Snažilky z Považskej Bystrice
ahojte kočky, chceli by sme sa začať snažiť po lete alebo tak skôr okolo Vianoc.. 😀 😀 😀 kto sa pripojí??? 😵 😵 😵
No ja zajtra nemám žiaden plán a to mám aj auto doma 😒 len ak bude zase pršať tak ma šlahne.
kosta tak cas neviem to ti dam vediet zajtra nakolko neviem o kolkej bude papkat sebastianko 😀 ale asi niekedy poobede 😉 popripade ti napisem sms 😉 takze s tebou pocitam este cakam ktora kocka sa prihlasi 🙂 malu tamy by sme radi videli 😀
moja no ved to je samozrejme ze aj tvoju princeznicku 😀 ja som si nanu spomenula hned ako som odoslala prispevok no volalal mi mamina tak som nestihla odpisat
no my uvidíme.. ako sa bude maminke chcieť...ale ak bude pekne, tak doma isto nebudeme.... 😉 🙂
nešpačkujem, no ja som radšej vonku na vzduchu ako byť zavretá v byte... to si ešte užijem až bude škaredo a chladno 😠
kocky neserte ma lebo ja vam tu tortu dovleciam aj na ihrisko 😀 😀 😀 nika nevyhnes sa koloriam predomnou neujdes 😀 😀 😀
ozaj ale to by nebol zly napad deti by sa riadne vyjasili 😀 myslim hlavne mojho samka a sestrinu brisildu 😀 😀 😀 lebo doma to je na zblaznenie 😀 mam aj papierove tanieriky 🙂 MQ Quina 😀 😀 😀
brisilda - no super ak by bolo vonku fajn,poprípade urobím doma kávu,čaj a vynesiem von pod altánok 😀 😀 😀 😀
deti sa pohrajú a pokecáme aj zo segrou 🙂
nikiarudi -ááále čoby 😎 ved segra žije v GB tak tá už má aj možno anglický prízvuk,že Bris?
nika hutorec 😀 lebo my zname aj po vyhodnarsky 😀 😀 😀 ale nie budeme pekne rozpravat jedine briska rozprava obcas po anglicky 😀 a inak nebol by to zly napad 😉 uz len aby pocasie bolo krasne 🙂
ok kocky tak ja sa rano prihlasim a dam vam vediet aky ma papkaci rezim maly a podla toho sa uz budeme vediet zariadit 😀 ak by bolo skarede pocasie tak pribehnete k nam 😀
no zato my sme šli spať až o pol 12ej, o 4ej hore a teraz sme tiež už hore... 😠 😠 😠
no tak to domka za vcerajsok naspala 50min tak asi dospavala...zaspala po pol 9tej a na papaniesa zobudila az okolo 4tej sice pred tym viac krat plakala co jej vypadla duda ale dostala ju a bolo dobre ...inokedy jej vobec neva ked ju nema ale dnes dako ano tak som bola taka vkladacka dudky ale neva aj tak som sa fajn vyspala 🙂

Bris a asi o ktorej???