♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
anetaadam, ci sifonove neviem, ja som uz davno kupila, ale vacsinou maju vsetky take iste v modrej, ruzovej a hnedej ale ked dobre hladas, najdes aj ine. 😉
Danulka, my sme kupili espiro vector 4 air, mam ho v albume, ale asi len v hlbokej verzii 🙂
baby, ako sa prispieva do tej tabulky? nechapem? to tu napisem takto ako toto??
no jo baby... monzel uz caka v posteli... idem do hajan... inak ked nespite na chrbte ani na boku ako potom spite? ja sa vzdy prevratim ked sa malemu neluby.... inak spavam povecionu na chrbte...
@lucialen ja spávam väčšinou na ľavej strane,ak ináč malému sa nepáči a kope,ale občas sa musím otočiť aj na chrbát,lebo si už ľavú stranu necítim,ale len na chvíľku
my sme mali váhu Jakubka v nedeľu 2320g,riadna chlapina 😅
ináč kukám do tehotenskej knižky, ja tu žiaden CS nemám,mám tu len CERVIX:idem , DK:o, neviete,čo to znamená?
@gladiola napis elisabet ip, je to ta obalka pri jej prispevku uplne napravo.. tam napis vsetky pozadovane udaje a odosli.
@zuzuz1 ja sa tiez stale prevraciam. uz som niekedy ako ventilator. sa cudujem muzovi, ze ma nezabije.... stale hladam novu a novu polohu. vsade je zle.
@danulka3 no my sme mali dnes vahu tatianky 2629gr.
Danulka, tak tvoj maly tiez nevyzera na mrnusika 🙂 Inak to CS mi tam doki dopisuje do subjektivnych tazkosti
Inak ti vasi doktori maju nejake lepsie sona, lebo vam to pisu presne na gramy a mne len povie, okolo .. ale moze byt aj 0,5kg rozdiel
s tym spanim je to hrozne, a este vydrzat do septembra. Ja som bola naivna, ze len tie posledne tyzdne, mozno 2 budu zle, ale mne je uz dobre 2 tyzdne tazko, sa citim ako pred porodom. A dnes som bola u kozmeticky, definitivne posledny krat, a skoro som jej tam odpadla, mi prislo zle. Chudiatko, som ju vystresovala 😀 A to ma nakoniec musela cistit po stojacky, lebo som nemohla lezat
heh, nasa krpata ma dvojcievny pupocnik a tusim je tu zatial najvacsia. no riandy zrut to bude. ako katarinka. :D

@zuzuz1 ja trpnem od poradni k poradni. vypytujem sa preto, aby som si nasla aspon nejaku pozitivnu zachytnu slamku...
@lucialen no tak budete mat pekneho cvalika..... aspon bude silny...