icon

"Staré Júnovky"07 IV.

allisia
20. jún 2009

Takze poslucham a zakladam 😉 😀

allisia
autor
19. nov 2009

tu soooooom, som bola u mudry 😉

allisia
autor
19. nov 2009

Natalka ma furt bielkoviny v moci nejake dost vysoke hodnoty tak musime ist na buduci tyzden na nefrologiu 😒
a ja som vyfasovala atb 😝

bubi dik 😉 aj som si myslela ze kocik pre babiky len v Pre deti maju viac pre babatka kociky tak ma to zmiatlo 😅

sjuzi
19. nov 2009

Ahojteeeee, ste tu????? 😉

sjuzi
19. nov 2009

Dnes zase dieťa zaspalo až o 14tej... max do 16. ho nechám viac ani bo.ovi... 😅
Ja si teda dávam kafe a keď tu nie ste, tak idem na fcbk... papaaaaaaaaaaaaa

sstefi
19. nov 2009

jeej, cavesky. moja zaspala a jak som vstavala, že ju prikryjem, tak sa prebrala a že kam ideš mama?

no a ja že nikam, že som ta len dekou zakryla, tak začALA odkryvat seba aj babiku, že ale ved netreba nas zarkyt, a konec spanku, do frasa, mala som ešte trošku počkať. ale tiež o 14-tej zaspala

no ale rano vstala o pol8 nie o 6:15 ako posledné dni, tak aspon tolko, zachvilu ideme k babke, kedže je alzbety 😵

sstefi
19. nov 2009

alli, tak snad ti rychlo zaberu tie atb, nech ste už všetci 3 šupom zdraví 😉

sjuzi
19. nov 2009

no čafko sstefulka, tak aj vás obchádzajú choroby... my už dúfam, že na pár mesiacov budeme mať pokoj... 😝

sjuzi
19. nov 2009

Alli veru, nejako vás tie choroby nechcú pustiť... ale snáď si to vyberiete teraz a potom bude kľud... 😔 Nestretávate sa s inými deckami- jasličkári, škôlkari???

sstefi
19. nov 2009

to dufam aj ja 😉

sjuzi
19. nov 2009

Ja inak som zrušila plávanie... jedine, že by chcel s Miškom chodiť mm... 😔

sstefi
19. nov 2009

už ste nejaké darčeky pozhánali na vianoce?

sjuzi
19. nov 2009

Ale začali sme chodiť na tanečky, moc sa nám tam ľúbi, Miško je ako z divých vajec síce, ale aspoň je medzi deckami... Chlapci sú tam síce asi 3 a potom 6 dievčat, ale to je v poho... 😉

sstefi
19. nov 2009

kvol čomu sjuzi? 😕

sjuzi
19. nov 2009

Sstefi, ja zatiaľ mám len knižky pre decká... som tu v TT objavila také kníhkupectvo v socíkovskej Jednote a tam kadejaké knižky (tomáš, noddy, poštár pat, princezné disney, krtko...) za nenormálne ceny... Tak som sa tam vyřádila, ale ešte nejaké hračky budem musieť popozerať.
Miško je ale už vybavený... 😉 S neterou (je na aupair v UK) som sa dohodla a kúpila veľkú dráhu s vláčikom Tomášom, lebo tu za to chcú majland...

sjuzi
19. nov 2009

A ešte dostane tú tabuľu veľkú (čo mali teraz v LIDLI) a dali sme mu vyrobiť zástenu k postieľke (s autobusmi)... 😉

sjuzi
19. nov 2009

Btw... Janada, idem ti pohľadať tie linky... ale dávala som toho viacej, tak neviem, ktorú si konkr.myslela... 😅

sjuzi
19. nov 2009

A ešte aj táto je super!
http://www.martinus.sk/?uItem=23856

sjuzi
19. nov 2009

Sstefi, si mi utiekla... ☹

ajuskamimi
19. nov 2009

sjuzi a kde a u koho a za kolko si dala zastenu s autobusmi vyrobit, teda ak mi mozes hodit nejaky link 😵 a nemas nahodou nejaku fotku, ako to bude vyzerat? Take nieco by som aj ja chcela, lebo Jojo je z autobusov cely po...toto

este otazka na baby, co uz robite. Ako je to s narokom na dovolenku po materskej. Mate hned narok na plnych 20 dni, alebo len alikvotnu ciastku?

ajuskamimi
19. nov 2009

a aj ja vas chcem mat na fcb, tak ak chcete aj vy mna, hodte mi cez IP kontakt, teda pod akym menom si vas tam najdem 😅 viem viem, som teraz ako taka vterka, no ale sto narobim, ked vas tak rada mam ??? 😕 😅 😀

sstefi
19. nov 2009

caute, sjuzi utiekla, lebo madam mala nejakú doležitú prácu na PC a ja som medzitym telefonovala, tak som ju nechala, lebo spoločne nam to moc nešlo. 😝

ajuska, dovolenka ti patrí len za alikv. čiastku. no a stará samozrejme, ak ostala a ak sa vraciaš do toho zamest. kde si bola predtym. kedy nastupuješ? 🙂

ajuskamimi
19. nov 2009

do rici, ja som si staru nechala preplatit, lebo som sa bala, ze by sa mi za tie 3 roky "stratila" u nas nic nie je nemozne 🙄

ajuskamimi
19. nov 2009

no prave to neviem, najprv som chcela od januara, ale maleho mi nezobrali do skolky. Vraj najskor az v septembri, no ak to bude tak, tak neviem ako pokryjem dva mesiace, jul a august a este aj polku juna, kedze tu nemam nikoho, kto by mi bol pri malom. Platit opatrovatelku, tak to sa mi neoplati ist do prace a tak neviem ako to budem riesit. Pojdem sa v januari ale pytat do skolky, ci mi ho predsa len nevezmu od marca ci aprila a ak mi znova zamietnu, tak neviem, bud budem hladat docasne nejake jasle alebo nieco ine, fakt neviem a trochu sa toho obavam.

sstefi
19. nov 2009

a ina školka? alebo tuto mate bliko domu?

lilyk
19. nov 2009

moje meno mas v IP 😉
som dead, deti su v posteli, ja stastnaaaaaaaaaaaaa...len dokedy 😝 😀

sstefi
19. nov 2009

idem žehliť a kuk ordinejšn popritom. totiž už som 2x videla po jednej časti,tak to už je čo povedať. pred rokom som ju prestala pozerat, ked som nastupila do roboty 😝 😀

sstefi
19. nov 2009

inak u nas dnes bolopekne počasie 🙂
akože videla som už aj krajšie, ale bolo takmer jasno 😎

sstefi
19. nov 2009

no padam

ajuskamimi
19. nov 2009

ja idem cumnut panelak, u nas dnes bolo nadherne 15 - /;\'20 stupohnov na slnku. Pise so mnou aj Jojo, tak snad budete rozumiet 😀 00000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000