♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
možno sa dám potom na jazyky, keď mi bude chýbať učenie, ale o tom silno pochybujem 😀 Budem mama na plný úväzok 😀
hej, aj ja som mala take silne reci, aj som si sla este po skole robit DPS a som 2 roky somrala, ze naco mi to bude 😀 Ale uvidis, babo zmeni trocha myslenie 😉
Ahoj Gabi, strasne rada by som chodila, ale pracujem kazdy den do vecera, tak neni cas ☹
To je tazko Ivi, ja uz takto beham kazdu chvilu po doktoroch a odbieham z prace kedy potrebujem... 😒
Byvam tu na prevadzke sama v kancelarii, takze ked nemam zaskok, muselo by sa zavriet.
To ja sa chystám, že začnem chodiť na cvičenia, ale ako sa poznám, tak sa mi nebude chcieť 😒 Už som pozerala nejaké cviky v knihe, tak asi budem cvičiť doma, nech celkom nestuhnem.
Ivi, teraz som si všimla, že čakáš dievčatko - super, blahoželám, budete mať párik ako my, len v opačnom poradí 🙂
gumi, no ked nie su na to podmienky, tak potom asi fakt tazko
mimi, aspon doma je dobre si zacvicit, aj sa uvolnis aj mysel precistis 😀 len ja sa tiez neviem zatial nejak prinutit
drakvak, dakujem, tak sme to mali aj v plane, ze parik 😅
estterka, meno mame nachystane, lebo pri Miskovi sme vyberali aj chlapcenske aj dievcenske meno.... len ho treba preschalit
Tamara bola sj v našom zozname naj mien. Môj muž chce strašne Leu, ale mne sa to meno nepáči, malej sa bude ťažko vyslovovať. Ale ja s ním nechcem bojovať o meno, lebo sme sa dohodli, že pre sievča vyberá meno on 😒 Ale skúšam ísť na neho tak šibalsky, aby si to meno ešte rozmyslel.
no my este prehodnotime, lebo pri Miskovi sme sa dohodli tak, ze dievcenske vyberam ja a chlapcenske muz, ale vtedy sme este nevedeli co to bude a ja som si myslela ze bude dievcatko... no tak nevydalo mi to 😀
ale aj teraz nachystame pre istotu aj chlapcenske meno, clovek nikdy nevie, stavaju sa prekvapenia 😅
my chceme este meno prehodnotit, lebo to meno musi byt prijemne, dobre vyslovovatelne, zdrobnenina nech sa da z toho spravit, prezyvka a musi evokovat nieco prijemne... a teraz uz muz vymysla, ze to znie ako " Tá Mara" 😒
Veď ja si tiež myslím, že to meno u nás ešte nie je na 100% isté. Ja som chcela hrozne Lianu (Lili) a aj muž, ale volá sa tak jeden pes u nás, tak preto z toho mena zišlo. Ale ja sa s ním stále ešte pohrávam.
ja som este vyrukovala s menom Milota.... ale to bolo v momente zamietnute, ze je starecke.... ale ked mne sa paci ta prezyvka Mili... to znie podobne ako Lili 😀
Baby, u nás tiež je tak, že dievčenské som vybrala ja a MM pre chlapca... teda pôvodný plán bol že vyberie pre druhé dieťa, jedno či pre dievča alebo chlapca, ale vyšlo mu to 🙂
Ivi, hej, veľa ľudí neverí, že naozaj dáme také meno, aj svokrovci sú proti, ale nám sa páči a nejaké komentáre okolia nás nepresvedčia, mne sa páčia výnimočné mená, nie príliš exotické, ale také, že sa často nevyskytujú, mala som v triede chlapcov s menami Silvester, Benedikt a boli s menami spokojní. Otravné bolo, keď sa mi stretli v triede aj 3 deti s rovnakým menom, lebo na 1.stupni ich priezviskom nevolám, tak to bolo trochu komplikované...
Ja som Adriana a tiež som vždy bola jediná v okolí, aspoň v detstve, potom neskôr nás už bolo viac, ale mne sa páčilo meno, aké mi naši vybrali, aj keď v tom čase leteli Zuzky, Janky, Katky, Moniky, Veroniky...
Babulky ja sa s vami lúčim, lebo dnes sa u nás pozerá hokej a zachvíľu príde ženské osadenstvo (mamina, sestra), tak musíme nachystať niečo pod zub k hokeju a potom sa ku nám pripoja aj chlapi (mm, tatino a švagor), ale keby ma hokej nebavil, tak prídem 🙂 😉
Baby, lúčim sa s vami, idem žehliť, mám tam obrovskú kopu a dievka konečne zaspala, dnes jej to trvalo, tak to idem využiť...
juj, tusim som prisla zrovna ked tu nikto nie je...
Mne sa Jonatan paci, ale ako budete hovorit zdrobneninou/prezyvkou?
My chceme Rebeke hovorit Beky, a inu alternativu sme zatial nevymysleli 🙂
Este sa mi paci aj Emily, to by potom mohla byt po mojej babke Emilia, ale to mi tiez pride take starecke 😒

už sa nemôžem dočkať 😀