icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

samasa
21. apr 2010

že sudok- krásne je 😀

jazmina83
21. apr 2010

Zuzi, aj som rozmyslala nad tym obrazkom, ale pristup k tej stranke ma Anaridka, a ta ma teraz kopec inych starosti, ale vymyslim nieco 😎

zuzulik82
21. apr 2010

aha, jasne to chapem. ale dobry napad ze? 😵

zuzulik82
21. apr 2010

dobru noc babule, ja idem pod perinku, uuuuuuaaaa 😲

samasa
21. apr 2010

dobru zuzi už idem aj ja - pekné sníčky brucháčky 😀

jazmina83
21. apr 2010

Jasnačka, ked už mame svoju skupinu, nech sme aj viditelne 😀

Bru noc Babulky, zajtra sa ani nie vidíme, ale čítame 😀 😀 😀

helka101
22. apr 2010

Dobre ranko tehulky, čo vyspavate? 😕 😀 😝 ja kmitam už od 6tej 😒 ale noc sme mali pokojnu, nekašlal, len rano dokym sme sa riadne nenainhalovali.. 😉 dufam, že do pondelka bude v relativnej pohode.. 😎

ozaj kočky, čo ste kupovali kočíky od ruky, maju nejako poškodenu konštrukciu, resp. poškrabanu? lebo ten čo som ja našla mi poslala pani fotky no ja podstatne dosť poškrabaný, tak ho asi nejdem kupovať 🙄

poki10
22. apr 2010

dobre ranko,kocky 🙂

poki10
22. apr 2010

heli, cau 😉 potrebujem radu 🙂 ked tuto na bazare chcem od niekoho, aby mi poslal fotky, tak mi spätne odpise, ze foto poslane mailom...to co znamena?

helka101
22. apr 2010

no že ti ich poslal na tvoju mailovu adresu 😉 davala si mu nejaku? 😕

poki10
22. apr 2010

😀 dakujem, uz som zistila. nedavala som praveze, tak mi to bolo cudne. lebo v pase to neni uverejnene ale pri registracii ju tusim uvadzas, tak ma to potom napadlo. len mi nejde do hlavy ze kde to tam najdu ked to v pase neni zobrazene 😕

dadulienka27
22. apr 2010

Dobre ranko dievcata 🙂 Vy ste akesi ranostajky 😉 ja som nemohla spat,lebo dneska mam poradnu a som z toho dost nervozna ci vsetko bude ok 😀

helka101
22. apr 2010

ale asi ak odpovedaš na nejaky inzerat, tak ju tam hodi... 😀 asi 😅 hlavne že ti poslali čo si chcela vidieť 😎 a čo nakupuješ?

helka101
22. apr 2010

Ahoj Dadu.. 😉 určite je všetko o.k. , ja idem do poradne v pondelok, ale na sono neviem kedy... a toho sa už neviem dočkať 😅

poki10
22. apr 2010

dadu, drzime ti palce 😉 urcite bude vsetko v poriadku 🙂
heli, toto:
https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/7jyt/col...
straaaasne sa mi paci 😀

helka101
22. apr 2010

No pekny pekny 🙂 len ja raz neviem prisť na chuť tym štylom športových sedačiek, ako ma aj tento, tie preklapacie... 😅 ale farby su skvele 😉

poki10
22. apr 2010

to teraz neviem ake su, heli 😀 ja som v tychto veciach tlk. ale, potrebujem radu o cene. lebo pisala ze kuriera zaplati teda ona. ale novy kocik tento stoji 360 eur aj s autosedackou. u nas som ho tak videla. tak teraz neviem.

dadulienka27
22. apr 2010

dakujem dievcata...
poki ten kocik je veli pekny, ja xem tiez zeleny....ak nejaky vobec vyberiem 🙂

poki10
22. apr 2010

dadu, co hovoris, na tu cenu? kuk vyssie. na nete sa da zohnat aj za 280 bez autosedacky. autosedacka stoji tusim 70. mam dilemu teraz. ci taky radsej novy alebo tento. 😝

dadulienka27
22. apr 2010

ozaj a ta autosedacka je velmi potrebna,vsak babo do 6 mesiacov(alebo pokial nezacina same sadat) by v nej teoreticky vobec nmalo byt a prakticky max 2 hod.No a vacsinou max vaha pri tychto prvych autosedackach je tak okolo 7 mesiaca babatka,tak oplati sa to vobec kupovat?Vsak aj vanicky maju opasy na prevoz babatka?Nestaci len dvojkombinacia?
poki ja som tiez z tohto jelen 😀

helka101
22. apr 2010

Poki, ja by som ho kupila, lebo môj nazor je, že ked ti bude mať babo rok, rok a pol tak budeš riešiť další kočik, lebo vam bude maly.. resp. sa donho zmestite, ale asi mu už bude nepohodlny.. to su tie sedačky, ktore nepoílohuješ samostatne chrbatik a nožičky, ale preklapaš celu časť, a ja taky nechcem... 😔 kamaratka ma concord s takouto sedačkou, mala jej mala rok, no ešte jej vnom sedi, ale do dalšej zimy ju tam ťažko už netlači.... toť môj nazor.. 😎 ale cena je fajn, tak ked sa ti pači, ja by som ho kupila, ak nema nejake vady...

dadulienka27
22. apr 2010

poki presne si pisala o tej autosedacke,co aj mna napadlo..ak nechces autosedacku,ja by som si uz asi doplatila a kupila novy,no zalezi ako mate rozratane financie na kocik...
myslim si,ze z bazaru sa oplati kupoat ak ta cena je podstatne rozdielna od povodnej,lebo pri kupe pouziteho je to vzdy o riskovani..

poki10
22. apr 2010

dadu, 7 mesacne babatko ma 13 kg? no maju aj vanicky, hej, lenze to sa da zohnat na kazdu vanicku?

dadulienka27
22. apr 2010

helka tou sedackou myslis tu buginu?

dadulienka27
22. apr 2010

poki tak to nie ak tato je do 13kg 😀 😀
len pri niektorych kocikoch som si to vsimla.. 😉

poki10
22. apr 2010

dadu, vsak to, lebo mna tych 100 eur, cca uz nezabije. u nas je to tak, ze kazdy volaco kupi a je. v podstate moje korunky pojdu na vybavicku a mp hradi ostatne veci zatial...

poki10
22. apr 2010

dadu, hej, ta sportova cast sa da polohovat len cela. nie nozky zvlast a chrbatik zvlast. takze ked chces aby babo lezalo tak cele 😖

poki10
22. apr 2010

uz som ho nasla aj za 263 novy bez autosedacky.

dadulienka27
22. apr 2010

tak to uz nie je co vhat,len este porozmyslaj aj o tom,co napisala helka,lebo v tom polohovani sa nevyznam 😉

helka101
22. apr 2010

Poki a teda autosedačku nepotebuješ taku čo naklikneš na kočík, tak ju môžeš dokupiť aj samostane nie? 😅
Dadu, ano preklapaš celu sedačku, a tym padom je menšie miesto na sedenie myslim, no videla som take kočíky čo maju tento štyl sedačky na živo, a zda sa mi to dosť male, a ja mam prioritu na kočik, aby sa mi vnom male dalo nosiť aspon do tych 2rokov .... 😎 lebo často chodime do parku, do mesta .... a maly mi ma 3.5roka a ešte je snim problem ísť na pešo do mesta 🙄