icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

mywiel
22. apr 2010

Dakujem 😵 😉

jazmina83
22. apr 2010

Diky poki 😀 veru..pipika a riadneho 😀

Zuzi s tymi menami je to dilema, co sa mi jeden den paci, druhy den to zavrhnem a stale vymyslam nove..ale zatial nechavam toho Dominika...ja si to necham az ku koncu, ked sa narodi a mi ho podaju prvykrat, tak ma to spravne meno napadne určite 😅 ..juj uz sa tesim, co mi napises ty vecer a Dadu 😵

poki10
22. apr 2010

jazmi, uvidis, co to bude za kvietok ked uz teraz ma velky pipik 😀 😀 😀

sonelka
22. apr 2010

Jazmin, gratulujem k chalaniskovi 😀
Mne volal doki zo 4D, že nie zajtra, až v utorok. Tak veľmi som sa tešila, ale budem musieť ešte počkať 😔

jazmina83
22. apr 2010

Joj Helka zlato si az teraz citam ty si myslis, ze sa ti vysmievame za tu Nicol? ne ne neeeee len, ze je to zlatucke ked aj ty sa vidis ako Nicol 😵 😵 😵

jazmina83
22. apr 2010

Diky Sonelka, uvidis, do utorka to tak rychlo preleti a potom zasa budes cakat na dalsie sono aby si mohla vidiet malicke 😵

ivanulienka81
22. apr 2010

jazmin gratulujem k chlapcekovi 😀

helka101
22. apr 2010

vevi ja sa tak vôbec nevidim.. len proste ked mi to všetci svorne tvrdia, ... 😅 aj vy.. aj ty čo ma nepoznaju dlho... ale ja v sebe fakt tu podobu nevidim 😔 len pre srandu som si dala na FC tu foto... 😎 a gratulujem, že sa potvrdil pindurik 😀

zuzuz1
22. apr 2010

jasmin pripajam sa.. ja mam sono zajtra tak som tiez nervor ako vy rano... jaaaa... 😎 no sak ale este raz sa vyspim a bude to 🙂

agentkak
22. apr 2010

veroničkaaaaaa gratulujem 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 budeme mať frajeraaaa 😀 😀

heliii puskaa hnevaš sa ? 😝 😵

estterka
22. apr 2010

ahojte..no tak sme skoncili v nemocnici nakoniec na pohotovosti. inak zijem v europskej unii,v spanielsku,ale na takom velmi divnom ostrove,kde nefunguje zdravotnictvo ako by malo a ked si na nete na spanielskych strankach pozeram,ze ake vsetky vysetrenia by sa mali robit v ktorom tyzdni,tak tu nic z toho.neviem ako sa to presne vola,ale zistovanie pripadnych genetickych poruch u mna zacalo a skoncilo s tym,ze som mlada a urcite je vsetko ok,napr.
no ale teda po 12 hodinach kontrakcii,v hodinovych intervaloch,v 19tt,ma z pohotovosti poslali na gynekologiu,musela vyzerat uz velmi zufalo a tam mi doktorka povedala,ze ked nelahnem doma do postele,tak ma nepusti z nemocnice a mozem tam do septembra zostat a ze ked sa budu kontrakcie opakovat,tak si tam tak ci tak musim ist lahnut,lebo hoci sa to stava,je to nebezpecne. ale videli sme opat malu na ultrazvuku,a rastie,pribera,v poriadku je,tak sme o nieco kludnejsi a ja doma v posteli oddychujem. tak nakoniec som mala predsa stastie,ze si uvedomil niekto,ze to nie je normalne a dostala som pn-ku.
a snad ked toto vsetko prejde,sa mozem zacat naplno tesit a vychutnat si tehotenstvo.
prajem vam pekny den! 😎

helka101
22. apr 2010

Ester tak sa drž a pekne oddychuj, aby sa malej darilo a pekne rastla..

Katka nehnevam 😵 len som rozladena s maleho choroby zase.. 😔

jazmina83
22. apr 2010

Dakujem Babulky 😀

Inak moj drahy bol troska bledy z toho ked som mu povedala, ze o 2 tyzdne ide so mnou na sono..si predstavil zensku ordinaciu, vsetky tie nastroje, tie stolicky a plagaty na stenach so zenskymi organmi 😀 je to proste miesto, kam chlapi nechodia tak ho chapem, ale na maleho sa strasne tesi.
Inak mi dnes jedna zenska povedala, ze mam velke brucho, ze ona s takymto isla rodit a ze v septembri budem vyzerat ako delo 🙄 hlavna vec, ze ona sama teraz vyzera ako velryba s trojcatami v bruchu 🙄

zuzulik82
22. apr 2010

jazmincek, to co bolo za krasavicu co ti povedala ze budes jak delo 😠 ? mas krasne brusko, rychlo na nu zabudni.

