Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám
Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵
Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂
ale akonahle nevydrzis a budes vediet, tak informuj, napato cakame vysledok (samozrejme prajeme nech je //) 😉
babulky dakujem, ale uvidime ci ta ciarocka bud silniet, tak to radsej nezakriknime, cez vikend spravim este jeden 😉
ale pri prvom tehu som nemala ziadne priznaky, ani blbo mi nebolo, ale to skoncilo neuspesne, zial
jooooj, to som niekde citala, si pisala, ☹
Teraz ti drzim palce, nech nas tu je Salaniek velaaaaa
tak si oddychni, pospi si, ked mozes, ja este stale pracujem a mesiac este aj budem, unavena som jak slak, a uz mam aj po prestavke, takze idem off, ahooooooooj.
Evitka aj ja ti drzim palce pockaj za par mesiacikov sa stretneme v centre mamy mamam vsetky aj s malym Tomaskom a Csikike 😵
sonen dakujem, sa dnes neviem z toho spamatat, sa normalne cela trasiem, ze to zas vyslo na prvy raz
Evitka zistila som ze mame spolocnych znamich, vlastne aj s Csicike 🙂 Zuzanu z Bratislavy a Sale zaroven 😵
sonen ano,tak to je super, Zuzka bola spoluziacka mojho manzela a bola nam aj na svadbe

asi hej az toho 25 ak dovtedy nepride, radsej to vdrzim