icon

Snažilky z Považskej Bystrice

nikiarudi
11. feb 2009

ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵

nikiarudi
autor
11. apr 2010

a čo by si rada moja?? som ti volala späť, no asi si nepočula.. lebo si mi volala a my sme malej akurát otáčali náušničky, tak si trošku poplačkala... 😀

petka55555
11. apr 2010

eyya velkeho tigra, oslika a macka pu za 9,2€, mozu mat hadam aj 60cm....ale neviem ci sme ich uz nevykupili v tom tescu 😀

nikiarudi
autor
11. apr 2010

eli - dojdite nás zajtra s Domkou kuknúť a ukážem ti aké plyšáky... 😉 🙂

eyya
11. apr 2010

bris a a ko si nakoniec robila tu modelovaciu hmotu vyzerala perfektne

eyya
11. apr 2010

no to isto som aj chcela dojst na navstevu 😀

a chcela som sa opytat ci aj vy citite cigarety v kupelke mna skoro trafilo ked sme kupali daky blbec fajcil v kupelke...

brisilda
11. apr 2010

eli presne tak ako mi poradila tvoja super susedka Dominika 😀 inak s tou hmotou sa pracovalo uzasne vobec sa nelepila a co je este lepsie na torte nestvrdla cize sa krasne dala pokrajat 😀 juuuj uz sa tesim ked takto spravim puncovy zakusok 😉

nikiarudi
autor
11. apr 2010

eli - my sme dnes nekúpali, no Rudi čosi cítil na toalete...

nikiarudi
autor
11. apr 2010

bris - tak o punčáku tu ani nepíš.. lebo ja ho milujem, takže by si sa ma ani nezbavila... 😀 😀

eyya
11. apr 2010

no to mi uslo je tu niekde aj recept? bo ma caka torta a chcem si to ulahcit moj posledny marzipam bol otrasny sa mi strasne zle robilo , som sa narobila pokial som vytvorila toto....

nikiarudi
autor
11. apr 2010

jeeeeeeeeeej eluš, to je kráááásna tortička... 😵

eyya
11. apr 2010

uplny smrad ako keby niekto fajcil u nas som bola taka na.... 😠

eyya
11. apr 2010

no to bolo na krst 😀

nikiarudi
autor
11. apr 2010

eluš - skus si dat do googla marshmallow hmotu a vyjdu ti urcite recepty. Je to z tych penovych JOJO cukrikov, pokvapu sa citronom, daju do mikrovlnky rozpustit a miesaju sa s cukrom, len na to treba pevne nervy:o)

nikiarudi
autor
11. apr 2010

no čo narobíš, keď to tu je všetko tak prepojené... 😠

eyya
11. apr 2010

aha no tak to vyskusam...

nikiarudi
autor
11. apr 2010

skús a daj vedieť.. a dojdete zajtra na tú návštevu??

eyya
11. apr 2010

sa clovek boji aj na WC prdnut aby ho niekto nepoul 😀 😀 😀 😀

eyya
11. apr 2010

no ak mozme tak ano

nikiarudi
autor
11. apr 2010

no ako ten sexujúci sused vedľa vás, že??? 😀 😀 😀

nikiarudi
autor
11. apr 2010

jasné, že môžete.. nemusíme u vás otravovať stále len my.. 😅

eyya
11. apr 2010

niki na trojke niekto byva alebo to slo z dola...to tej babe poviem lebo ma to strasne nastvalo bo my nefajcime, s malou nechodim nikde kde sa fajci a doma budem mat krcmovy smrad, no nech pocka to isto tie jej male deticky 😠 😠 😠

eyya
11. apr 2010

chudak mozno keby vedel 😀 😀 😀 ...este ze neviem ako vyzera 😝 😀

nikiarudi
autor
11. apr 2010

no na trojke býva baba, s kt. sa poznám..... volá sa Miša, tak ale neviem či bola doma.. a asi by nefajčila na wc, keď ju minule videla fajčiť na balkóne, takže neviem... 😒

nikiarudi
autor
11. apr 2010

tak ti ho niekedy ukážem, jo?? taký frajírek.. 😎

petka55555
11. apr 2010

baby vy mate teda inych susedov 😀

nikiarudi
autor
11. apr 2010

ozaj baby, ja sa už neviem dočkať tých vašich drobcov a toho ako budeme robiť také narodeninové a meninové kinder párty... jupííííííííííí.... 😵 😵 😵

eyya
11. apr 2010

no som zvedava 😉

nikiarudi
autor
11. apr 2010

ozaj Eli, kedy mám vrátiť šatku?? 😉 a ozaj nepôjdete, ak bude pekne na tú Jilemnického 25? alebo 8. mája je Míľa pre matku..s kočíkmi s pred Kina Mier.. som to našla na stránke Včielky...

eyya
11. apr 2010

kazdy nam ich moze zavidiet ...a ozaj mame aj stenu na baraku od cigariet ...su tu humusaci 😠

brisilda
11. apr 2010

dominika ano presne tak sa to robi a netreba nato ziadne nervy proste je to lahulinke a zaklad je ze cesto sa nelepi 😉
eli inak ta torta je krasna ved ty si hotova cukrarka tak neviem s cim si nevies dat rady 😀