icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
16. apr 2010

jej cavino 🙂
aj ja som dnes dobre navarila..... pizzeria Rusticana .... za 20 min pizza pre manzela a zapekana brokolica pre mna 🙂

mywiel
16. apr 2010

Ja si robim harulu na obed. 😉

panki
16. apr 2010

mimka - hej mám to objednané, a rozmýšľala som medzi tým čo máš ty a trochu iným. Ten AngelSounds bol dosť drahý, tak som našla inú značku, ktorá tiež bola na jednej stránke za 55e a na inej za 25e tak trošku rozdiel. 😒 Celý deň som to hladala, aj z druhej ruky, mne by to bolo jedno ale nezohnala som. Tak som musela objednať nový. Dúfam že budúci týžden utorok mi to pride. Potom napíšem, či som niečo počula.
😉

andelik8
16. apr 2010

kraasny slnecny den prajem 🙂
niekde som citala o tej epiduralke, ze to sa zavadza do miest, kde uz miecha nie je, iba ten kanalik s tekutinou ci tak nejako, cize tam nie je ziadne riziko ze by sa miecha poskodila. Jedine "riziko" co som citala je, ze to bude pichat neskuseny anesteziolog, netrafi sa do toho kanalika a tak epi nezaberie vobec.

Ja dnes idem zapiect zemiacky, brokolicku, sparglu, rybku, dam tam besamel, posypem syrom.... k tomu salat s dresingom... juj, uz nech to je 😝

maculienka123
16. apr 2010

poki ja ranajkujem vacsinou vlocky s mliekom a hrozienkami,si uvarim troska na take hustejsie ale o takej 10h si musim este dat nejaky chlebik so sunkou a o jedenastej uz musi byt aspon polievka.ked nie vlocky tak len chleby s hocicim,pasteka,syr,pomazanka,vzdy k tomu nejaka zelenina.

maculienka123
16. apr 2010

jaj andel,ja som zboznovala ryby a som ich robila na vseliake sposoby,jak som otehotnela,nemozem ryby ani citit,okrem rybickovej pomazanky a udenaca.je to dobre mat aspon raz za cas rybu,lebo musim varit len od masa a zeleniny.

maculienka123
16. apr 2010

myw,co je harula?

maculienka123
16. apr 2010

janica,ako robis tu zapekanu borkolicu,len tak so syrom?

potvorka88
16. apr 2010

Ahojte zienky je tu este niektora ktorej je stale zle? Mne tie nevolnosti nie a nie prejst. Uz mi trvaju od 6tt 😒

maculienka123
16. apr 2010

jaj mimka,isla by som na vecu,my si moc nemozme dovolit len tak na vecere chodit,svadba pred nami,babo,no vydavkov kopec,tak musim varit doma ☹ ☹

maculienka123
16. apr 2010

jaj potvorka,mozme si ruky podat,mne takisto od 6t presne zacali a nie a nie skoncit,tiez mi byva zle este a uz som sa s tym zmierila,ze to bude do konca,hovori sa,ze ked to neprejde v prvoim trimestri,tak to trva az do konca. 😒

potvorka88
16. apr 2010

Macu a babatku to nemoze ublizit?

mimka29
16. apr 2010

potvorka a macu tak to zle vám vôbec nezávidí 😝 Mne to skončilo presne v 12tt, ale užila som si od začiatku. Mne bolo hádam zle odo dňa kedy sme drobca počali 😀

mimka29
16. apr 2010

potvorka ak priberáš, tak nie. Mne bolo zle a aj tak som do 12tt pribrala 1 kg. Ale opýtajte sa na to v radšej v poradni.

mimka29
16. apr 2010

Sú rôzne rady ktoré by mohli pomôcť. Mne hrozne pomáhala Cola cola. Ja viem, že by sa nemala, ale to bolo asi len deci denne a nie hneď naraz vypiť, ale tak pochlipkávať.

potvorka88
16. apr 2010

Mimka nepriberam, schudla som od zaciatku 7kg a zatial som nic nepribrala. Skusim sa spytat v rizikovej poradni co a ako

poki10
16. apr 2010

mimka, ja pijem zase kofolu. colu len ak neni kofola. ja si myslim ze v cole je viac chemikalii. no niektore dni si neviem bez nej ani len predstavit, je to uplne nemyslitelne. ked ma boli hlava, alebo mi je zle od zaludka tak si dam kofolu a je dobre. inak ju pijem aj miesto kavy, na tlak. urcite tym babatku menej uskodim, ako keby som mala niekde odpadnut a ublizit si.

mimka29
16. apr 2010

potvorka, tak to sa určite opýtaj. Poznám baby z druhej témy čo pribrali veľmi málo počas celého tehu, jedna iba tuším 2 kg, ale bábu to vôbec neublížilo, ale určite sa na to opýtaj.

poki večer ideme na ten kántry večer ako som písala a už som myslela na to, že si dám malú čapovanú kofolu. Tú som ešte čo som tehu nemala, tak sa teším 😵

agentkak
16. apr 2010

janica si tu ?

poki10
16. apr 2010

ja na nu nedam dopustit a ked ju nemozem mat, tak som uplne z toho chora 😀

agentkak
16. apr 2010

myw ten detralex možem ale ako si pisala...pod dohladom lekara...dufam že mi to nesposobi nejaké problemy,,, 😔

mimka29
16. apr 2010

Ahoj agentka študentka už si späť od lekára?

agentkak
16. apr 2010

mimka hej som tlačím pizzu do seba a idem učiť ale už vážne 😅 sak furt sa tomu vyhybam nejak 😝

mimka29
16. apr 2010

Ja keď sa mám učiť, tak mi zdá, že je všade prach, potom začnem umývať lampy, to všetko len aby som sa nemusela učiť. No proste ja budem mať do štátnic tak vyprataný byt, že až 😀

agentkak
16. apr 2010

fiiha tak dojdi aj ku mne 😀 😀 😀 😀 😀 😀 to ja zas viem kukat do blba aj hodinu 😝

janica81
16. apr 2010

agentka 🙂
tu som....

agentkak
16. apr 2010

janica ty si nahodu neni orgnaizátorka beach volej turnajov v lieskovci ? 😀 😀

janica81
16. apr 2010

ano ano 🙂 si vari bola hrat???? 🙂 😉

nas je ten areál....

agentkak
16. apr 2010

no ja odpadnem jaky je ten svet maly 😀 😀 to tvoje priezvisko mi niečo hovorilo....naši malačania chodia pravidelne každe leto..ja som nebola lebo sme boli niekde inde tušim sa to bije s nejakou akciou ale maš na fb v priateloch jožka orgonaša a denu dorkovu... 😀 😀 a moj muž trenuje malacke juniorky 🙂

maculienka123
16. apr 2010

potvorka,babtu to nemoze uskodit,ale ked len chudnes,to sa radsej opytaj doktora aby malo male ziviny,aj papas?ako mne je zle stale ale ja zas priberam,lebo ja som stale hladna.

colu,kofolu a vineu pijem,lebo to mi velmi pomaha a v poslednej dobe ta vinea moc.

baby pijete tehotensky caj?