icon

♥Septembrove bábätka 2010♥

anarida
24. dec 2009

Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵

janica81
27. apr 2010

ani mne to nejde??? a ppreco ideme prec?? ☹

jazmina83
27. apr 2010

Jani, Andzi to uz riesi, aby si sa na ten link dostala, stahujeme sa do sukromnej "izbicky" 😀

panki
28. apr 2010

Tento odchod som moc nepochopila, veď koho - okrem tých báb ktoré čakajú bábätko v septembri 2010 - zaujíma téma septembrové bábätká 2010? o.k. tak sa tam teda majte 😉

helka101
28. apr 2010

ahojte baby.. čo to tu pachate? že sukromny pokec? 😅 a už som tam aj ja... či ste ma vyradili s klubu 😀 😝

maculienka123
28. apr 2010

baby co vymyslate,ved mne kolkokrat pomoze ak si precitam inu temu,co je napr, dopredu a tiez ostatne si to budu chciet citat.

lulu723
28. apr 2010

Ahpjte baby a to co to tu je jaka sukromna tema?mne sa to nepaci.ako potom oznami moja kamoska ze uz mam babo? 😕

zuzulik82
28. apr 2010

ahojte kocky, ja to tiez nechapem, az dnes rano pozeram ze co sa deje. mne sa septembrove babatka moc pacia a bude mi smutno ☹

lulu723
28. apr 2010

Ahoj Zuzka tak ako sa citis?a babatenko kopka? 😀

a na zahu pohava voda Fatra a mlieko treba vyskusat.ja som sa nalievala Fatrou a bolo dobre 😉

lulu723
28. apr 2010

no pisem jak madar 😀

zuzulik82
28. apr 2010

ahoj lulu 🙂 momentalne bojujem s nadchou a neprijemny kaslom, ale je to zo dna na den lepsie. a malicky kopka, ale len tak trosinku teraz rano a hlavne vecer.

sonelka
28. apr 2010

ahojte,

ved neviem, kam mám písať 😀

lulu723
28. apr 2010

a co to mate vsetky nejaku alergiu ci co?ja sa citim skvele mrnusik kopka vzdy ked som v klude a vcera som sa ho pytala ci je dievcatko,alebo chlapcek 😀

lulu723
28. apr 2010

ahoj sonelka ja budem sem pisat 😉

mywiel
28. apr 2010

Ahojko tak som bola na poradni, ♥ ok bije 160/min. 😵 , tlak 120/70 tusim bol proste ok, brali mi krv na spina bifida ale viem, ze to je ok lebo som poctivo brala kyselinu listovu 😉 , krcok zavrety a maternica 6cm nad pupkom, pribrala som 2kg. No a 17.5. idem na velky morfologicky utz.

lulu723
28. apr 2010

jeee nywiel ake dobre spravicky hned zrana 🙂 no musim sa ja na toto vsetko opytat doktora sak ja nic neviem len to,ze je vsetko oki 🙂

zuzulik82
28. apr 2010

sonelka, ja tiez neviem kam pisat, ale asi zostanem verna babatkam 😉 uvidim, mozno podla temy diskusie 🙂

lulu, ja sa mam inak fajn. tehotenstvo si neskutocne uzivam, fakt krasne obdobie 😵 a moje mrne tiez vacsinou kopulka ked som v klude. ked beham po meste alebo tak, tak nevnimam este pohyby. a co to teda budes mat kuratko?

mywiel, to su jake mile spravicky. super mat take detailne info. mne dokina nehovorila, resp. menovala veeeela cisiel ale som si nezapamatala 😅

andzi
28. apr 2010

Ahojte baby. Ja som len chcela napísať, že písanie do súkromného pokecu je dobrovoľné a kto chce, môže písať sem, nikoho nenútime. Ja si len myslím, že keď nová verzia modrého koníka umožňuje aj vytváranie súkromných skupín, čo predtým nebolo, tak je to dobrý nápad a veľa užívateliek, ktoré majú spoločný termín pôrodu už má vytvorenú súkromnú skupinu. Je to každého vec, kde bude písať a čo bude písať. Ja som len chcela povedať, že sa nehnevám, ak zostanete písať tu. ďakujem

maculienka123
28. apr 2010

myw,super spravicky ale maternica 6cm nad pupkom?ja mam len 1cm,to je zvlastne.
a este gratulujem k tym 2 kg,ty si teda nepribrala skoro nic,ved babo a plodova voda vazi len tolko.
ja sa az hambim za tych 12 kg naviac
☹ ☹ ☹ ☹ ☹

sonelka
28. apr 2010

Ved mám z tohto tu chaos, ale nevadí 😅

Včera sme boli na 4D. A výsledok.... Je to dievčatko 😵
je tam samé 😀 , takže dvojičky nie sú 😀
a nemá ani ráštep chrbtice ani hornej pery 😵
váži 443 g, a tep 140/min.

zuzulik82
28. apr 2010

jeeeej macka ake mas nadherne brusko 😀 a vobec sa nehanbi, ja som tiez uz dost pribrala. naposledy ked som sa vazila tak to bolo 8kg 😅

lulu723
28. apr 2010

andzi trosku som sa unahlila a je to dobra moznost.a ozaj to ked chcem,aby nikto nevedel co budem mat tak to mozem napisat do tej sukromnej a nikto iny to neprecita?lebo uz ma serkaju ked sa vypytuju vsetci co budem mat a ja stale netusim a uz nemam ani chut im to povedat 😒

mywiel
28. apr 2010

Maculienka no neviem ked meral povedal, ze ok ze 6cm to nad pupkom si myslim ja... 😕

Holky a vy spavate na chrbte? Lebo moj maly protestuje a citala som v knihe, ze od 20t. by sa na chrbte spat uz nemalo, lebo babo je malo okyslicené kedze maternica uz dost vazi a stlaca velku cievu co ide zo srdca a tak isto nam to neprospieva. Len je to také tazké spat len na bokoch, celu noc nic iné nerobim len sa obraciam z lava do prava... 😅 😖

zuzulik82
28. apr 2010

sonelka, blahozelam k dievcatku 😀 super!

andzi
28. apr 2010

maculienka, wáááááu ty máš ale bruško, aj ja také chceééééém! Mne ho ledva vidno, až sa bojím, či je to OK.

mywiel
28. apr 2010

Maculienka nehanbi ja uz som mala nadvahu pred tehu takze si nemozem dovolit pribrat viac ako 10kg vies. 😉

maculienka123
28. apr 2010

no anzdi neboj,kamoska ma o polovicu mensie ako ja a vsetko ok.ja som ale pribrala 12kg tak asi aj preto

poki10
28. apr 2010

sonel ma babuuuuuuu 🙂 hura. gratulujem. potesila si ma. velmi 😀

maculienka123
28. apr 2010

no najlepsie je,ze doktor povedal,ze mozem pribrat aj 25 kg,ze len aby som jedla vsetko.

mywiel
28. apr 2010

Sonelka gratulujem k dievcatku 😉 🙂

sonelka
28. apr 2010

Maculienka wow 🙂 Krásne brušenko 😉

Vidím, že sa tu priberá rôznorode, niekto 2kg, niekto viac, ja som pribrala 7kg, a to už oblečiem iba tepláky, rifle, kt.som nosila pred tehu oblečiem asi tak do pol stehien, takže som pribrala všade 😒