"Staré Júnovky"07 IV.
Takze poslucham a zakladam 😉 😀
ach jo, to dieta zase pilo redbul alebo co, vstaval o osmej a furt nechce spat
A jak vám to papajú tie homeo.... mne to Miško nechce cucať... on to zhltne a hotovo... 😒 A roztopiť to akosi nejde resp. veľmo ťažko... 😕
Lily, tiež som na to myslela, že Bubina tu bude celé dni... ale asi z postele organizuje domácnosť a možno tam má tú paničku z agentúry... 😉
ja ked uz sa mi nechce roztapat,tak supnem do ust,tiez to pochrumu,ale podla mna nevadi,vsak to je fuk,pisu ze kludne sa mozu roztapat v troske vody.
včera som si davala celaskon tabletku a ona sa išla zabit, že chce aj ona, tak jej vravim, že to bude kysle ako fras, tak že nevadi, ja zapijem čajikom.
tak som jej dala, trošku pocucala a potom zapila a zhltla, tak pomaly to pojde, že tabletky namiesto sirupov a tak. 😕 😀
sstefi ved dnes to ma odpustene 😵 😵
ja musim Oliverkovi davat zelezo, b-komplex a kyselinu listovu lebo je chudokrvny a tie tabletky sa tiez strasne zle rozpustaju a prehltnut to nevie tak hruza, najlepsie ked mi zacne potom fukat do lyzicky a vsetko vyleje 😀 a este som mu mala davat homeo na ukludnenie aby lepsie spal - tie chamomila ch9 a to vobec nejde rozpustit tak mu to nedavam 😝
alli teraz čitam, že mate doma vianoce, (nejak mi tvoj prispevok precvhilou unikol 😅 ) 😀 😀
Minule som dala tabl. do čistého sáčku a kladivom na mäso som to trocha roztrieskala... 😀
Lily, Coryzaliu som mala namysli, takže tie ostatné idú lepšie, no som zvedavá... 😀
ja som teraz rozpustala ten oscillo... malinke guličky, to si nejak neviem predstavit, že je nasypem do pusy, ale ona by s tym asi problem nemala, len kde všade by som tie guličky zbierala 😅 😀 😀
aj tak sa da 😀 ale mne sa to neosvedcilo,aj tak som rozpustala a trepala s rukou 15 minut 😀
sstefi hej mame, take hviezdicky povytahoval, si robi narodeninovu vyzdobu 😀 😀
Natalka nema problem s liecikmi, furt si pyta, teraz jej davam pikovit sirup
Oscillo sa krasne rozpustia do vody behom 2 minut,tie mam najradsej...mne ked sa podari na zaciatku hned nasadit homeo vacsinou zaberu.
Niekto sa ma tu pýtal na umývačku... tak sa nechválim, bo je to na p.d... Totiž asi nám doviezli nejaký chybný ks a dnes poobede prídu vymeniť, bo neodpúšťala vodu... takže celý tejden ešte umývam aj klasik... 😝 😠 😒 ☹ šak to len my vždy máme takúto smolu... 😅 😝
oliver aj ked je to rozdrvene tak to jazykom vytlaci z pusi a pomaha si prstami pri tom 😀
ja davam teraz Echineceu od Hanusu a uz to viac nekupim,vobec to nechce kvapkat a treba to minut do 14 dni lebo tam neni alkohol tak to nevydrzi viacej a tym padom mi ostane viac ako pol flasky..dnes som si dala aj ja 😅
Oscillo dam jak tam je napisane,do 6 hodin 3 krat a potom raz denne ked je chory,to uz tam neni napisane ale neuskodi 😀 a homeogene pravidelne kazdu hodinu,na druhy den kazde dve a na treti po troch.
takže behom 6 hodín 3x, alebo každých cca 6 hodín(t.j. 3xdenne) ? 😅 som po nočnej tak mi asi slabšie zapina... 😅
juj sedim tu, ako keby som nemala čo robit, 😝
ale ked vas tu takto pekne pokope v takom počte mám, no uznajte 😀 😀

to faaaaaakt? ja som prave na fcb začala kukat fotky a rozmyšlam že kedy to ma Oliverko rok len mi nejak zamrzol fcb 😠
všeto najlepšie prajeme, nech je oliverko zdravy, nech robi radost a krasne rastie a nech ma nadalej taku skvelu maminu aku ma 😵 😵 😵