♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
vám sa lahko hovorí, že napribrať, ale mne sa to jednoducho nedá 😠 Ale včera som sa pýtala dokiho, že či som pribrala veľa, a on na to, že nie, tak to mu ukludnilo, aspon trochu. ked ja som stále hladná 😖
No namne tych 23kg nebolo vidieť, mala som len bruško a kus lííčka.. mužovi som sa vraj vtedy pačila viacej 😀 tak zato mi asi urobil druhe 😀 ale ta vaha ked som videla 83kg. som skoro sa zjašila... 😀 😀 ale po pôrode som hned bola skoro na pôvodnej vahe... ale nechcem dať viacej ako 70kg, už teraz mam 65kg... tak som zvedava. teda 😎
ja mam +4 kg ale tak co narobim... neprepchavam sa ani nic podobne .... tak ja len dufam ze co naberiem pojde rychlo prec 😀
myw, ved ani ja nemám ideálnu postavu, na tú moju výšku, vo fotoblogu mám fotky zo svadby, kde som síce chudá, ale to boli zlaté dobré časy 😀 2 roky dozadu.. A čo je to nadváha?
Ja mam 187cm a vahu som mala pred tehu 61kg, a ptoom som klesla jedno odbobie aj pod 60kg, ale to som sa už sama seve nepačila.. 😠
No ak je to voda to je fuk ide o tie tuky, proste treba zdravo jest vela ovocia, zeleniny, ved teraz je sezona spargli, jahod, ja si tiez dam obcas kusok cokolady ked mam chut ale proste to neprehanam a vela pijem caju, vody.
ja som mala povodnu vahu 64 pri vyske 169 takze idealne to nebolo ale ja som bola spokojna 🙂 takze dufam ze to po porode bude ok 😉
Sonelka no ja mam aspon 10kg nadvahu. 😅
Zevraj 64 😀 to by bol moj sen tolko vazit 😀
Ja som pri malom jedla strašne vela melonu, broskyn, čerešní, hrašku , kalerabu.. a mi povedali že maly je velky, že cez 4kg bude mať.. a mal len 3,20kg, ale zato som mala kvantum plodovej vody..
Ivi neboj, telo sa same dokaže vyrovnať s tukmi, hlavne sa neobmedzuj a pekne papajte!!
helka, tak ty si riadne vysoka, ze 187cm....
ja mam 172cm a pripadam si vysoka 😕
Heli, ja som mala 60 kg pred tehu, a pri výške 163 cm... mne by veru stačilo, keby som bola o 10 cm vyššia, a bola by som spokojná 😉
Myw, ved ja sa už neviem dočkať čerešní, jahôd, a zeleninky tiež, a koľko holky vypijete za deň? ja tak 1,5 - 2 litre, ako kedy, ale sú dni, ked to aj zanedbám 😔
Ivi no som riadna žííížala 😀 dakedy v puberte som mala riadne komplexi 😢 ale teraz je to fajn..len som sikočík muslea vyberať podla toho 😀
Peti, každa chceme dačo čo nemame vo vienku... ja by som brala o par cm menej.. 😅 ale zase nohy su moja pýýýcha, a rezať si snich nedaaam 😎
No velkost deti je geneticka zalezitost nie kolko mamicka papa to sa neda ovplyvnit si myslim jedlom alebo nejakymi vitaminmy.
Aj ja pijem 2 litre vody denne.
aj ja sa tesim na ovocie zo zahrady.... aj my slinky tecu
sonel, ja neviem kolko teraz vypijem, nesledujem tak ako pri prvom tehu
NO z časti geneticka, ale z niekadial tie tuky predsa len musia mať nie? a tie si beru z našej stravy a vyživy 😅 😕
no sonelka s tym pitim to je u mna teraz asi najhorsie vypijem ten 1,5-2 litre ale niekedy js tym mam veru problem ... 😖 helka obmedzujem sa trochu v sladkom lebo posledne 2 tyzdne by om ho jedla na tony tak si miesto toho supnem nejaky jogurt alebo ovocie ale uz sa nviem dockat tepla a leta kedy bude kopa zeleninky a ovocia....
No podla mna dietatko si zoberie len tolko kolko potrebuje a ostatné sa ulozi na mamicke... 😅 😀 ale mozno sa aj mylim neviem.
babulky, ale tie naše postavy sú v génoch, moja sestra, chuďátko, má postavu po babke, a je celá z toho nešťastná, má okolo 100 kg (nechce ani za svet povedať presne) a výšku ako ja 163 cm. a nie a nie schudnúť, a to papá podatatne menej ako ja. A vyzerá byť spokojná, ale podľa mna ju to vnútri zožiera, ale nevie s tým nič robiť 😔
Ja sa tesiiiim na maliny a ceresne, jahody su kupujem 2x tyzdenne mnam a minule som dostala strasnu chut na zelené hrusky.
Moja svagrina ked rodila mala 104kg a teraz tiez nema pod 90kg si myslim, je to uz taky typ ale je fakt ze ziadnu fyzicku aktivitu nema. 😔
Ivi, ja ked mam chuť na sladke, tak si dam ovocie, slahačku a toping.. viem že to neiej moc zdrave, ale zato chutne.. 😀 😀 ale zase nedam si kvantum šlahačky... 😀
Mywi, ved to, že babo si zoberie čo potrebuje... neviem.. nejako som po tom nepatrala, ale viem, že z niekadial to babo dostava ... 😅
Ja mam chuť na majove čerešne, strašnuu.. už sa teším .. kebyže neprší tak sauž vyberiem pozrieť na trh či nemaju..lebo dovažaju z Madarska
no lavne je si cele to tehu uzivat a to sa mi mometnalne dari ked vidim ako si drobec vecer kope o zivot a dnes kotrmelcoval tak ma to tak tesi ze na vahu ani nepomylsim 🙂
Helka no zoberie si co potrebuje z mamickinej stravy ale zbytok ak je toho vela sa proste ulozi na mamickych bokoch.... 😀 😅 😝
baby ja jem cokoladu kazdy den niekolko riadkov zjem, hlavne vecer ma to chyti 😅
u nás na trhu mali krásne jahody, ale kg stál 7 € a to ja za jahody nedám 😒
Ja teraz frcim na chlebe s maslom s cervenou redkovkou, proste sa neviem toho dozrat. 😝 😀 😀 😅

Ja som pribrala pri malej 12kg ale polku som nezhodila preto teraz davam bacha, lebo inac to bude makacka ak priberiem viac ako 10kg ale pri kojeni to ide pekne dolu, lenze ja som potom zacala bastit cukor a uz to slo naspat. 😔