Snažilky a mamuľky zo Šale: Pridajte sa k nám
Ahojte Snažilky, Tehuľky, Mamuľky zo Šale 😵
Väčšina z nás už má po svadbe a tak začíname uvažovať o bábätku a rodine. Nech sa páči vítam vás na Modrom Koníku . 🙂
Ahoj kocky ako sa mate?
ja som uz 8 kg pribrala 😒 ty kokso pospedne dva mesiace to uz bolo 2kg musim obmedzit sladkosti
ahojte kočky 🙂 lucka, ja mám už 7 kg na sebe 😕 a ani neviem ako... ale čo už, budeme kojiť a dáme dolu 😉
ivi ved kojenim to hadam schudneme, sa na to spolieham...ivi kde presne v Sali byvas?
evi - na pohotovostnom sídlisku. a ty?
na to cvičenie nechceš chodiť? minulú stredu sme mali prvú lekciu, býva to raz do týždňa a je tam fajn. je nás 5 báb, možno by ťa ešte emöke zobrala. sme tam od 18tt do 22tt, takže akurát všetky skoro rovnaký termín
ja sa hlasim na kocikiy aj korcule 😀
myslim ze nas bude dost same tehule Salanky 😵
ivi, ale v Sali sme casto, svokrovci byvaju pri Kauflande
ja radsej bez tych korculi, mam problemove koleno
Ahoj Ivica, aj ty daj nove foto! 😀
opytaj sa Emoke kedy sa cvici cez tyzden (nie ten vas kurz ale normalne cvicenie pre tehule) buduci tyzden uz mozem ist. konecne dommmaaaaa 😵
Aholte Chcela by som Vas všetky pozdravyť, som tiež z okresu šala. Sice sa k vam nezapájam ale chcela by som sa poďakovať, lebo na vela problémov alebo otázok som si u Vas našla odpoveď 🙂
cavte bibule babule...zdravim vas z domu, vcera nas s Barborkou pustili, len nejak nemam cas sa sem dostat, zvykam si na novy rezim a spim vtedy ked malinka, ked nespi som s nou, este som stale slaba a rana po cisaraku boli, dnes mi vyberali stehy, ale ved obcas nakuknem. pekne tehulkovanie... 😉
Jej ahoj maminka, uz ta tu vyzeram kazdy den.
takze si bola cisarskym moja len sa dobre zotav a posli fotku please 😉
Jeeee, Sonen, ty si mi vcera smskovala, sakrish, zabudla som, zavolam ti dnes, kedy koncis robotu?
Evitka, super, vsetko to stoji za to, ked pozeram, ako tu dietatko-cloviecik vedla mna krasne spinka, spokojnucke...a je krasne sa o niekoho starat a davat mu vsetku lasku...neda sa slovami opisat, co citim, je to zazrak... 🙂
Andika10, ale ved sa zapajaj 😉
ahojky 😵
vitaj doma ved nam ju uz ukaz 😵
este par tyzdnov a budem mat aj ja jupiiii, dufam ze to prezijem v pohode ako ty ☹
zajtra som posledny den v robotke
ozik ked budes mat cas prezvon ma a brnknem ti radsej vecer, ale to je jedno ked nebudete spinkat 😎
ahojte kočky 🙂 bashka teším sa, že ste už domka, držím palčeky
lucka - rozkaz, foto som zmenila 🙂
tie kondičné cvičenia sú každý utorok od 16-17 hod. (cena za cvičenie 70,- Sk/hod.) mám to napísané v rozpise ku kurzu, ale určite to je aj na stránke
takže dnes posledný deň v práci? oj, ale ti v závidím, ja mám dnes taký trochu nervózny deň, všetci ma vytáčajú, tak sa musím učiť ovládať, ináč v poho 🙂
Ahoj Klaudi, aaaaano? Tak sa tesim. Ako sa ma Matko? Paci sa mu v satke? Ja uz sa neviem dockat, kedy budem vlacit nasu malinku...kedy si ho zacala ty?

evit, gratulujeme 😵 boze, ako ten cas rychlo leti 😉 , ved len nedavno si testovala a uz 17tt 😉