Snažilky z Považskej Bystrice
ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵
ozaj len musíte brať ohľad na to, že ak budem meškať kôli malej, ak budeme práve papať alebo tak... 😉
niki tak si cestu naplanujet na 9:30 😀 a do 10 hadam pridete lebo ja potom musim po maleho do skolky a nerada by som vas vyhanala 😀 😀 😀 inak ano aj peta aj kosta maju moje cislo 😉
Peťa a Nikiarudi -tak chodte z domu skôr,kludne môžete prísť pre mňa o 9:45, ak sa bude dať nech o 10,00 sme už u Mišky,jo?
Dnes som bola na poradni,na kontrolu 30.3 presne ako ty Peťa dala som sa po tebe 🙂 🙂 🙂
všetko je O.K ale aj tak mám byť v klude keď mi to brucho vie tvrdnúť.
Na zajtra sa teším 🙂
niki tak napis o ktorej ta mam pockat na zastavke a pojdeme po kostu...
a malej dame cosi riadne najest 😀 😀
ty kosta a ako si sa mohla dat po mne ked ja idem 16.3.???
asi...ale isto pojdem 30.3. lebo uz by som mala chodit po dvoch tyzdnoch tak sa hadam stretneme, ved tam to aj tak nejde presne...a o kt. ides????
no peti - takto sa mi to ťažko hovorí, keďže sa riadim podľa malej.. 😒 ale budem sa snažiť o tej 9:45h byť na zastávke.. keby niečo, tak zavolám.. ok?? 😉 tak zajtra idem ja už spať lebo túto noc som toho veľa nenaspala... 😠
peti ja idem 16.3 ale na 11:00 no budem tam uz 10:30 😀 proste do 12 musim ist od dokiho prec 😉
no čo Miška, už si pripravená, že sa k tebe dogúľajú dve tehule a jedno mimčo?? 😀
ozajj niki a nepojdes potom od brisildy do mesta s malou???ci pojdes domov, lebo ja pojdem hned od nej na lansku...
nic ja idem do nemocky za maminou, len ze ci nejdes k vasim.. 😀 ze by sme sa presli...
kocky tak coze nepisete? 😀 ja som sa teraz vratila s fotenia a robila som milion roznych poooz 😀 😀 😀 tak hadam nejake tie fotecky budu schopne lebo mam foto bruska a samko ma anjelske kridelka tak ta fotka asi bude najkrajsia a bude naisto zdobit sebiho izbicku 😉
niki inak malej som zabudla nieco dat 😖 uplne som na to zabudla tak hadam s toho fesanda nevyrastie do nasej dalsiej navstevy 😀 😀 😀
ale Miška, nemala si si robiť starosti??? 😉 a verím, že sa budeme u stretávať častejšie... 😉
a Maťa, tak ako bolo u Mička? čo to teda pribudne do tej našej partie k Tamyi?? ďalší fešák alebo nejaká kočka??? 😵 rýchlo sa pochváľ som moc zvedavá.. 😉 😀
ahaaaaaa.. bože ja už som taká nedočkavá, že som myslela, že idete dnes..kuaaaaa... 😠 😀
brisilda som zvedava...to s tymi kridelkami bude isto krasne, lebo ona mala taku foto v pc na ploche...a strasne sa mi pacila...a kedy budes mat foto, asi az buduci tyzden ze???
kosta neuotopila si sa???ako sa ti s pupkom plavalo???
niki vravela si malej ze bola na navsteve a vobec sa nepredviedla aka je fesanda, furt len spala???
no jednoznacne ja som na foto zvedava 😉
niki nerobila som si starosti to len som mala pokupenu vybavicku aj v ruzovej farbe 😀 😀 😀
inak ja som vazne zvedava kto k nam pribudne do partie ci maly fesak alebo fesanda inak v lete ak by aj kosta cakala chalana tak tamya bude v lete na fotkach ako taka kralovna 😉 obklopena chalanmi 😉

šak kosťa a Peťa majú tvoje číslo,že???