♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
@panki o tom príme som práveže mimo bo hovorila to tak desne v skratke, ze som nestihla reagovat... a to sme sa to spytali este osobitne...@gladiola mohla by si mi to este raz popisat? ona ta sestricka hovorila nieco o dvera č. 53 ale take tam ani za svet neboli... dufam ze sme boli na spravnej chodbe... bo v ruzinove som bola teraz asi 2.krat v zivote... ach jaj...
@zuzuz1: aha, ty hovoris o inom prijme, taaaakze, ked ta to chyti cez pracovny den v uradnych hodinach, ides do polikliniky, co je hned pri nemocnici, taka nizka, nie ta vyssia bezova 5 posch, ta nizsia, c.d. 53. Ak ides na pohotovost, ta je v nemocnici (13 poschodova budova). Na pohotovost sa dostanes bud hlavnym vchodom, smerom k vytahom, doprava prve dvere alebo v noci alebo cez vikend sa tam dostanes iba zboku zlava po chodbe az na koniec, tie iste dvere, pri vytahoch
Baby ako často teraz chodíte k dokimu? Lebo ja som bola na poradni minulý pondelok, t. j. 26.7. a kázal mi prísť až 24.8. na kontrolu, niekde som čítala, že teraz by sa malo každé dva týždne chodiť, nie?
@anetaadam vies tohto sa bojim v kazdej nemocnici ci si tam alebo tam mozes natraft zrovna na tu zlui smenu a nepochodis vobec.... ale tak dufam ze ked je moja doktorka tam rodinna znama tak dufam ze problemy nenastanu a dohliadne na nas....dufam ze malinke babo je v poriadku....🙂
Ono tie prietoky sa robia preto od 30tt,aby sa zistilo či ide dostatok živín pre bábätko cez pupočník.Ak nie tak sa to rieši,ale čo by chcel na konci tehotenstva riešiť. 😖
@matka24 ahoj, ja som s cunderlikom maximalne spokojna a mozem ti povedat, ze je to asi jediny doktor, ktoremu 100% verim a velmi mi za toto tehu pomohol. prave sme vraveli, ze ak urcil malej diagnozu, tak ked sa narodi, tak mu kupime veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelkyyyyyyyy darcekovy kos... :D

@gladiola nestresuuuj, babo sa aj tak narodi,ked ono uzna za vhodne, nech si doktori pocitaju co chcu 😀 ako baby uz pisali, najpresnejsie sa termin urcuje hned na zaciatku, na konci uz kazde rastie inou rychlostou 🙂
Nastrihu sa mozes pokusit predist aj masirovanim hradze, tusim od 36. tyzdna by sa malo...nerozmyslala si nad tym? Iste, nikto ti nic nezaruci,ale aspon nieco pre to urobis a zaberie to par minut denne...
@lucia20 citam,ze vcera ste sa vela nedozvedeli, tak hadam dnes budu mudrejsi,drzim palce 🙂
To vazne tolko stoji ta registracia??? 😕 😕 To bude mat teda drahe meno 😀