do sprchy, lebo tak za dve hoďky tu mám posledných oneskorených gratulantov a ešte musím niečo nachystať.
Neee Silvi, len kedze uz cakam babo, tak sa nemozem ukazovat stale s havinom, uz sa musim spravat ako buduca mamina 😀
silvi 😀 jazmin vyzerá ako herečka, že 😀 všetky budeme pekné maminy 😉
Oki Mimka, len sa vytešuj, prajem ti pekný piatok a víkend 😵
mimi dakujem 😉 veve peknáá fotečka 😉 😉

Normálne som dostala nenormalnu chut na zmrzlinu, a tu u nas v meste predavaju tu točenú, vanilka čokolada a nie je umela ako tie inde, len mi nema kto po nu skocit 😀
Potvorka kde si, nezajdeme na zmrzku? 😝