♥Septembrove bábätka 2010♥
Ahojte hľadala som túto temu žial bez výsledku ak tu taká už je tak sa ospravedlňujem.
Ja mám už potvrdene tehu lekárom a termín mám podľa PM 6.9.2009
Zatiaľ je to malé-veľké tajmostvo 🙂 Chcem s tým trošku opatrne pretože mám za sebou potrat...o bábätko som prišla v 15tt tak mám teraz veľký strach ale verím,že všetko dobre dopadne a ja dám svojej dcérke nádherneho zdavého súrodenca 😵
Ahojte maminky.... 🙂
tie čo už dlhšie prikrmujete..... 🙂 čo ste zaradili po zeleninke?? masko?? zltok?? a co ten lepok?? stale citam ze je lepsie zacat po troske s nim cim skor... aky mate nazor Vy??
@stvura aha,vdaka...zaujimave,najskor sa ma dat nemliecna a pritom tu som taku ani nevidela, na tej co mam je napr,ze uz od 4m...Aj tak by som mu ich radsej robila sama ako kupovala,len akosi neviem ako zacat 😒 ach jo,to je normalne veda,tieto prikrmy...
Este mi poradte,ako sa postupuje,ak chcem zmenit druh UM... 🙂
@stvura tak tekvica nemala velky uspech 😖
@gumimaci my mame kupeny tento, uz je vyskusany a je super:
http://www.hej.sk/sport-outdoor/obchod/1135372/...
@janica81 zltok a masko mame raz tyzdenne a mali sme aj lepok, mukou som poprasila zeleninku, mal uz trocku cestovin a par omrviniek chlebika
@hobit ja som na orandzovu narazila v kauflande, ale je pravda ze neni ich sezona teraz 🙂
@stvura @hobit diky baby, ako sa kladaju? nie su tie tycky nejake velke? ja som videla na niektorych tzv popup system, ze sa to nejak postavi samo?? 😕 rozmyslam nad tymto.. http://www.karavan.cz/_072_209-plazova-musle-ca...
@stvura no skusim, ale on velmi nechce tie pohariky 😖
vidis, rozok mu dat do ruky ma nenapadlo 😀
@gumimaci pojdem sa tam pozriet...aj ten vyzera dobre, my ho mame normalne zlozeny ako maly stanik v takom sulku, sklada sa to tak isto, velmi jednoduche a je velky, ze sa tam da skryt aj bazenik maly...ale pacia sa mi aj tie co sa rozkldaju jednym pohybom 😉
tak my uz sme v Londyne 😖 V lietadle pred nami sedela taka modelka a v kuse ked maly piskol sa pohorsene otacala. Mala som nervy v kybli, ze otravujem... a zaroven nechapem, ako moze niekto cakat od 6mesacneho baba, ze bude celu cestu ticho sediet. Inak Kubik za posledne dni zvladol cestu autovlakom z Presova do Prahy, milion ciest autom a teraz aj to lietadlo. Som nanho hrda... 😎 ale dufam, ze to uz tak skoro nebudem musiet absolvovat. ..a dnes vecer idem pocitat, co ste popisali ;)
@hobit bre... bre... no s ovocim nic moc. davam po obede, okolo takej tretej. surovy spapa len banan a uz 1x jablcko, inak mu musim robit kompot (jablcko, hrusku, banan povarim, potlacim) to mu chuti. striedam to aj s kupovanymi, ani tie nezje vsetky. 100% ovocie od hami som prvy krat zjedla ja / on sa teatralne zacal davit) na druhy den si uz dal... takze pomaly... 😝 so zeleninou to bolo lepsie
@gumimaci no Tobi 1. den dal cely banan, vcera som uvarila jablko a velmi sa netrhal za tym, musela som mu do toho zamiesat banan a nnieco zjedol, dnes mu skusim dat domacu vyzivy jablkovo-mrkvovu bez cukru robenu...len to nejako neviem nacasovat, okolo 11.30 ma obed a do vecera sa este min. 2x kojime, okolo 2hej a a5tej 😅 , Ondrejko od obeda zje len to ovocie ci ako sa kojite?

ahojte,
musim dnes pochvalit krpca, popapal kusky dusenej zeleniny, sice nam to dlhsie trvalo, nez to pozvachal, ale islo to a to je hlavne 🙂
Mam otazocku, budete niektora kupovat taky polostan na leto? ked budete s detmi na kupaliskach, zahrade, pri vode... ja by som chcela, len neviem, aky je dobry, aby naozaj drzal a aj nieco vydrzal. ak mate skusenosti, budem rada ak sa podelite 🙂