icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
15. apr 2010

Mimka ja mam 33 😀 😝

mywiel
15. apr 2010

Ja mam tiez super svokru moja druha mama. 🙂

agentkak
15. apr 2010

no ved jasne asi ma rad adrenalin 😀 😀 a meno vybral on či ty ? a kayka ako bude zvladat lučenie ??

irom mimka čaute 😎

mimka29
15. apr 2010

mywiel tak to som si vydýchla 😀 😀 Nedávno som bola skoro všade najmladšia, ale tie roky letia 😝

agentka zajtra sa drž na skúške. Ja som si dnes čítala štátnicové otázky a asi sa už pomaličky pustím do učenia. Aspoň hoďku denne, nech potom nestresujem.

mimka29
15. apr 2010

agentka soráč ty máš skúšku až v sobotu, tak sa zajtra pekne uč. Boooože čo som doma, tak nemám predstavu ani aký je deň a nie to koľkatého je 😀

mywiel
15. apr 2010

Vsak ja som mlada 😀 😀 😉

mywiel
15. apr 2010

Prve ja druhe on po jeho starom otcovi, Kaya sa uz tesi na ocka obcas si spomenie ze kde je papa? akoze ocko... 😀

agentkak
15. apr 2010

mimi dakujem zajtra som ešte doma v sobotu mam skušku.... no ved ja sa učim teraz verejne financie a tie otazky budu aj na štátnici takže tiež už treba začat lebo bude štres 😅

mimka29
15. apr 2010

Jasné, že sme ešte mladé, len už nie sme najmladšie 😀

agentkak
15. apr 2010

myw a ty si chcela chlapčeka dievčatko ? či ti to bolo jedno?

mywiel
15. apr 2010

Mne to bolo jedno hlavne mat aspon jednu holku a tu uz mam. 🙂 😵 Vsak aj tak planujem tri. 😉

mywiel
15. apr 2010

Mimka to je v hlave vek. 😉

agentkak
15. apr 2010

tak do takeho pekneho domčeka treba tri 😀 😀 😀
myw nevieš mi povedať či tehule možu užívat detralex???? to je na krčové žily,,,

mywiel
15. apr 2010

Moment spytam sa mami... 😉

mywiel
15. apr 2010

Mama si mysli ze sa moze, ale musi to pozriet v knihe no dnes uz asi nestiha. Vraj aby zabral musi sa ale uzivat aspon 2-3 mesiace a ty to musis brat?

agentkak
15. apr 2010

no ved ani moja mama si nebola ista....tak reku opytam sa teba...hej pre mna strašne mi vybehla žila ale nechutna je tak mama že si mam nasadit detralex ak ho teda možem aby som predišla zapalu alebo trombke.. to by som nerada... 😒

mywiel
15. apr 2010

skus pozriet na internete, skusime to pozriet zajtra a poviem ti 😉

agentkak
15. apr 2010

oki dakujem... ved ked nezistim zavolam dokimu zajtra.. 😉

iron
15. apr 2010

agentka
http://www.zdravie.sk/sz/lieky/showpil/528/5297...
poradit sa s lekarom...mne dokonca nechceli dat ani kvapkz do oci ako take protialergicke. Pretoze tie obsahuju nejaku latku, ktora stahuje cievy a prenika do krvneho obehu. A kedze mame krvne obehy napojene, tak sa to neodporuca, lebo by to mohlo nieco sposobit.

dadulienka27
15. apr 2010

uf konecne docitane...
Ahojte dievcata,miriam a mywiel blahozelam k chlapekom...tesim sa s vami 😀 😀 😀
poki zavidim ti to tvoje mini brusko,ja uz mam poriadne..aspon na mna je to uz vela,neviem co budem robit pred porodom,asi ma mm bude gulat 😀
na facebook sa k vam pridam az neskorsie (dost ma to mrzi..),ale este vsetci nevedia o nasom mimi a uz su tam aj taki, ktori do skupiny priatelia velmi nepatria...to som cela ja,neviem nikoho odignorovat ☹

dadulienka27
15. apr 2010

mam otazocku..ale mate skusenosti s monitorom dychu a ktori je podla vas kvalitny?

agentkak
15. apr 2010

iron dakujem...no inak to ma nenapadlo..asi maš pravdu mohlo by to stahovat maternicu...tak asi porozmyšlam nad niečim lokalnym si bzudem natierať... 😒

agentkak
15. apr 2010

dadu jasneee je to super vec.... 😉 ja som mala tušim nanny...

andelik8
15. apr 2010

dadu... akurat dnes som na to pozerala na nete... mne sa pozdava asi Snuza Halo.. ale neviem, skusenost nemam ziadnu a ani odporucania
http://www.predeti.sk/?c=detail&id=5990

dadulienka27
15. apr 2010

andelik taky som ani este nevidela,nema to byt nahodou poduska pod babatko???? 😒

iron
15. apr 2010

jej monitory. Mozem napisat moju skusenost. My mame Angel Care. Ma dve dosky. Sluzi aj ako monitor dychu a teray nemam zapojene dosky len mi sluzi ako pestunka. Lebo mala je v inej izbe ako sme my. Tak aby som ju pocula v noci. Tie kludne noci a ten pocit, ze viem, ze je sledovana urcite stoji za to uvazovat o tom.
Andelik, no snuza je super, ale su niektore babatka, ktore spia na brusku. Nie hned ked su male, ale ked uz maju take styri mesiace...tak si to neviem dobre predstavit pouzivat.

mariann2
15. apr 2010

Poki, nie štvrtý pokus už neplánujeme, už pri treťom na mňa ľudia pozerali cez prsty, ale o to vôbec nejde. Vždy sme chceli s mm 3 deti. Počkám si na vnučku. 😀
Mimka nie si najstaršia, ja mám 31.

iron
15. apr 2010

A hlavne ked clovek niekde pojde a male bude spinkat a vz hore...resp. ak niekto ma poschodovy dom, alebo dom. A male spi v postielke a vz ste dole alebo na zahrade, tak je asi fajn mat aby ste aj poculi. My sme ten angel care volili kvoli tomu ze je takyto kombinovany. A ked som u svokry, maju dom..tak krpata chrape v postielke a ja sedim von na zahrade a ked sa zobudi tak ju pocujem.....

mywiel
15. apr 2010

Ja mam tiez Angel care dve dosky a pouzivala som to do jedneho roka malej a niekedy ked kaslala a dusila sa ked bola chora, tak mi to pomohlo kludnejsie spat. Inac to dobre sluzi aj ako babyphone pocut dietatko kedy place.

andelik8
15. apr 2010

iron.. vidis, na to som ani nemyslela. To asi ze nepamatam ze by niektora z neteri alebo synovec spali na bruchu... Len sa mi zdalo fajn, ze to najskor vibruje a ked ani na to nebude babo reagovat tak az potom spusti alarm. Pocula som, ze ked ides v noci kojit alebo prebalovat a zodvihnes babo z podlozky a zabudenes ju vypnut, tak spusti alarm... ja sa poznam, ja by som zabudala stale 😀