icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

sonelka
22. apr 2010

Macu, ja som v kostole nič nečítala, len tie základné veci, už si riadne nepamätám ale bolo to len "slubujem" , "ano" a ešte neviem čo 😅

a ešte som chcela napísať, moja susedka má x lander x a , má 4 mes. dievčatko, a ledva sa zmestí do vaničky, len tak - tak.
Neviem, či by sa zmestila aj s fusakom, nakoľko mi ho budeme potrebovať cez zimu. Ja som tiež uvažovala o x landerovi, ale odradilo ma to ☹

bubaczik
22. apr 2010

no na moj vkus bol to dosť taky dlhy ten kočiar,to koleso mi furt zavadzalo,maly sa mi v nom šmykal a to tam sedel až od 9m,taky neohrabany mi pripadal..ale ako hlboka čast super..narodil sa v maji a celu zimu sme ju využili...potom som ho radšj predala a kupila casualplay cittu,a ten mi vyhovoval na 100%..teraz kočiar neriešim,kupim iba polohovatelne vajičko a pripnem na konštrukciu na cittu..
inak ja som použivanu cortinu videla aj za 180€ 😕 a nebola tak doničena...skus hladať len po jednom dieťati,možno ta pani ho predava už po druhom..lebo neverim,že sa tak da kočiar zničiť behom roka,roka a pol 😕 iba keby s nim behala po poli 😀

zuzulik82
22. apr 2010

sonelka, viem ze nova kolekcia 2010 x-lander by ten otocny sed mala mat. ja mam rezervovany 2009, ale vcera sme sa s mm rozpravali a este porozmyslame, ci nakoniec nebude 2010 lebo je to podla mna velmi dobra vec ten otocny sed.

poki, novy x-lander stoji cely komplet 559eur. a myslela si mna s tym nazorom na kocik? ak ano, tak coletto mala jedna kamoska a nestazovala si. videla som ho nazivo a velmi sa mi paci, ale nemam ho taky zmapovany ze ake ma vyhody-nevyhody 🙂

bubacik ahoj, dalsia trnavacka 😉

iron
22. apr 2010

ahojte...u nas sa nacita, ale ja nie som katolicka to preto.
sonelka...tak tak....velka vanicka je dolezita. Potom clovek vidi malinke deticky, ktorym sa chrbtica vyvija ako su natlacene v sportaku, ktory sa neda dat uplne do lahu....poznam take pripady min. 5. A potom ze preco maju problemy s chrbticami.

jazmina83
22. apr 2010

hahahaaaaaa to uz je co 😀 dobre ranko, ja tu este rozospata sadam ku konikovi, a vy mi tu prichystate na ranajky 2 strany na citanie? 😀
Dadu, aj ja idem za 2 hodinky na poradnu a som nenormalne nervozna a zasa mi bude bit srdce o 106 😀

Sa inak drahemu v noci snivalo, ze sme mali dievcatko..zeby si to babo predsa len rozmyslelo? 😀

zuzulik82
22. apr 2010

dobre ranko jazmin 😉 veru dneska je tu bohata nadielka na citanie hned zrana. a o tej nervozite mi nieco hovor 😖 a ja musim cakat az do stvrtej kym pojdem do poradne, juuuuuuj.

sonelka
22. apr 2010

budem Vám holky držať palce, aby to dobre dopadlo, aby sa malinké ukázalo 😉
ja idem zajtra na 4D, takže budem vedieť na 100 %, čo to bude, už konečne 😎

jazmina83
22. apr 2010

Ahoj Zuzi, uvidis ako ti to rychlo ubehne, ked si budes citat tu na konikovi 😀 tu je tollko srandy 😀

Helka, mne zabehla od smiechu ovsena kaša ked som si precitala tu tvoju email adresu...Nicoooool 😀 😀 😀 ideees hehe

bubaczik
22. apr 2010

no trnava bola nejako plodna 😅 ja tiež čakam,kedy odbije 10 hodina,nech zavolam do nemocncie dr,že kedy ma konečne berie do nemocncie,lebo už som s toho total na nervy a neda sa to so mnou už vydržať 😝

jazmina83
22. apr 2010

Bubaczi vitaj medzi nami, wow 5te babo, to musis mat uzasneho muzicka, ze ta nestopol uz po druhom 😀 to musi byt sranda u vas doma..inak mame tu este jednu tehulku, ktora caka piate babetko, tusim Marika sa vola? A inak teraz uplne vazne, pre mna su vzorom taketo maminy, ktore sa neboja ist rodit ani po 5raz z vas by si mali brat priklad tie, co po jednom babetku vyhlasia, ze rodit nikdy viac 😠

