Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám
Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵
Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂
ja by som radsej niekde inde, aj ked to je po ceste, nemam vsak rada take zafajcene miesta 😔
zabka,ale vsade je to zafajcene a tam kde sme boli pred rokom,aspon co ja viem,v pondelok aj tak nikto nechodi,takze by tam nemalo byt zafajcene..
tak ja sa prisposobim teda vam, ale minule tam casnicka smradila 😠 a bojim sa, ze ta pizerka bude asi plna, ale ved sa niekde zrazme a uvidi sa
hlavne nech sa nam to podari 😉
inde neviem o tom, že by sa nefajčilo.. aj keď je nejaká klimatizácia aj v Maure, aj v Lukase, myslím 😒
csikike,tak vedla otvorili kebab,ale tam je to male a iba take mrnave stoliky..(ak myslime na rovnaky podnik)
asi ano, ja som tam este nebola, takze netusim ako to tam vyzera...takze zatial vedie pizzerka?
ale ja zase nie som taka fajnova, vydrzim ked sa inak neda 😉
idem papenkat
dohodnite cas a miesto stretu 🙂
galvan sa mi zda byt dost nafajceny, ale mozno to bolo len vtedy ked som tam bola...pizzerka ma bude pokusat, ak ma zadrzite tak to moze byt tam 😀
evi, ale na teba sa zmesti...ja som sa rozhodla nevecerat takze dufam, ze ma nezradi moje novorocne predsavzatie 😀
csiki a nedonesies aj svojho muzika 🙂 ako tak pozeram na tvojho avanta az sa mi kutiky dvihli 😀

mne je jedno ake miesto, popripade mozeme tam kde sme boli pred rokom...alebo kedy