♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ivi a ešte si v LC? 😕
No ja idem až 18.maja a tiež mam v plane píovedať doktorovi, že dokym tam neuvidí pohlavie, tak ma z toho lehatka nedostane 😀
baby,MM si vypytal salku caju,ci mu nespravim..uz STVRTU dnes poobede..keby si pivo vypyta,nic nepoviem...mam sa obavat niecoho,nejake tajne znamenie,ze caj zacal pit? 😕 nikdy caj nepil.. 😨
ta babika je uzasna... to kde si nasla?
estter... moj zase zacal po veceroch si nalievat poharik whiskey... bud rada tomu caju 😉
andelik,vsak aj moj skor ine zvykol pit,vsak kludne nech pije caj,len som sa zlakla az,ze co sa deje..
ženy.. môj muž bud nieje doma.. alebo ak je doma tak proste zaspí.... no ja si idem najsť milenca som sa rozhodla.. 😠 taka som vytočena
Lubi neviem.. asi sa velmi podobaju.. noja som z toho na nervy ☹ zase ho dva dni neuvidím, lebo ma futbal.. 😠 čo myslite, nabalim si niekoho aj tehotna? 😀 😀 😀 😀 😀 ja ho zobudim.. taka bude mila, že odpadne cestou do postele.. 🙄
moj tiez vacsinou spi alebo pracuje a teraz pred telkou caj pije..dalsi si vypytal 😅 ..rano po nocnej ma zobudil s tym,ze aka super mirinda vychladena,najlepsia na svete,co prave pije..neviem,ci nam pivo doslo alebo co sa mu stalo v tej praci 😀 😀 ..ale aspon mi pocas cajikovania nasiel cesku stanicu na kablovke,taku typu TA3,ale lepsie ako nic :D
helka pri tvojej postave.... tak to naozaj problém nebude 😀 Helka a my kd sme na sk - on je celý čas v prahe- takže ho nevidím aj dva-tri týždne
ale to ti je v prahe .... ani mne nevadi ked je v robote 😀 ale ked je doma, do frassa tak nech sa mi kus venuje.. a potom počuvať tie reči typu.. :"heli, ty ak si dakoho najdeš... oboch vas odstreliim.. " 😀 😀 😀 minule doletel domou... mi vola o pol2, že bude dlhšie v praci, a ja že o.k. a o 14.15h sa dvere rozletia... ja cela vystrašena a on kde je ? pod postelou 😕 " 😀 😀 😀
bože taký žiarlivec? No nič moc.... No on je síce v robote, a aj ked sme v prahe my, aj tak je stále v robote... pritom je podnikatel- majitel firmy-teda by mal byt pán svojho času, nie? A on ráno odchádza o 6tej a večer sa vracia o 7mej- naje sa a ide spat 🙄
ester, a nema on tehotenske chute? vraj sa niekedy stava,ze chlap to preziva spolu so zenou. este aby s tebou aj porodne bolesti neprezival 😀 😀
Noo tak to by si mal byť panom svojho času to maš pravdu.. čudne 😅 nooo ale to on zo srandy tak spravil.. a ja som sa nanom smiala, že aky je blby.. že kto by takeho hrocha chcel ako som ja 😀 😀
bože no ved takeho hrocha- no ja neviem ked je v piatom mesiaci a nič nieje vidiet len malllllliiiiiillllllliiiiiinke brušenko!!!!!
nič čudné- je workoholik 😖
Workoholik, by som ho do tej firmy asi zbaila. 😎 😎 😀 ja som mupovedlaa, že ak by sme mali auto, čo si teraz prave predal, tak mu pobalim tujeho pííšťalku, štucne, gate, dresy a zastavky, kpačky po nomhodím a nech si ide spať do auta... a chodí na furbal... 😠
vraj si mam najsť nejaky koníííček... a vravim kde bude maly? 😕 ked ja si najdem konííčka, ateaz akeeeho, štrikovanie, hačkovanie? 😠 😕 😀
heliii 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
to s tym koníčkom som počula aj ja od mojho..srandisti sú tí naši muži 😠

Aha predavaju na aukcii babiku Rebborn...ako ziva 😲 😵