Snažilky z Považskej Bystrice
ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵
ahojte kocky
niki: krasne fotky 😉
brisilda: pekne vecicky, ak by boli nejake velkost 92-98 v dobrej cene, tak kludne daj vediet 😀 v takejto rezii sa teraz pohybujeme 😎
mne mala akurat zaspala pred 15 minutami ... som ju odfotila, lebo zasapala s vankusom na hlave s ritou vypucenou ... len tu rit som nestihla kym som doniesla fotak, bo jej chudatku padala ako spala 😀
brisilda: ved prave my potrebujeme velkost 92-98 a to je na 2-3 roky 😀 😀 😀 mensie by nam boli zbytocne 😝
eli aj my dakujeme za pozvanie a hlavne pohostenie....mnam tie sladkosti.... 🙂
mata no gratulujeme ze si sa zbalila.... 🙂
jej baby my sme si boli objednat u zlatnika pre malinkeho ku krstu retiazocku na ruku co dostane od krsnej mamy.....to je take malilinke..... 🙂
petka dik tak zajtra ako vzdy hore pri lekarnach keby nepridem tak napisem sms 😉
a kedy ju budete mat?
fiallka tak to je super 😀 inak urobim album na FB a potom kuknete 😉 posnazim sa ked bude cas daj aj popis velkosti 😉 len dnes to asi nebude ☹ a zajtra? no hadam ked nam budu robit tie okna tak mozno nieco nahadzem 😀
mati alebo rovno pridi dole....
retiazocku az ku krstu, ale mozno bude skor....
brisilda ty si pripad....tak budeme pozorne pocuvat a potom ti zreferujeme, lebo ked je to zrovna tema pre teba....
dufam ze kosta aspon pojde.....len ci ju dnesne strazenie deti neumucilo...ked nepise.....
baby dnes vecer na parkovisku pri tescu sa prechadzala kačka s káčerom....viete ake to bolo zlate, vsetci sa inak za nimi kukali....a vobec sa ludi nebali...
peti ja som minule videla dve kacice u nasich na rozkvet pred panelakom to bol tiez pohlad 😀 😀 akosi bludia
to je milé s tými kačičkami.. my sme dnes kúpili v hypke takú hojdačku ako má malá Domka a len za 8€ super, že??
dominika ja som videla umelohmotnu pre deti od pol roka za 7,50 € a v ruzovej farbe 😉 inak uz su fotky na FB kocky kuknite 😉

no to som zvedavá... 😀
idem už aj ja zo seba urobiť človeka, až sa ma nezľaknete... 😝 😀