♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
COOOOO??? do bruška ta kopla???? to co za monštra chodia po svete??? a este k tomu aj žena??? 😲 ja sa len nestacim divit 😠
😀 😀 😀 Kati, tak ta veta sa mi extremne paci, asi ju budem pouzivat pri viacerych osobach, hehehehe
a pritom mala sama doma male babätko a problemove tehotenstvo. ale tymto ludom sa vsetko zle raz vrati. a tak im potom treba.
tak tak poki aj mne v praci robili zle ked som si hubu otvorila a teraz co uz cakam druhe babetko aj som sa dobre vydala kupili sme domcek a oni uz maju po 30 a stale nemaju deti,lebo sa nedari a ani zdaleka nemaju to co ja.aj som si tak vtedy hovorila,ze sa im to vrati a vidis teraz su nestastne 😝
Akože ja na taketo ženske nemam vôbec slov.. 😠 akože viem,že na svete je vela zlych , zakerných a zavistlivých ludi, ale otvoriť si usta na tehotnu akože................ 😔 no ved by pri mne zbadala
mna sa dotkýnaju aj take keci od cudzí že kde som si brucho zabudla.. ☹ a popritom viem, že ho mam 😅 len nieje ešte take ako sa na tehulku patri 😒 ale aj to príde...
Inač kus odveci, ale dnes mi jedna pani hovorí na tržnici či je pomôžem s bedničkou, mala v nej cibulk, uplne to bololahke, len ona to z druhej strany nevedela napraviť, tak hovorím jasne.. a kurnik, prišlasom o gelovy necht na palci..no skoro ma vystrelo.. tyžden ich mam tak držal perfektne ale tááá bolesť ☹ 😀
Poki, to nemôže byť žena, ale netvor 😒
mna teraz jedna kamoska nasrala,lebo tak si snu pisem a ona,ze a co budes mat chlapca co?takto som pocula a ja kukala jak debil,ze co mi to tu pise ked ani ja sama neviem co budem mat 😠
Niektoré ženy sú fakt svine, tak ako moja exšvagriná. Brat sa oženiel, narodili sa im krásni synovia, švagriná srala na všetko, jú zaujímalo len to, čo kto má, aj tak dopadla. O deti sa jej väčšinou starala moja mama, zatiaľ čo ona chodila vyobliekaná a vymalovaná ako kraslica 😝 Brat bol zaslepený láskou. Ale došiel nato, síce neskoro, ked ho už rok podvádzala, ale predsa.
Dnes mali posledné pojednávanie na súde, sú rozvedení a deti vyhral brat 😵 Možno sa budete čudovať, že deti patria matke, ale ona mu podpísala papier,ked sa rozchádzali, že deti nechce. To je žena a matka, čo? Prednejšie jej bolo behanie po diskotékach a kurvenie 😨 Ale má čo chcela...
Sonel, niečo take mame aj my v rodine, len mi to ešte nieje švagrina, manželov brat je v podobnej stračke, len mi je luto tej malej... no zatial sa dotoho nechceme nikto montovať dokym švagor nepovie, že snou fakt nechce byť ☹ ae tiež robí to čo píšeš ty,kurví sa, fintí , len malu lutujem.. kolko žien na svete chce mať babo a taketo mrchy ich maju a trpia tym chudence deti 😔
no ved to, a chúdatká deti, oni k tej mame ani nechcú chodiť. Aj ten menší, má 3 roky, a nemá ju rád ani on, ani ten starší 9 ročný.
no je to svina, ale co narobis s takou. ju bije sam zivot tym, aka je sprosta. 😒
Takéto ženy prídu na všetko, ale až ked bude naozaj neskoro...
a tak jej treba. potom bude lutovat vsetko. ale co uz. tym ze to pride na to aka bola hlupa a bude sa trapit, tak tym za to vsetko co porobila zaplati. a to uz je co povedat, ked je dieta viac naviazane na otca ako na matku. takej spine sa to vrati. ale vobec tych ludi potom nelutujem.tak im treba.to maju za to.
