icon

Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám

zab_ka
23. aug 2006

Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵

Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂

sylvasik
29. okt 2006

alebo nema niekto prehlad na ake farby sa teraz maluju steny?

zab_ka
autor
30. okt 2006

sylvi, uz to mas v ip, cez vikend som hladala
a steny mozes mat farby akej len chces, zalezi na vas 😉

sylvasik
31. okt 2006

Zabka dakujem ti ze si mi to poslala uz som si to poprezerala,uz sme behali aj po obchodoch a nakoniec mam dojem ze sa mi skoro nic nepaci alebo to co sa mi aj paci v obchodoch vobec nemaju.

zab_ka
autor
3. nov 2006

sylvasyk, tak pockajte 😉 mozno pride do mody, to co chces ty 😀

inak dobre rano zelam 🙂

sylvasik
3. nov 2006

Dobry vecer, je tu niekto?

zab_ka
autor
7. nov 2006

halo halo sala, kde sa tulate? 🙂

emkaa
11. nov 2006

a to už sem fakt nechodíte??

evatu
11. nov 2006

emkaa,ja sem obcas chodim,ale do inych tem 🙂

zab_ka
autor
13. nov 2006

no vidis emkaa, musis nas prist pozriet a mozno sa aj vratia 😉
inak sa tu citim opustena a sama ☹

ako sa ti paci v novej robotke?

emkaa
16. nov 2006

v práci sa mi to celkom pozdáva, až na dochádzanie na letisko.. to je o ničom.. preto si hľadám niečo nové, kým nie som tehotná 🙂

a ty ako sa máš, žabka?

zab_ka
autor
16. nov 2006

ahoj emulik, rada ta tu vidim 😉 no dnes som mala velmi stresujuci den

sylvasik
18. nov 2006

Dobry vecer sala

zab_ka
autor
20. nov 2006

tak teraz skusim ja, dobre rano sala 🙂

emkaa
20. nov 2006

a teraz ja: dobrý ďalší večer 😵

zab_ka
autor
21. nov 2006

vidim, ze sa stretavame ale nie v jednej casovom pasme 😀 😎 😀

kaprik
21. nov 2006

ahojte.
oznamujem vam, ze dnes som uspesna absolvovala statnice, takze uz som konecne Ing kaprik. Mozno ze uz budem mat viac casu aj na tuto stranku. 🙂

zab_ka
autor
22. nov 2006

jeeeeej ajojky, tak ti gratulujem strasne moc 😵 ale mohla si nam povedat, kedy ta to caka, nech ti drzime palceky o sto sest 😔
velmi sa teskam s tebou a hlavne si teraz vydychni 🙂

kaprik
22. nov 2006

Ahoj! Nezatajila som to schvalne. Raz som vam aj napisala, ale nepridalo mi prispevok, tak som stratila nervy a radsej sa na to vykaslala. Ako sa mas? co robkas? A co ostatne snazilky a tehulky a pod? Ja som tu dost dlho nebola.

zab_ka
autor
22. nov 2006

DObre sa mam, len som opustena ☹ , manzel je daleko a ani salaniek na pokec niet 😀
ale nie mam sa fajn az na dnesok, nejako ma boli cely clovek a nic sa mi nechce

csikike je na sluzobke, takze ta ti zagratuluje asi az v piatok 😉 a o ostatnych neviem 😔

tak co si spokojna so sebou? a ake to bolo?

kaprik
22. nov 2006

Som som spokojna. Mame same 1, takze to dopadlo fajn. Aj ja som unavene, ale dnes som uz musela prist do prace. A mom toho dost, ale neodolala som.

zab_ka
autor
22. nov 2006

Jeeej tak to je super, musia byt doma na teba hrdi! Viem ake to je po, sa ti povolia vsetky nervy a si neskutocne unavena, mozno aj to je moj pripad, vcera som konecne spojazdnila stroj a bola som z toho tak stresovana, ze teraz ked sa mi ulavilo ma bude vsetko boliet

a co planujes teraz Ing.Kaprik? Pracovat a pracovat? Kedy to pojdete oslavit?

kaprik
22. nov 2006

pracovat a pracovat. Vcera nasi pripravili doma chlebicky, sampus a tak ale ja som nevladala. Od manzela som dostala krasny necakany darcek. Promocie budu 15.12, tak vtedy bude aj mensia oslava.

zab_ka
autor
22. nov 2006

a aky darek si dostala ak mozem vediet 😕 , som zvedava 😀

promocie budu u vas na fakulte,a lebo mate nejaku specialnu aulu na to v tt a budete mat aj talare?

evatu
22. nov 2006

Ahoj kaprik,tak ti velmi velmi blahozelam 🙂 ,aj ked sa dalo cakat ,ze to zvladnes,lebo si sikovna 🙂 🙂

kaprik
22. nov 2006

Este raz dakujem.

Mame peknu aulu a talare neviem. Denny mali u nas je to zatial vo hviezdach. A dostala som krasnu retazku z bieleho zlata. Neviem ci si si vsimla aky mam naramok to mam tiez od neho a strasne som tuzila po retiazke, ale vobec som to ani len netusila.

zab_ka
autor
22. nov 2006

super tak mas velmi pozorneho manzelika 😵 , to sa ceni
ja uz si ani nepamatam, ci som od neho nieco dostala k promo ale ani ci som ja nemu nieco darovala 😀

kaprik
22. nov 2006

Hlavne je z sme sa tiez dohodli, ze uz si nebudeme kupovat take velke darceky ako pred tym, lebo musime setrit. A on na to toto. Uz mi chyba len prstienok z bieleho zlata.

evatu
22. nov 2006

🙂 kaprik,bud rada,ze je taky aky je..a setrit sa da aj tak,ked ti obcas kupi nieco take..

kaprik
22. nov 2006

Ved som bola uplne dojata z toho. Ja som rada. On ale asi tpel najviac, tak aj ja by som mu mala nice pekne pripravit alebo kupit. Ved ma celemesiace podporoval, obcas som sa k nemu spravala hrozne.

evatu
22. nov 2006

Tak na toto ti odpoviem do ip.... 🙂