Snažilky od septembra 2012
V septembri začíname snažilkovať 😀
Ako sa pripravujete?
Držím palce 😉
no my vlastne len tento mesiac. poslednu mrchu som mala 20.9. a odvtedy uz vlastne neprisla. Treba mysliet pozitivne 🙂 mna drzalo trochu povzbudenie od mojho dokyho, ked som u neho bola v maji, ze mam ukazkovu maternicu 😀 a s takym pocitom sa dobre vyraba 😀
@huncut
Áno,presne to.Že najlepšia je poloha zozadu a potom zostať ležať na bruško.Lebo,inak ja som to aj zistila,že keď sa otočím na chrbát potom,tak to zo mňa okamžite všetko tečie von.Ale,keď zostanem ležať na bruško,tak pohoda.Inak,máš niekedy nejaké problémy?Napr.cítiš v nejakých polohách nejaký,ako by som to povedala,diskomfort?
@ddanuskaa pokojne aj kazdy 🙂 vsade sa hovori inak, citala som ze dvojnodnove spermie su najlepsie a potom zasa niekde, ze lepsie spermie su cerstve 😀
@dasiacik jedna moja znama ma tiez takto. A sa mi zda, ze hovorili dve riesenia - bud sa snazit hore na mm alebo lekar maternicu otoci - ale to vobec neviem, co a ako 😕
@jarus_galbi
Ježiš,ja som počula také príbehy asi zo 17.teho storočia ako to ženám robili 😲
Že,im tú maternicu brutálne za živa drasticky otáčali 😲
@dasiacik fuuuha, normalne ma striaslo 😕 ved vyskusajte tu polohu ty hore. my sme inak tento mesiac mali asi dvakrat polohu na svorenie baby a ostatne bolo vselijako inak a mozno sa podarilo 🙂
@jarus_galbi ta poloha na storenie je klasika? 🙂
@dasiacik tak vychod su kosice a spol...my to len tak zaciname 🙂..ty si odkial?

@dasiacik no a teraz co s tym :D asi len skusat a mozno sa raz strafime, hm? 😵