"Staré Júnovky"07 IV.
Takze poslucham a zakladam 😉 😀
Sjuzi ja som prave dojedla po tyzdni! fazulovu, Maju nechcel fazulu lebo sa olupovala a MM polievky neje takze som to jedla 4 dni 😝
Ja mám už boty vybavené a aj otepľovačky a kombinézu. A teraz nosí 2 bundy ešte z min.roka, sú mu dobré... 😎
Lily, ja ju určite toľko jesť nebudem... už dnes padne za obeť, my hrozne ľúbime a Miško jedol na obed 2 plné misky a len stále hovoril, že dobjučké... a lievanec zjedol iba jeden, už nevládal chalan 😀
s bundami je aj u nas pokoj, jednavetrovka z min . roku, jednu sme kupili z vypredaja v Tako za 5€ 😀 a ešte ma jeden kabat. 🙂
no a snehule tiež mame z deichm.
tak to je super, ja ju uz dllllho robit nebudem 😝 zajtra spravim radsej brokolicovu.
u nas v lekarni maju zase cisla nad 25 😀 a Maju ma 23, 4 😅
Lily to fakt, ja som Miškovi kúpila teraz zateplené 26tky v Deichm... a snehule dokonca 27!!! 😀
ja musim kupit zase boty Tominkovi, lebo tie co som kupila do tejto kosy niesu 😠 tak mu asi radsej rovno kupim snehule do kocika aby som nemusela zase dalsie kupovat 😀 Majkovi je tiez bunda z minuleho roka dobra, prave akurat tak som rada ze sa nemusi kupovat a Tomino ma kombinezu ktoru Majko mal 1 raz takze fajn 🙂
také nádherné kočkovské, som špekulovala, tak tu mam. teraz nemame a pochybujem, že ma niečo ešte tak osloví.
ale my tam ešte skočíme, len nam to nejak nevychadza trepať sa do KE
Tak s kočkovskými nemáme problém... hlavne, že trocha ladia s bundou a nepremočia sa v blate... heheeee 😀 😀
Ale nehovorím, tiež by som rada nakupovala aj niečo kočkovské... v tescu majú teraz také ľúbezné kožúšky... mmmm 😀
ano , ved mam skor pocit, že ani nebola. končiace leto a teraz fuk, hned vetrovka 😖 😠
ked si predstavim, že takto cca to bude až do februára minimalne, tak mi je blbo 😖
ahojte
nemáte niektorá na predaj bundičku a odteplovačky pre chlapca (86, 86/92) a resp. alebo dievčatko (veľkosť 86, 80/86 no možnbo aj 86/92 ale to si ju neviem v takom predstaviť) - poprosím kontaktovať do IP. Ďakujem
A to som si pred asi 2 týždňami chcela ísť kúpiť koženú bundu... no tak môžem si ísť kúpiť rovno zimnú... 😀
To by som aj ja rada vedela...
Ale Andy je cez týždeň v robote, tak určite tam nemá net... ale bubka sa nejako záhadne vyparila... alebo išla už tiež robiť... alebo tie skúšky??? Ona je vždy taká záhadná, že človek netuší nič...
Ušetrila... 😀 to je fakt... ale nejaké tichošľapky do bačoriny ešte sa zídu... len si neviem nič vybrať... 😀
omrkla som mmb a jedine toto ma oslovilo, ale nie až tak ako tie v deichm.
A sstefi u vás ich už v Deichm nemajú, či ako? Šak ti ich môžem omrknúť tu alebo v Blave a poslať... hm??? 😉
nie, vtedy mali posledný kus a ja musim aj vtedy vymyšlať, vieš? nie nie, ja niekam zajdem s Iwinkou a najdeme niečo nadherne.
ale dakujem sjuzi, si poklad. 🙂 😵
mmch bude od bud.týždna znovuotvorená jedna predajna dechm., ale týžden v takej zime... 😝

Ja neviem, tu v meste som bola asi v 3 lekvárňach a tam vždy mali čísla tak po 23-ku, tak nech si nechajú... 😝