♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
ahojte kocky,
sonelka ja uz som tiez objednana na ten "sladky test" 😒 som zvedava ako to zvladnem, brrrr
heli, mňa pozeral teraz v 23 tt zo spodu 1.x. 🤐 A keby nie, už som mu to chcela sama navrhnúť..
Baby nieje to take zle ako to vypada..ja som to v pohode vypila,len to čakanie ma stalo nervy 😔
mna pozeral v 7tt ,18 tt teraz neposledy nie a teraz nablizsie mi tiez vravel ze sa pozrie ci je vsetko ok tak som rada aspon mam istotu ze je vsetko tak ako ma byt a sladky test ma caka 25.5. tak dufam ze to bude ok 🙂
ano od 38 tt sa dieta povazuje za donosene
Ahojn Zuzi, mne povedala sestrička u ženského, že si môžem do toho vyšťaviť aj citron, ked mi to bude veľmi sladké 😖 , no neviem, asi sa to môže, ked to povedala, nie?
Mne to nepripadlo nejako extra sladke a to som na sladke citliva, mne to prišla ako silnejšia sirupova voda
Ivka bola som , pri malom ked som bola prvykrat tehu 😉
sonelik, aj mne povedala ze si maam priniest citronovu stavu 🙂 tak si namixujeme limcu 😀 a inac mna tiez prvykrat pozerala doktorka zo spodu az v 21tt
babulky, vlozila som foto aktualneho bruska
statistiky su katastrofalne: 21tt, + 1kg, + 1 stria miery dlzka 1cm sirka 1mm lavy bok ☹ ide ma porazit, neviem ako sa to mohlo stat 😠
iva s tym nic nenarobis, mozte sa aj natierat aj tak strie sa objavia az posledny mesiac tehu ked bude babo vazit uz viac aj ked doteraz si nic nemala, s tym si nelam hlavu.
Ivi stou štatistikou si ma rozosmiala.. 🙂 ja mam dosť strii, ale to neriešim, viem, že nejako si to dam doporiadku po tehu, a vlastne... ked uvidia že mam dve detičky, tak len hlupy sa nadtym budem pozastavovať 😀
Tak na mne vidno ze som tehula teda ak nemam oblecené nieco cierne ale zboku to vidno aj v ciernom proste uz nikomu nemusim oznamovat... 😅 zatial +3kg a strie len malické na spodku bruska ale skoro to nevidno ja mam svetlu kozu a strie su svetlé tiez, netrapi ma to ked vidim iné baby aké maju strie fialové a cervené veliké tak ja nemam nic.
jaj baby ale pre mna sok.... mozno je to malicherne alebo ako, ale mne prislo rano normalne zle z toho ked som ju nasla,
hm... moja prva stria ☹
Mywiel ja ma fialove, ale na bokoch... na brušku som nebadala, len na bokoch, ale to mam ešte od maleho a prisudzujem že teraz mi valstne tie strie vystupuju vonku, ako som tehu.. lebo predtym mi ich nebolo tak vydno..
sonelka dakujem za gratulaciu, tesime sa z foteciek strasne moc 🙂
ivulik, peknucke brusko...rastie pomaly ale isto 😉
No tie fialové sa daju este zmensit dobrym krémom, masazami, zabalmi do morského bahna tie biele su uz starsie a odstranit uz nejdu. 😉
ale ivanulienka hadam to nebude az take zle a to tvoje brusko je take zlate male ja ho nemam teda zas nejak extremne velke ale tiez uz nikomu nemusim vysvetlovat ze som tehotna 🙂 no ja zatial strie nemam ale tak do porodu daleko takze uvdime...
jaj helka ja som sa uz zlakla ze si bola na tom sladkom testiku s tymto babom 🙂 tak potom hej ale tak prezili to ostatne prezijem aj ja baby kedy su potom vysledky?
Myviel ved rozmyslam, že si teraz zakupim nejaky krem dobry nane priamo, ...
Ivi niee 😀 s malym.. 😀 neboj prežijeme všetko.. už sa teším ked si tu budem čítať, ktora kedy porodila.. 😎
baby ja som inac dnes rano myslela na glugozovy test a sranda vy uz dnes o nom pisete... nic to nie je... zvladneme lavou zadnou
a ak niekto nema rad velmi sladke moze si dat citron 😉
Sonelka ale ja mozem mat max. 10kg 😉 Zuzi krasne fotky to uz je také velké babo? Fakt to ide rychlo 🙂
Ja som strie nemala celé tehu a to som sa ani nenatierala a posledny mesiac sa mi urobili a nic vazne. 😉
Posledné dva mesiace sa najviac pribera, ved zachvilu uz babo zacne ukladat svoje tuky aj to musi. 😀 😉
Mywi , aj ja som si povedalal, že viacej ako 10kg nedaaam... 😀 pri malom som mala 23kg a dakujem pekne 😀

A bubi ona ležala v BB v Roosveltke sa mi zda.. 😅 ale hlavne, že si udržala tie rizikove mesiacenie.. 😕 lebo vlastne od 37 alebo 38tt sa môže kludne porodiť a považuju za donosene nie? 😕
Peti mna stale každu poradnu pozera zo spodu 😅 už som si nato aj zvykla.. len v nemocke mi to bolo take blbe ked zakaždym iny doky 😒