♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ja uz taham na 28 ☹ ale tiez sa citim furt rovnako mlada 😀 a zajtra si teda nieco dobreee urcite dame na tvoju pocest a tiez na oslavu drobcovho noveho tyzdna 😵
neni su to gulky? je to pipik? ja tam vidim gulky. ale tak hovorim ja som slepa 😀
babyyyy a ja taham na 21 😀 😀 😀 ja som taky susnaaaak 😀
hobit, tak ako píšeš, 2 témy naraz sa ťažko sledujú, tak som sa rozhodla, že ja budem písať tu 😉
Babulky, včera som si kúpila tehu rifle za 12€. Dobrá cena nie? Čo som pozerala v nitre po obchodoch, všetky boli nad 40 evri, takže super 😎
Dnes aj mna prekvapil silnejší výtok, dúfam, že rýchlo prejde, bo som v robote až do 18:00 a nemám ani intimky, ani druhé nohavky 😔 Nejako to prežijem.
a ešte k tomu začínam byť hladná, a do obedu ešte daleko, musím zalašovať po taške, či tam niečo nenájdem pod zub 😀
ze 26, 28...baby ja uz taham na 30 takze budte v klude..mladice 😉
babulky, ja toto leto 29. Som už stará koza 😅
sonelka, tak to je super cena za tie rifle. mne sa tak podarili nohavice kupit za 9 vo vypredaji, to boli s 80% zlavou. som sa vtedy potesila 😵
mna zasa dneska nejako pobolieva bruso ☹
Jazmi 4D 😉
juuuj baby, takto za tyzden idem aj ja na 3D. tak velmi sa uz tesim ako uvidim nasho chlapceka 😀
krasny dnik. baby🙂 Vy ste sa teda rozbehli🙂)) chvilu sa sem clovek nedostane a potom, aby den cital novinky🙂)) u nas tripple ok, tak sa velmi tesime a uz mame aj my doma prvu vec - vajicko 🙂)))
zuzulik a kde su tie vypredaje taketo ?
to by aj mna zaujimalo, rifle ma uz tlacia vsetky :(
silvi, to som uz davnejsie vystihla vo 4mama ako boli parne kupele. vypredavali minulorocne zasoby 🙂
luci, gratulujem k dobrým tripple testom 😉
Zuzi, ja dúfam, že sa ti chlapček dobre ukáže na 3d, lebo mne sa moja riťulka bohvieako neukázala, aj fotky mám také všelijaké. Ale nevadí, hlavne že je v poriadku 😵
peti, aj ja dufam ze sa ukaze drobec.a pocula som ze su v hc velmi mili a trpezlivi, tak snad sa to podari 😵 a tak verim ze ked sa nam exhibicionista ukazal na 2D tak teraz nebude mat problem 😀
baby y co teda? lebo sa debati aj na ten sukromnej teme
baby tak co? idu subezne dve debaty? to snad nie, ja nestiham ani jednu 😠
baby netrapte sa, hobit, sonelka, noaco, mladice sme 😀
Zuzi, mne robil 4D skoro hodinu, a hovoril, že malá je veľmi kľudná, stále bola rovnako otočená, len sme videli, ako otvára ústočká a naťahuje ručičku 🙂 Ale doki bol zlatý a mal trpezlivosť, všetko vysvetlil, premeral, boli sme aj my spokojní a mm najviac dojalo, ked počul biť malinkej srdiečko 😵 Dokonjca mu aj slza vyšla 😵
No kraasa, zaciname stranu 300 😎
Silvi, asi to nebol najlepsi napad s tou druhou temou, aj ked chapem dovody jej zalozenia, ibaze to sa to budeme rozchadzat a do oboch sa pisat aj sledovat naraz neda 😖
Jeeeeej sonelka, tak ta slza vysla aj mne teraz ked som si to precitala 😢 ved ja o tyzden na morfo budem s drahym revat :D
ja mam morfo uz v piatok, tesim tesim 🙂
po morfe som aj ja revala, muž vo vnútri nebol, a tak sa zlakol, že čo... Ale ja som bola z toho taká dojatá 😵 Ale teraz bol so mnou vo vnútri, tak som sa snažila byť silná, ale slza stekala aj mne 🙂 U nás je to tak, že ja som tá silnejšia 😀 a som mu oporou, pričom by to malo byť naopak. Ved hlavne my ženy potrebujeme podržať, no nie? 😅
idem sa objednať k zubárke 🙄
fakt, aj ja by som sa mala objednat k zubarke
ja uz mam prvu navstevu zubara za sebou 😀 este jedna v auguste 😒
ja som uz nastastie u zubarky bola, my ideme v sobotu primarovi do sluzby aj s mm na ultrazvuk, ten velky, tak verim, ze aj my sa uz budeme moct pochvalit, co cakame🙂))
baby, cim sa natierate? a ako casto? mne sa velmi casto este nechce🙂
aj ja som uz u zubraky bola a pojdem este v auguste....ja sa natieram rano a vecer, striedam Dove telove mlieko a kremy na strie Babylove, GS...
lucinka ja elasti-q om a baby niveou kazdy vecer dekolt, prsia, brusko a boky poriadne vymastim 😀
vdaka🙂 Ivi a pri Miskovi si mala nejake pozostatky na tele? 🙂)))))

ahojte...aj ja mam v tom chaos, neviem kde mam pisat, 2 temy naraz sa nedaju sledovat 😒
mywiel krasna fotka, dufam, ze aj ja taku v piatok dostanem 😅