ahojte dievcata.... clovek si tu ide len trocha zdriemnut a vy tu toho uz popisete 😀
ja som dnes robila nakupy na Miskovu oslavu, asi ma to vycerpalo 😅
co rozoberate mrchy zeny? hm... ja s tym nemam skusenosti 😨
no ivi, tak teda bud rada, lebo niektore vedia poriadne zneprijemnit zivot.
kukam si dievcata vase bruska 😀 ja som dnes pridala nove foto, tiez sa zaciname gulatiet 😅
poki, vlastne teraz ma napadlo, ze som raz mala jednu kolegynu, tak ta bola riadna mrcha falosna.... fuj, ze som si na nu vobec spomenula 😝
no povypravaj volaco teda 😉
Ja som len zvedava, ze tie mrchy, ci kraslice 😀 co sa teraz vzdaju svojich deti, rodiny a vsetkeho len aby sa mohli ku*vit, kto ich bude chciet o takych par desiatok rokov, ked ine zeny sa tesia z vnucat..oni sa budu tesit z toho, ak im v krcme naleju pol deci alebo si najdu dalsieho uboziaka ktoreho soklbu..ale nakoniec ostanu aj tak same. Mrchy jedny, naco potom rodia deti..jasne, kvoli vyzivnemu aby mali na cigarety chlast a handry 😠 😠 😠
ozaj Babule, mna az teraz napadlo, ked je tu uz rec o mrchach ze uz 5. mesiac mi nechyba ani len troska moja mesacna mrcha 😀 😀 😀 😀
jazmi, mne na zaciatku chybala a velmi. ja som sa citila jakeby ma natiahli na skripec a tahali ruky a nohy od seba 😀
čaute kočky 🙂
Kolko má vážit babätko v 19tt? Mne povedala doki, že malý váži 460g- no mne sa to zdá vela 😵 . Tak teraz neviem ...
baby mna dneska krpata kope uplne opacnym smerom ako doteraz.. akoby dozadu ku chrbtici... srandovny pocit 🙂
no a bola som pozriet na ten kocik z druhej ruky co som chcela, a uz si zase nie som ista ze ho chcem... ja nikdy nenajdem idealny kocik asi... porazi ma ☹
Veronička asi si moc náročná- ale zasa na druhú stranu- nekupuj nič s čím si si nieje istá... Radšej pozri sto a kúp jeden ako jeden a potom celé mesiace nadávat na zlú voľbu 😀
sami, ja som 20. tt a moje vazi 253,4 gramu. predvcerom som bola na kontrole. ze ma hmotnost v norme.
:-O tak to som asi blbo počula 😀 asi 260 😀
jazmina83,velmi mas pekne brusko,aj ja by som take brala,mne okrem prs zatial nenarastlo nic..a mne jedna "mila"kolegyna povedala pred par dnami,ze som strastne vychudnuta,ze aj jej muz zhodnotil,ze taku ma este nevidel,ze urcite nejem a mala by som jest viacej..a aj napriek tomu,ze v ten den mi na poradni povedali,ze som pribrala dve kila ktora schudla najprv,a ze zatial je vsetko ok,lebo mala rastie,som sa po jej prednaske naplakala..hormony...ste aj vy take precitlivene?
a uz teraz je mi dobre,lebo uz budem mat automaticky "povolene" ist rovno za gynekologom v nemocnici,ked sa hocico stane,tak isto,ze sme pokojnejsi.problem je v tom urcite,ze tu nemaju dost lekarov a preto chodia zeny do poradne a k vseobecnemu,len tak mali by mat nejake kriteria,kedy to uz nestaci a treba vysetrit.ale uz na to zle nechcem mysliet ani,teraz uz bude vsetko v poriadku.
helou darlings 🙂 tak nova doktorka ma lepsie oci a uz vieme co cakame 😎
zuziii, rychlo povedz 🙂

zuzi potom daj vedet som zvedavaaaa 😝
jazmi vidiš stále sa nájde nejaký blbec na svete ktorý si otvorí hubu na nesprávnom mieste.... mala si jej povedať že ty ju v riti nenosíš tak nech ťa nebere do huby 😀 😀 ja som strašne podraždená na takýchto ludí 🤐 🤐