icon

Snažilky z Považskej Bystrice

nikiarudi
11. feb 2009

ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵

nikiarudi
autor
6. apr 2010

no malá ešte nie.. ale ja sa radujem ako by som ja bola malá.. 😀

petka55555
6. apr 2010

kosta ozaj kde ste kupovali tu vasu sedacku???

nikiarudi
autor
6. apr 2010

Peti, takže zajtra o tej 10tej to platí??

kosta123
6. apr 2010

petka55555 - tú v obyvačke???neviem to sme kupili od tatovej svokri ona ju mala rok a išla meniť celú obyvačku tak nám ju posunula.

petka55555
6. apr 2010

jaj....tak nic...lebo taka sa mi paci... 🙂

petka55555
6. apr 2010

no a jasne ze plati zajtrajsok 🙂
baby a viete kde to byvam???niki vie, brisilda uz tiez a mata a kosta????

nikiarudi
autor
6. apr 2010

ja som sa dohodla s Kosťou, tak že sa počkáme na zastávke a pôjdeme spolu.. a Miška nech počká Maťu pred tvojim domom, oni pôjdu isto autom... 😉 🙂 🙂

nikiarudi
autor
6. apr 2010

aaaa kuriér je už tu, tak idem ja dole... jupíííííííí... 😀 😵

petka55555
6. apr 2010

ok.... 🙂

brisilda
6. apr 2010

Dobre ranko mamicky a tehulky
peta ved mati staci povedat nech odstavi auto tam kde bol kates 😉 ty mas tusim okno hned vedla hnede okna sa lahko hladaju 😀 😀 😀 a pockame sa pred tvojim barakom 😉
eli tie rastuce bolave zubky nezavidim 😝 dufam ze u nas to bude aspon take prijemne ako pri samkovi 😉
inak ja som az teraz vstala som dobra co? a to amm doma aj samka 😀 moj tlak bol rano 100/60 😀 a vecer bude 140/80 to uz mam tak odsledovane 😉 kedze cezden sa uz nezastavim tak musim vylehovat co najdlhsie 😉
peta mne zajtra zacina 9 mesiac 😀 😀 😀 jupiiiiiiiiiiii

kosta123
6. apr 2010

Brisilda no ty máš ale zlaté dieťa 😀 keď ťa takto nechá pospať.Ja som vyšla zo sprchy a rozmýšlam,čo si spraviť na obed.

brisilda
6. apr 2010

tak u nas je este zem. salat 😉 + napacovane masko takze bude rozoto nakolko mam kopec tvrdeho syra na postruhanie 😀 a inak ano je zlaty ale budil ma asi 10 krat 😀

kosta123
6. apr 2010

Takto sme to premiestnili,myslím tú spálňu.

kosta123
6. apr 2010

Kde sú modré obliečky je aktuálna zmena 😀 teraz je tam viac miesta,dokonca už aj na postielku,lebo sme dali skriňu hneď na začiatok izby ku dverám.

kosta123
6. apr 2010

eyya - neviem akú máš predstavu toho šporťáku ale tento predáva jedna baba z PB,ja by som taký chcela

brisilda
6. apr 2010

kosta tak u nas je skrina stale pod stenou 😀 a postel sme mali pod oknom no teraz sme ju premiestnili nakolko nam pri otvorenej vetracke fukalo do usi 😀 a mv sme to riesit tak aby sme videli aj na TV nakolko je na stojane na stene 😀 teraz sa mi tam vopcha tak jednine ten pruteny kos a mozno aj postielka ale tu isto premiestnovat nebudem 😝 nechcem aby maly spal s nami v spalni nakolko ja musim mat otvorene okno tak by chuda zamrzlo 😀

brisilda
6. apr 2010

https://www.modrykonik.sk/bazar/golfky/tjph/koc... ja kebyze mam malu slecnu tak by som uvazovala o niecom takom 😉

brisilda
6. apr 2010

inak na mimiaukciach sa daju kociky kupit pod cenu 😉 skus mrknut aj tam 🙂

nikiarudi
autor
6. apr 2010

tak ide sa na to... umyť riad, zapnúť práčku, dať piecť chlebík, povysávať a uvariť obed... ufff.. 😀 😀 😀

kosta123
6. apr 2010

Brisilda - ten je parádny ten by som brala aj ja.

kosta123
6. apr 2010

nikiarudi -to už malo byť hotovéééé 😀 😀 😀 kurňa ja som ešte neobedovala taká som lenivá sa zdvihnúť od PC 😀

brisilda
6. apr 2010

inak mna zaujal aj tento http://www.mimiaukcie.sk/aukce.php?id=1962457 a kebyze je v krasnej modrej farb etak nevaham a kupujem 😀

kosta123
6. apr 2010

No môže byť len mne sa nepáči čisto čierny a tie ručky už vôbec nie,pre mňa by to bolo nepohodlné,ale na cestovanie super

brisilda
6. apr 2010

no ja potrebujem kocik iba na cestovanie a po roku svoju loolu peredam je sice uzasna ale cervena 😝 no este uvidim 😀 potom by som ju vymenila za nejaky super golfac ale to je este daleko

kosta123
6. apr 2010

brisilda - ja že si ju predala? nemáš čiernu náhodou?

kosta123
6. apr 2010

Idem sa prejsť aspoň do potravín lebo takto dostanem srdcový kolabs z nudy

nikiarudi
autor
6. apr 2010

kosti, tak čo si nepovedala.. si mohla dojsť na kafé.. 😉 🙂

brisilda
6. apr 2010

kosta predala som iba autosedacku z looly a kupila som si v ciernej farbe 😉 no konstrukciu mam aj sportak 🙂
nika ved jej zavolaj mozno este dobehne 😀

kosta123
6. apr 2010

nikiarudi - veď ma ani nenapadlo 😵 práve som prišla idem niečo navariť drahému,za chvíľu príde z práce a od zajtra som do piatka sama doma ☹ ešte že idem vo štvrtok na alergológiu a v piatok k zubárovi (na 10,00 tak asi cvičenie nestíham a nemám ani auto takže asi nič 😠 )

nikiarudi
autor
6. apr 2010

no vidíš, ty trdlo.. sme mohli pokecať... ale šak zajtra sa vidíme..takže to už necháme tak.. mne dojde drahý asi tak za pol hodku.. bol u svokrovcou a v meste aj s malou..tak som si aspoň navarila a upratala... 🙂 😉