bubaczik
22. apr 2010

ha ha ha..no u nas je total sranda,možeš si prisť k nam sadnuť ako tichy pozorovatel 😀 ja som tiež vyhlasila po prvom,že nikdy viac,po druhom a tretom tiež,ale po štvrtom som si dala pozor už na hubu 🤐 sice som už bola presvedčena,že už dalšie nechcem,ale nejako to tak vyšlo,tak bude aj piate..
no bude to ešte veselejšie,kedže budeme mať doma od najtažšej formy puberty až po kojenca,ale nejako to zvladneme,šak musime... 😉

jazmina83
22. apr 2010

😀 rodinka úžasných 😀

dadulienka27
22. apr 2010

jazmin tak sa drzkaj,ja mam tiez ako zuzu o 16.00,ale nasho casu...u vas uz bude 17.00 ☹
ta rodinka uzasnych je super 😀 😀 😀

zuzulik82
22. apr 2010

dadu napis potom este vecer ked sa ti podari, ci uz vies co to bude, ok ? 😉

poki10
22. apr 2010

kocky z trnavy, ale ozaj, ved nas bude v septembri plna porodnica a to este nechcem vediet, kolke mamicky nechodia na konika v trnave a maju termin v septembri 😀

mywiel
22. apr 2010

Ten moj syncek je daky lenivy len par krat zatuka a vkuse spi, zatial to nie je ziadne rosambo... 😕

mywiel
22. apr 2010

Inac co sa tyka chuti tak ja sa vymykam poveram, ze pri dievcatach je chut na sladke a pri chlapcoch na kysle a slane a pikantne, ja bastim uz treti den palacinky. 😀 😝

katrin31
22. apr 2010

asi na tych chutiach nieco bude, lebo ja vraj cakam chlapceka a sladke nemozem ani citit 🙂))

mywiel
22. apr 2010

No vidis a ja sa idem za nim zabit teraz... 😀 😀

mywiel
22. apr 2010

Pri malej som vkuse bastila jablka a ked sa narodila mala na ne alergiu, nastastie uz nema. 😉 😅

bubaczik
22. apr 2010

ja tiež sladke nemusim,ledva pretripm rannu kavu s cukrom 😝 a ked mam piecť kolač,tak tripm,lebo po celom byte citiť ten sladky kentus 😝 ja mam teraz vo veeelkej oblube šalatove uhorky so slaninou 😝 šak už aj vyzeram,ako kvalitne nacicany kliešt 😝 ale ja som mala take prišerne kombinacie pri každom,či dievča alebo chlapec....a tiež neverim poveram,ohladom tvaru brucha,tiež mam pri každom do špicu 😕

silvika
22. apr 2010

bubaczik a mas viacej dievacat ci chlapcov, ci akurat narovnako?

bubaczik
22. apr 2010

zatial mame remizu2:2 😉 ale už sa skore chalanov zvyšuje... 😕 a taaak som dufala,že to bude dievča..no hlavne nech ho vynosim a nech je zdarvy 😵

mywiel
22. apr 2010

Jasne to je otazkou morfologie postavy mamicky nie o tom ake pohlavie v nom nosi... 😀 😀
No svokrovci budu nadceni ked sa narodi chlapcek zatial to nemozu vediet kedze aj manzel chce prekvapko, zatial mame v rodine 4 sesternice a 2 bratrancov takze bude o chlapceka viac a zvysim skore na 3tieho chlapca ti budu celi bez seba. 😀 😝

silvika
22. apr 2010

a deti co hovoria na noveho surodenca?

poki10
22. apr 2010

bubaczik, treba to potom dorovnat na 3:3. nech sa ti chlapi dlho netesia 😀

mywiel
22. apr 2010

Sa tesia ze bude dalsi bratranec alebo sesterka, moja je zlata este je mala neviem ci si to uvedomuje ale ked sa spytam kde ma mama babo tak mi zvdvihne tricko a pohladka mi brusko tak si to asi uvedomuje ale je to pre nu este take abstraktne, este nevie, ze bude musiet poziciavat hracky a tak... 😀

mywiel
22. apr 2010

Bubacik aj mm je z 5tich deti. 😉

bubaczik
22. apr 2010

tak puberta mi na to povedala,že "mama ty na čo sa hraš? na mladicu?" 😕 a mužovi už pri Dankovi sa opytali,či nepozna kondomy 😀 ta najstaršia to berie tak horšie,ale zvyka si,ale chalani sa tešia...a Emme je to jedno,ona taka povaha 😝

bubaczik
22. apr 2010

poki ha ha ha ..nič sa nebude dorovnavať,lebo určite by to bol pomer 2:4 🙂 a už teraz mam koprifku s toho,že ti chalani raz vyrastu a obžeru mi hlavu 😅