Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám
Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵
Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂
csikike, no ak by manzel neporadoval tak by som sa ho to hned spytala on bude viediet ale momentalne ho nemozem rusit 🤐 z prace idem do mesta ale vecer ked sadnem doma tak snad vybavim vsetky resty 😵
csikike neboj, ja mu vysvetlim, ze sa nemusi bat, ze zatial lubkas len jeho a jemu chces davat svoju lasku 😉
evatu, to ti nepomozem, nemam tucha, ale zaregistrovala som uz v novinach daco take
evatu, aj veru nie, zaregistroval asom iba novu stavbu pri kruhovom okruhu a to mi staci 🤐
Ja som sa docitala len tolko,ze Skraslovacie centrum Alexa Csonku.. ,ale ani adresa tam nie je,ale vraj to uz funguje,len tam este chcu doplnit fitko a tance ..
to uz funguje davnejsie sa mi zda, este pred mojou svadbou ale neviem, kam ho zaradit v sali, skus ist na prechadzku centrom, podla mna to bude niekde pri hlavnej ceste ...ale mozno sa mylim
emkaa oficialne samozrejme az po svadbe 😔 , ta je uz o chvilu ... uz si nervozna? ci ani nie si ten typ?
takze mas ten stav, ktory si pamatam aj ja 🙂 , neboooj na svadbe sa budes bavit a potom ti bude luto, ze uz je po vsetkom
som nervozna, zaspavam s myslienkou na svadbu, vstavam o piatej s myslienkou, co sa pokazi na svadbe, snivaju sa mi hovadiny, napr teraz sa mi snivalo, ze priatelka mojho brata je nejaka "tanecnica" v Rakusku a dozvedeli sme sa to na svadbe... no proste mi zacina zasibavat 😅
evatu, ja som nasla len toto:
Alex Csonka kadernictvo - DIVA
kadernictvo, predaj vlasovej
kozmetiky
Otváracie hodiny:
Po-Pi: od 9.00 do 18.00
So....: od 8.00 do 12.00
Shopping City 182/35, Galanta
mobil: 0903 402 060
csikike ale to bude asi galantska pobocka, on je aj v sali a ako poznamenala kaprik asi niekde pri moste
ja uz cvicim doma,brusaky,rotoped,stepper.. 🙂 ,ale tam spominali aj brusne tance a mne sa velmi pacia.. Uz v minulosti som chodila (este u nas v Hurbanove),tak by som zas chcela..

zuz,my sme tam zvykli chodit,este ked som chvilku byvala na garde..je tam naozaj pekne.