Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám
Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵
Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂
maaja - sa prizenila? 😀 alebo odjakziva?
no ja tu byvam odjakziva, aj viidam nejake maminy s kocikmi, ale som robila dost dlho v trnave tak tu uz nikoho nepoznam
ale teraz uz viem,ja byvam v novej bytovke vedla zdravotneho strediska ked si tam raz bola tak som sa prave pozrela von oknom,volam sa sylvia,spoznala si?
no, my sme povodne zo Sale, teda z Vece ... cize kusok ... a prividala sa tam ... myslim ze tam byva uz tri roky alebo kolko ... inak obcas kocarujeme spolu ked k nej pridem ... ja mam marcove babo 2007 a ona februarove babo 2007
ne, moja sestra ma dvoch chlapcov a byva tiez v bytovke - take styri su vedla seba, stare ... a teraz tam pred nimi postavili dva alebo tri nove bytovkove domy ... vlastne skoro pri skolke to je
sylvasik na jasneee, som tam bola u tety a mala tam behala vonku 🙂 taka mala dzedzina a musim sa tu s trnovcankami stretnut cez net
ano som to ja som ta stretavala aj pred par rokmi v autobuse rano a teraz ked si bola u tety som ta vobec nespoznala
sanny, a tvoj Max sa vola Maximilian ??? lebo este jedna trnovčanka ma Maximiliana a rodila vo februari 2007 😀
sylva - asi som opeknela 😀 ...alebo zostarla 😎
maaja - ja som povodna, uz tu trcim 33 rokov ,a krpec sa vola len Max, a vidim ze mas lepsi prehlad ako ja povodny obyvatel 😀
xi, som sa zasmiala ... este jednu babu poznam z TnV, ona ma dceru, ale uz starsiu ... asi 3 roky ... no a to je vsetko ... teda este asi aj viac 🙂 ale s babetkami uz e e ...
sylvasik a kolko rokov ma mužík ? že ci nahodou sme neboli spoluziaci 😀 ja mam 28
nezostarla len som ta dost dlho nevidela a ked si tu bola tak som ta vobec nespoznala...
maja moj manzel ma 33 ale jeho brat ma 28 a tych trnovcaniek co maju 3 rocnu dceru poznam viacej 🙂
no pekne ja fest nikoho nepoznam a ked nahodou tak sa s nikym nezdravim, ale ked mi je take blbe len tak k niekomu prist a dat sa do reci
a pomaly si mozme zalozit aj trnovecke forum 😀
no tak ked sa stretneme tak ta uz urcite pozdravim a ked sa podari tak sa mozeme dat aj do reci
ak sa najde este trnovcanka tak mozeme preberat udalosti nasej krasnej dedinky
jasne dohodnute 😉 este malinka zatial neplakala tak si nemusim ist s nou lahnut a ked uz som vydrzala tak pockam muza kym sa vrati z roboty, horsie to bude ked budu v noci cirkusy ze nebude chciet spat
ja tu tiez strasim po nociach ked krpec konecne zaspi lebo cely den si vyzaduje maximalnu pozornost 🙂 a to zaspavanie je des, pekne pochodujeme po izbe na rukach a natriasame
vasa mala je zlata, aktivna, aspon co som ju videla, tak ake cirkusy, sa unavi lahne a spii 😀
tak a uz to zacalo najprv som ju prelozila z postielky do manzelskej a ked som odisla zliezla z postele a prisla za mnou, tak ja musim koncit ved sa teda porozpravame ked sa stretneme, dobru noc
aha aka debata nocna sa tu strhla...a kde ste vsetky teraz? V robote zas nudaaaaaaaaaaaaaaaa

nie si nahodou lucia?