poki10
22. apr 2010

jazmi, mas velmi pekne brusko tak neviem co vyprava 🙄
moj drahy bol tiez so mnou. a predtym mu hovorim ze: "zajtra ides ku gynekologicke, tak budes mat zazitok 😀 " a on mi na to: " no veru tam som este nebol." ale inak pohoda. 😀 keby ho boli pustili z prace, tak ide so mnou aj tentokrat

jazmina83
22. apr 2010

Esterka, ja ta nechcem strasit, ale ak su na takejto urovni nechces prist rodit na slovensko??? hlavne sa držkaj a odpocivaj vela. 😵

zuzulik82
22. apr 2010

inac jazmi mala si tej krasne povedat ze poznas dve "drsne trnavacky" ze ked ma problem tak jej vsetko vysvetlime 😎

poki10
22. apr 2010

aaach jo. baby preco su niektore zeny take strasne zle a pomstychtive ☹ ☹ niekedy mam pocit, ze ich to bavi, robit druhym ludom zle.

zuzulik82
22. apr 2010

poki my dve by sme ju dali "doporadku" no ne 😀 ?

poki10
22. apr 2010

tak tak. pojdeme a dostane na hubu 😀

poki10
22. apr 2010

zuzi, to ty sa z toho smejes. ale mna jedna zenska tak nasrala (uz som ti o nej pisala) ze som sa s nou pobila aj ked som uz vedela, ze som tehu. ale tak predsa si nenecham spatno nadavat a provokovat sa. odvtedy mi ostala jazva na lici, tak radsej uz nechcem provokovat, aby sa malej nieco nestalo. ale raz dva by som sa do nej zas pustila.

zuzulik82
22. apr 2010

ja som to chcela len odlahcit a trosku rozveselit jazminku 😉 urcite to musi byt neprijemne zazit na vlastnej kozi. tiez by sa ma to velmi dotklo ☹

a ty uz pekne posluchaj a nebi sa 😉 vykasli sa na hlupych ludi, nestoja ti za to aby si si ublizila.

poki10
22. apr 2010

no ano zuzi, to ja len tak som spomenula. tiez nie som bitkar. ale ved predsa nenecham aby ma niekto otlkal a stat tam ako solny stlp. teraz uz na mna dava drahy pozor 🙂

niektori ludia vedia byt velmi ustipacni a zli...

jazmina83
22. apr 2010

😀 😀 😀 😀 😀 pocujte, ake bitkarki sa z vas vykluli? 😀 Poki, ja mam tiez "stastie" na jednu zensku, ktora mi uz dost dlho ublizuje, a tiez by som jej neraz jednu vrazila, minule uz aj moje babo napadla a mi do oci povedala, co by s nim najradsej spravila. No vzdy sa musim krotit, pretoze ja, ako býčica ked sa na niekoho na**rem tak tomu je amen a lietaju blesky doslova, ibaze uz sa 5 ti mesiac musim kvoli babetku krotit a energiu vybit do niecoho ineho. Juj az som si kychla, mi skoro hlava odletela 😀 Ako pises, nenechaj sa vyprovokovat.
A ja budem odteraz just nosit obtiahnute tricka, nech mi je vidno cici a bruško, nech sa len divaju zavistkyne jedny

zuzulik82
22. apr 2010

babulky, ja sa zatial s vami rozlucim. ece nieco dokoncim v praci a frcim. juuuj, uz na mna ide nervozitaaaaaaaaa 😖 aj malicke citi ze mama je nervozna, kopka sidlo male 😀

jazmina83
22. apr 2010

Inak som si všimla, že ked idem po meste a vidim mamičku tlačit kočik, ani sa nedivam po babetku, ale očumujem kočík a značku, kolesa a tak. 😀 a vazne je lepsie vidiet takto kociky nazivo nez na internete hladat

jazmina83
22. apr 2010

Zuzi bezkaj a davaj na seba pozor a potom nam vecer napis 😎 juj si zacnem aj ja hryzt od nervozity nechtiky co to bude 😀

zuzulik82
22. apr 2010

diky veronicka, strasne mi buuusi srdce 😝 inac po tych kocikoch aj ja pocumujem stale, si musia mamicky mysliet 😀

poki10
22. apr 2010

zuzi drz sa a daj potom vediet co budes mat a ako si dopadla 😉
jazmi,ked ja mam niekedy taky pocit, ze uz to nezvladam. vsak to, ze jej ani hanby neni a ja stale pocuvam od nej urazky na adresu mojej malej. ona vtedy vedela, ze som tehotna.aj ma do brucha kopla. keby mi na malej nezalezalo, tak sa nepoznam. a zle by vtedy dopadla. je mi z toho smutno aki dokazu byt niektori ludia povrchni a falosni... ☹ ako dokazu druhych zneuzivat a robit zle a stale klamat ☹

lulu723
22. apr 2010

Ahojte holky som tu len na skok sem tam vas precitam,ale ked je takto pekne vonku tak idem von z malou,lebo asi by ma zjedla co furt by len po vonku behala 😠

Zuzi aj ja som strasne zvedava co ti povedia uz sa tesim kedy nam to oznamis 😀