icon

Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám

zab_ka
23. aug 2006

Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵

Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂

csikike
2. okt 2007

aj trocha ano, hlavne za sekretarkou, s tou som si strasne rozumela 😵 a aj kolegovci boli fajn, asi mi to bude chybat

zab_ka
autor
2. okt 2007

urcite ti bude smutno, ale mozu skocit na navstevu, ked pojdu na sluzobku 😉
mne by tu asi za nikym nebolo smutno 🤐

csikike
3. okt 2007

hej, vravela, ze ma pridu pozriet, tak som zvedava
zabi, akoze nie, aspon za pristrojmi 🙂

zab_ka
autor
3. okt 2007

ahoj
no uz len za tymi 😀 😀 😀
tak ako sa citis, posledny den? 😵 ja tu dnes nemam sefa tak to bude tazke flakanie, len neviem kde 😒

csikike
3. okt 2007

no, zatial to je v pohode, za chvilku sa vrhneme na pripravu chlebikov a 1papuliek ale zatial robim drahemu prezentaciu do skoly

zab_ka
autor
3. okt 2007

ozik a co drahy v skole? sprvail tu skusku, ci opakuje rocnik?

csikike
3. okt 2007

hej, spravil, uz je riadny 3, takze tento rok ho caka bakalarka a statnice + kopa predmetov...
ale vytesuje sa.

zab_ka
autor
3. okt 2007

supis, vidis, zvladol to 😉 gratulujem

csikike
3. okt 2007

no jo, zvladol 😵
a hlavne sa vytesuje, ze nebude musiet platit tento rok skolne a vraj ani inzinierske studium nebude mat platene 😵

zab_ka
autor
3. okt 2007

po spravnosti by ani nemal, pretoze nastupil este za cias lacnych 😉

csikike
3. okt 2007

hej, ale ti co opakuju , platia uz teraz za sem. 10 litrov a na inzinierske budu platit za sem. 25 litrov, co je hooooooooodne vela, takze asi to budu musiet zmiernit, lebo nebudu mat koho ucit

zab_ka
autor
3. okt 2007

fuuuj, to je hnus, az tak vela pytaju? to si clovek rozmysli, ci bude opakovat alebo nie ☹

csikike
3. okt 2007

hej, ale myslim, ze ich to rychlo prejde ked nebudu mat koho ucit... 😅

zab_ka
autor
3. okt 2007

zalezi od odboru, je pravda, ze take pravo a ekonomika sa uzivi,ale naozaj take neatraktivne odbory asi tazko

csikike
3. okt 2007

ved to, a zeby zrovna tam sa hrnulo moc ludi...no neviem, aj teraz ich asi budu spajat, lebo vraj kazdy kruzok ma mat min. 10 ludi a ich je z dvoch kruzkov 16.

zab_ka
autor
3. okt 2007

kde su tie casy mas studentov 😀 sa pamatam u nas v prvaku ako bola plna skola a teraz semtam niekto

csikike
3. okt 2007

neboj zabi, ved to je len tym, ze je menej deti 😅
co vyvadzala v noci kraska?

zab_ka
autor
3. okt 2007

dnes spinkala ale zase o pol siestej sa prisla tulit pod nos, je taka zlata aky ma zachvat lasky, ale ja chcem spat! a sranda, ze k muzovi nejde, ten si ju vzdy zoberie, nech neotravuje a ona je o chvilu spat 😀

inak ty si mala problemy so susedmi, ma teraz napadlo, ked spominas noc, nam vcera v noci(ako obvykle robili ramus ti nad nami ale az vcera som na nich isla nahukat),
nevies ako sa riesia neprisposobivi susedia? policia vraj u nich uz bola, ked sa mi mlada pipenka smiala do tvare a neviem, co s nimi budem robit ak neprestanu

zab_ka
autor
3. okt 2007

uz asi oslavujete, len ma napadlo, ze s drahym sa dnes asi poberieme do sale objednat okna a pravdepodobne pojde aj mrnus na vylet, tak ak by si sla na nejaky podobny vlacik, mozeme sa aj stretnut

csikike
3. okt 2007

tak uz som opat za kompom 😀
hm, tak susedia, co ja viem policia to zial nevyriesi
ja idem na 14.20, ktorym idete vy?

zab_ka
autor
3. okt 2007

nasla som si clanky, mozu ich pokutovat

my stihame az 15.20 takze nic ... musime domov po drobca a pozriet ci este mame garnizu 😀 uz drzi len tak tak

aka bola oslava?

csikike
3. okt 2007

oslava dopadla dobre, vsetko sa pojedlo, popili sme, aj obrovsku kyticu som dostala 😵
garnizu mozno aj ano, ale asi zaclony budete musiet menit castejsie, nie?

csikike
3. okt 2007

zabi, no pokutovat neviem, lebo ak rusia nocny klud, tak policajti by mali nakusat s pristrojom na meranie hlasitosti a az potom im vedia dat pokutu (ale tym nie som si uplne ista)

zab_ka
autor
3. okt 2007

moze byt,ale apson viem ako na nich
takze mas kvetinky, supis!
no garniza uz je strhnuta, vcera si drahy vsimol a zvesili sme zavesy aj zaclony, musi sa namontovat nanovo 😠

csikike
3. okt 2007

mala potvorka, musi byt zlatucka ked si tak volne visi na zaclone...
asi ste nepocitali s vacsou zatazou, my uz hej, bo v garzonke som na vianoce kapanek visela na nej, ked som tam montovala girlandu a ozdoby, tak teraz sme dali riadne velke hmozdinky a sroby 😀

zab_ka
autor
3. okt 2007

no neviem, vy mate tak zhora montovane, my zo steny a nejako aj ten patent mi uz vtedy prisiel divny 😒
drahy volal skusame aj my ten vlak, tak sa mozno uvidime 😉

csikike
3. okt 2007

parada, len sa potom nezlakni, urcite ma spoznas ako malu gulatu funejucu s velkou kyticou 😀

csikike
3. okt 2007

Ahoj zabi, mooooooooooooooooooc ti dakujem za tricenko a mala potvorka je uzasna 😵

zab_ka
autor
3. okt 2007

nie je zac, mala potvrka posluchala cely cas 🙂 bue musiet chodit castejsie na prechadzky 😀
inak pytaal som sa specialne na tu zaruku na murarske prace a ona nam povedala, ze zo zakona mate narok na reklamaciu vsetkeho co suvisi z oknami, cize aj na zatekanie, ak vam teda okna nemuroval niekto iny 😉

zab_ka
autor
3. okt 2007

a vyzeras super s bruskom, pristane ti to 😉